- Reaction score
- 1.720
Απάντηση: Στην γωνια του antkots
Πολλοι με εχουν παρεξηγεισει!!!
Επισης, το πιστευω μου ειναι οτι τα forum ειναι κυριος τα μελη, και οχι οι ταμπελες!!
Θελω να πω με πολυ απλα λογια οτι μεσα απο ενα συνολο ανθρωπων επιλεγουμε και ερχομαστε με καποιους πιο κοντα!
Επισης σε ολα αυτα τα καφενεια υπαρχουν πολλα αξιολογα μελη!!
Εγω προσωπικα οπου ειδα καταχρηση βγηκα μπροστα και το ξερουν πιστευω ολοι!!
Αυτο ομως που κυριος σεβομαι ,ειται συμφωνω, ειται διαφωνω με καποιο μελος, ειναι οτι μου ανοιξε το σπιτι του !!! Αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικο!!!!
Aντωνη ξερεις πολυ καλα οτι σε οποιο φορουμ γραφω δεν αβανταρω κανεναν.Εσυ δεν εισαι Τακη μου που διεγραφεις εαν θυμαμαι καλα επειδη δεν εγραφες συχνα στο φορουμ αυτο και εμπαινες μονο (κατα δηλωση προεδρα) οταν ηταν να κατηγορησεις?
Εχω να πω.......δασκαλε που διδασκες και νομους δεν εκρατης!
Μια φορα μπηκε μονο ο αντιπαρεδρος για να με κατηγορησει, και μετα εξαφανιστηκε.............και τι ειπε ....μπουρδες τρομαρα του...
Πολλοι με εχουν παρεξηγεισει!!!
Επισης, το πιστευω μου ειναι οτι τα forum ειναι κυριος τα μελη, και οχι οι ταμπελες!!
Θελω να πω με πολυ απλα λογια οτι μεσα απο ενα συνολο ανθρωπων επιλεγουμε και ερχομαστε με καποιους πιο κοντα!
Επισης σε ολα αυτα τα καφενεια υπαρχουν πολλα αξιολογα μελη!!
Εγω προσωπικα οπου ειδα καταχρηση βγηκα μπροστα και το ξερουν πιστευω ολοι!!
Αυτο ομως που κυριος σεβομαι ,ειται συμφωνω, ειται διαφωνω με καποιο μελος, ειναι οτι μου ανοιξε το σπιτι του !!! Αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικο!!!!