Zizik's Mini Home Theater

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.912
Απάντηση: Zizik's Mini Home Theater

Θέλει μια αντίσταση σε σειρά κάμποσα ohms αναλόγως της ισχύος του φαν για να φέρεις την ταχύτητα και τον θόρυβο του φαν εκεί που θέλεις.Θα σου πει ο petermeni.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.507
Re: Απάντηση: Zizik's Mini Home Theater

Θέλει μια αντίσταση σε σειρά κάμποσα ohms αναλόγως της ισχύος του φαν για να φέρεις την ταχύτητα και τον θόρυβο του φαν εκεί που θέλεις.Θα σου πει ο petermeni.
Τα έχω κάνει αυτά παλιά σε πισιά, δεν θα το κάνω, τέλος! :136:

και τι καλωδια????????:203::411::410:
Τα interconnects είναι BJC*, τα υπόλοιπα χύμα ή εικοσαετίας!

*Blow Job Cables.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.507
Βαρέθηκα ήδη, και βγήκαμε γιά περπάτημα.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.507
Η βάση TV και κεντρικού που έφτιαξα ενώνοντας τρεις βάσεις ηχείων Atacama SL. :121:

Έφυγε επιτέλους το κεντρικό από μπροστά.

Είναι πολύ λειτουργική, και δίνει ιδέες γιά την οριστική που θα μου φτιάξει ο μάστορας.

Reaction score
198

πολυ ομορφο αλλα...
:445: κατι λειπει απο τις φωτογραφιες :138:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879
Απάντηση: Re: Zizik's Mini Home Theater

'Ολα καλά κι όλα ωραία,αλλά αυτό το τεράστιο μαύρο κουτί δεξιά με τα τέσσερα γουφεράκια πνίγεται,καταπιέζεται εκεί πέρα...δεν ταιριάζει καθόλου...θέλει χώρο για να αναπνεύσει και τον βρήκα....

Εδώ είναι ο χώρος του...στην μέση,κάτω από την οθόνη....αφου δεν φαίνεται το κεντρικό...κάτι πρέπει να υπάρχει:105:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.507
Re: Απάντηση: Re: Zizik's Mini Home Theater

'Ολα καλά κι όλα ωραία,αλλά αυτό το τεράστιο μαύρο κουτί δεξιά με τα τέσσερα γουφεράκια πνίγεται,καταπιέζεται εκεί πέρα...δεν ταιριάζει καθόλου...θέλει χώρο για να αναπνεύσει και τον βρήκα....

Εδώ είναι ο χώρος του...στην μέση,κάτω από την οθόνη....αφου δεν φαίνεται το κεντρικό...κάτι πρέπει να υπάρχει:105:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Ο nelson αγόρασε το James, και θα το παραλάβει τον Σεπτέμβριο.
Κι εγώ θα πάρω άλλο ένα SVS, μικρούλι όμως.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.507
Γιατί είναι σαν αληθινό θίατερ! :105:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Την Παρασκευή είχα την ευκαιρία να δω και να ακούσω από κοντά το μινι...
Οι εντυπώσεις μου είναι πως πρόκειται για ένα maxi σύστημά σε mini χωρο, ειδικά με το James σε αυτόν. Ακούσαμε μέχρι το -2 του pioneer , έντασή που στα δικά μου αυτια δεν είναι ανεκτη.
Το χαρακτηριστικο του συστήματός είναι η τέλεια αίσθηση surround που σου δημιουργεί.
Τέλος, είμαι βέβαιος πως το συγκεκριμενο, σε οποιοδήποτε άλλο σπιτι ,σε καμία περιπτωση δεν θα χαρακτηριζόταν μινι από τον ιδιόκτητη του αλλά...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Οι εντυπώσεις μου είναι πως πρόκειται για ένα maxi σύστημά σε mini χωρο, ειδικά με το James σε αυτόν...
Συμφωνείς και συ που το είδες/άκουσες από κοντά έτσι;στον δικό μου θα 'παίξει'...πως το βλέπεις;...just a few words...μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί:143:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.507
Re: Απάντηση: Zizik's Mini Home Theater

Συμφωνείς και συ που το είδες/άκουσες από κοντά έτσι;στον δικό μου θα 'παίξει'...πως το βλέπεις;...just a few words...μην πάρουμε και γουρούνι στο σακί:143:
Έλα μωρέ Μανώλη, θα σ' το στείλω με τα ΕΛΤΑ να το δοκιμάσεις, κι αν δεν κάνει το στέλνεις πίσω! :105:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Θα παίξει , θεωρητικα παντα, καθώς θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στα αλλά σου. Το ειχα ακουσει και στον μεγάλο χώρο του Δημήτρη, μαζί με το ένα SVS, και ηταν σούπερ. Δεν ξέρω τι περιθώρια έχεις να το δοκιμάσεις σε διάφορές θέσεις στο χώρο σου και οπωσδήποτε σε αυτήν τη διαδικασία πρέπει να καταφερεις τον Καστρουνιξ να σου έρθει, γιατί αλλιώς δεν....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898