- Reaction score
- 460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots
Εισαστε απα παπαπαπα............παναγια μου πειραχτηρια....:142:
Εισαστε απα παπαπαπα............παναγια μου πειραχτηρια....:142:
Επειδή ζηλεύουμε το σύστημα και επειδή ακούμε ολα τα είδη μουσικής:126::444:Εισαστε απα παπαπαπα............παναγια μου πειραχτηρια....:142:
Την μουσική που παράγουν οι πλανήτες καθώς κινούνται την ακούς;Επειδή ζηλεύουμε το σύστημα και επειδή ακούμε ολα τα είδη μουσικής:126::444:
Kαλά, εσύ είσαι και 53 !!! (+)Οταν δεν εχω πάρει τα χάπια μου ακούω ακόμα και την τοστιέρα :114:
Μην μου τον αγχωνεις γιατι τον θελω ηρεμο την Παρασκευη στο Μοναχο να πιουμε τις μπυρες μας και να μην σκεφτεται τα της ηλικιας....ασε που το σαββατο εχουμε να παμε σε 850 δωματια με στερεα .............................και λοιπα ειδη........το βραδυ βεβαια παλι μπυρες και λουκανικα και φυσικα δευτερα πρωι θα κρασσαρει ο server μας απο τις φωτο που θα ανεβασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:626::621::609:Kαλά, εσύ είσαι και 53 !!! (+)
:142:
Μην μου τον αγχωνεις γιατι τον θελω ηρεμο την Παρασκευη στο Μοναχο να πιουμε τις μπυρες μας και να μην σκεφτεται τα της ηλικιας....ασε που το σαββατο εχουμε να παμε σε 850 δωματια με στερεα .............................και λοιπα ειδη........το βραδυ βεβαια παλι μπυρες και λουκανικα και φυσικα δευτερα πρωι θα κρασσαρει ο server μας απο τις φωτο που θα ανεβασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τι ηχεια??????????:204::204:Θα στο φερω αυτο το κομματι σε υψηλης αναλυσης και θα κανουμε παρτυ...:116:
Με κατι κασονια που παιζουν με 130 ντιμπια...με τι ηχεια??????????:204:
Aφού το έχεις και σ' αρέσει γιατί δεν το ποστάρεις;Καραβελε, το τευχος μπρε .....
Ευχαριστω φιλαρακο μου.αντων
αφιερωμενο