wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.607
Από το θέμα "Στη γωνιά του antkots"
Υ.Γ.: Εάν κάποιος συντονιστής διαφωνεί με τον τίτλο του θέματος, μπορεί να τον διορθώσει.
Βεβαια το "να μπορει το συστημα να ακουστει δυνατα" πρεπει και να μπορει και να μπορουν οι ακροατες να το παρακολουθησουν λογω εντασης.
Εαν μπορει και μπορουν εχει καλως εαν οχι τοτε...................Συνηθως απο προσωπικη μου εμπειρια (και με αλλα δυνατα ηχοσυστηματα) δεν σε κουραζει ή με ενοχλει η μεγαλη σταθμη, οταν βεβαια αυτη παραγεται απο ενα ηχοσυστημα που να μπορει να την παραξει με αισθηση, ασυμπιεστη και απαραμορφωτη, με κουραζει ενα ηχοσυστημα που μπορει να θελει ο ιδιοκτητης του να παραξει μεγαλες εντασεις και αυτο το δυσμοιρο αρνειται πεισματικα οχι γιατι δεν θελει αλλα γιατι δεν μπορει. Τοτε αρχιζουν τα ευτραπελλα,ενοχλησεις και ατελειες λογω εντονων παραμορφωσεων............και τελικα κατι σιγουρα θα παρεις παραμασχαλα για τον μαστορα. Τι να κανουμε αυτα εχει το ρημαδοχομπυ μας.
Μιας και είμαι νέος στο χώρο του ηχοσυστήματος και όλα αυτά μου είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, ορίστε λοιπόν, για εκθέστε τις απόψεις σας περί εντάσεων και κατά πόσο πρέπει να ακούμε "δυνατά", πόσα dB είναι το "δυνατά" κτλ κτλ.Ανοίξτε ένα θέμα να μιλήσουμε για εντάσεις.
Έχει ζουμί μια τέτοια κουβέντα.
...
Υ.Γ.: Εάν κάποιος συντονιστής διαφωνεί με τον τίτλο του θέματος, μπορεί να τον διορθώσει.