Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

Χρήσιμη μέθοδος γιά να διαπιστώσουμε τις προθέσεις ενός ατόμου στον κύκλο μας είναι να ζητήσουμε τριψήφιο έως τετραψήφιο ποσό δανεικών,χωρίς εξηγήσεις και σαφή προσδιορισμό του χρόνου επιστροφής τους.Εάν δώσει τα χρήματα,οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι προσβλέπει σε κάτι διαφορετικό από απλή φιλία.Εάν πάλι δεν δεχθεί ενώ μπορούσε,ας μην ξεχνάμε ότι η φιλία τη σήμερον ημέρα δεν βλέπει τα τρένα απλώς να περνούν,αλλά να την...πατούν κιόλας.:126:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Μα σε τι κόσμο ζούμε πια...
Δεν υπάρχουν οι λεγόμενες " αγνές προθέσεις";

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ασχολείστε τόσες μέρες με ένα ερώτημα που τίθεται σε λανθασμένη βάση.
Πρώτον διότι εμμέσως ενοχοποιεί το sex μεταξύ φίλων και δεύτερον διότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάνω φίλη μου μια γυναίκα.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: Re: Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

Εγώ έχω φίλους :116:
Ο άντρας σου, το ξέρει αυτό; :138:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Πρώτον διότι εμμέσως ενοχοποιεί το sex μεταξύ φίλων και δεύτερον διότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάνω φίλη μου μια γυναίκα.

...
Μπα;
Δε μας τα 'χες πει αυτά!
:135:

Reaction score
8.349

...
δηλαδη οποια γυναικα ξερεις, ακομα και παντρεμενη η γυναικα φιλου σου,η μια γυναικα που συνεργαζεσαι επαγγελματικα η δεν ξερω τι αλλο,ολες απλα τις θελεις για κρεβατι?δεν σε ενδιαφερει ως ανθρωπος κανενας?υποθετω οτι αστειευεσαι.

Reaction score
1.831

δηλαδη οποια γυναικα ξερεις, ακομα και παντρεμενη η γυναικα φιλου σου,η μια γυναικα που συνεργαζεσαι επαγγελματικα η δεν ξερω τι αλλο,ολες απλα τις θελεις για κρεβατι?δεν σε ενδιαφερει ως ανθρωπος κανενας?υποθετω οτι αστειευεσαι.
Ρε παιδιά, δε λέει αυτό ο άνθρωπας.

Δηλαδή πως να το θέσωμεν?

Οι διαδικασίες κατά τις οποίες έλκονται δυο άνθρωποι (προσέχεις? περνάω και αντι-ομοφοβικό μύνημα) είναι αυτόματες.
Γίνονται όλα στο υποσεινήδειτο. Βλέπεις μια γυναίκα (αντι-ομοφοβία mode off) και δε μπορείς να κατανοήσεις γιατί, σου κάνει "κλικ" "κούκου" κλπ κλπ και νοιώθεις ένα βράσιμο στο στομάχι.

Εκείνη τη στιγμή δε μπορείς να το σταματήσεις αυτό.

Οπότε είτε φίλη, είτε φίλη φίλου είτε καλόγρια ή οτιδήποτε άλλο, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν!

δατς ιτ

Reaction score
8.349

Ρε παιδιά, δε λέει αυτό ο άνθρωπας.

Δηλαδή πως να το θέσωμεν?

Οι διαδικασίες κατά τις οποίες έλκονται δυο άνθρωποι (προσέχεις? περνάω και αντι-ομοφοβικό μύνημα) είναι αυτόματες.
Γίνονται όλα στο υποσεινήδειτο. Βλέπεις μια γυναίκα (αντι-ομοφοβία mode off) και δε μπορείς να κατανοήσεις γιατί, σου κάνει "κλικ" "κούκου" κλπ κλπ και νοιώθεις ένα βράσιμο στο στομάχι.

Εκείνη τη στιγμή δε μπορείς να το σταματήσεις αυτό.

Οπότε είτε φίλη, είτε φίλη φίλου είτε καλόγρια ή οτιδήποτε άλλο, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν!

δατς ιτ
μα δε λεει αυτο.Αυτα μπορουν να συμβουν,αλλα δεν αποκλειουν οτι μπορει και να μη συμβουν!!
λεει δεν υπαρχει λογος να κανει φιλια με μια γυναικα,το λεει επι λεξη.Εγω ας πουμε εχω μακροχρονιες φιλες,που ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο τιποτα αλλο,ουτε φυσικα εγινε ποτε τιποτα,γιατι απλα ετσι ειναι τα πραγματα με τα συγκεκριμενα ατομα.Ασφαλως δεν μιλαμε για ποδοσφαιρο και δεν παμε μπουρδελοτσαρκες.Και εκτιμω παρα πολυ αυτες τις φιλιες,τι θα πει δεν υπαρχει λογος να εχεις μια φιλια με γυναικα?

Reaction score
8

Θα πει ότι εκείνος δεν έχει κανένα λόγο να έχει φίλη μία γυναίκα....εσύ πάλι όχι.

Reaction score
8

Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη φιλία.
Δεν έχω γυναίκες φίλες, έχω γυναίκες γνωστές μου, που μπορώ να πω και κάτι παραπάνω.
Αλλά δε θα τις έλεγα φίλες.

Reaction score
1.831

Δημήτρη, αν σε μια συνάντηση ανάμεσα σε δυο άτομα δε λάβουν χώρα οι διαδικασίες που περιέγραψα πιο πάνω τότε δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση νομίζω.

Αν μια γυναίκα μου είναι αδιάφορη ερωτικά μπορεί να είναι και φίλη μου.

Αν όμως όχι, τότε δε γίνεται.

Τουλάχιστον εγώ δε μπορώ.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ασε που μπορει στην πορεία να νιώσεις έλξη για τον ψυχικό της κοσμο, ακόμα κι αν δε σ άρεσε απ την αρχή.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
Όgλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη τεgλικά!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

R]Έχετε πάει στη Ρώμη;
Εγώ όχι. Μόνο Μιλάνο.

Reaction score
3.512

Έχουμε πάει

Reaction score
4.289

...

α) Όταν κάνεις σεξ με φίλο τότε ο άλλος παύει να είναι φίλος. Άλλο φίλος κι άλλο...πως να το πω; Εραστής, γκόμενος;

β) Δηλαδή, δε με βλέπεις σα φίλη; :116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

α) Όταν κάνεις σεξ με φίλο τότε ο άλλος παύει να είναι φίλος. Άλλο φίλος κι άλλο...πως να το πω; Εραστής, γκόμενος;

Ναι καλά, μπορεί να είναι πριν και μετά, οχι κατα την διάρκεια.

Reaction score
17.394

Χρήσιμη μέθοδος γιά να διαπιστώσουμε τις προθέσεις ενός ατόμου στον κύκλο μας είναι να ζητήσουμε τριψήφιο έως τετραψήφιο ποσό δανεικών,χωρίς εξηγήσεις και σαφή προσδιορισμό του χρόνου επιστροφής τους.Εάν δώσει τα χρήματα,οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι προσβλέπει σε κάτι διαφορετικό από απλή φιλία.Εάν πάλι δεν δεχθεί ενώ μπορούσε,ας μην ξεχνάμε ότι η φιλία τη σήμερον ημέρα δεν βλέπει τα τρένα απλώς να περνούν,αλλά να την...πατούν κιόλας.:126:
Πολλές φορές δεν βοηθάμε περισσότερο το φίλο μας με το να του αρνηθούμε την οικονομική βοήθεια ΚΑΤ αρχας,και δίνοντας του έναυσμα να βρει λύση στο πρόβλημα του αλλιώς?

Συμφωνώ πως αρκετές φιλίες έχουν χαθεί μέσα στη δίνη χρηματοιοκονομικων συμφερόντων.ειναι καλο ν αντισταθμίζει κανεις τα Υπέρ και τα κατα μιας οποιαδήποτε κίνησης.

Reaction score
8.349

Δημήτρη, αν σε μια συνάντηση ανάμεσα σε δυο άτομα δε λάβουν χώρα οι διαδικασίες που περιέγραψα πιο πάνω τότε δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση νομίζω.

Αν μια γυναίκα μου είναι αδιάφορη ερωτικά μπορεί να είναι και φίλη μου.

Αν όμως όχι, τότε δε γίνεται.

Τουλάχιστον εγώ δε μπορώ.
δεκτον.Οπως ειπε ο φιλος πιο πανω,ο καθενας το βλεπει αλλιως:116:εμενα ,που εχω φιλες,ειναι μια χαρα ελκυστικες γυναικες,με διαβαθμισεις,μερικες περισσοτερο αλλες λιγοτερο,αλλα δεν το επελεξα,ετυχε.Αλλα δεν ειναι κριτηριο για μενα,αλλιως θα εκανα παρεα μονο με κουναβια.Απλα το κοινο στοιχειο ειναι οτι με ολες τις φιλες μου,δεν γνωριστηκαμε υπο ρομαντικες συνθηκες,δηαδη που να ψαχνει κανεις η να ειναι ετοιμος για περιπετειες.Ετυχε να τις γνωρισω με τον ενα η αλλο τροπο,και παρεμεινε μια φιλια.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Πολλές φορές δεν βοηθάμε περισσότερο το φίλο μας με το να του αρνηθούμε την οικονομική βοήθεια ΚΑΤ αρχας,και δίνοντας του έναυσμα να βρει λύση στο πρόβλημα του αλλιώς?
Συμφωνώ πως αρκετές φιλίες έχουν χαθεί μέσα στη δίνη χρηματοιοκονομικων συμφερόντων.ειναι καλο ν'αντισταθμίζει κανεις τα Υπέρ και τα κατα μιας οποιαδήποτε κίνησης.
Η φιλοσοφία της ΄΄αντιστάθμισης*΄΄ είναι αυτή που απαγάγει εις άτοπον την έννοια της ανόθευτης φιλίας.Διότι η τελευταία συνεπάγεται αμοιβαία εμπιστοσύνη στην κρίση και τις προθέσεις μεταξύ προσώπων που θεωρούν ο ένας τον άλλον αληθινό φίλο.

*ή μήπως να λέγαμε καλύτερα ΄΄ζυγοστάθμιση΄΄,αφού η σύγχρονη θεώρηση της φιλίας έχει πλέον περάσει στη σφαίρα του...βουλκανιζατέρ(ατος);:142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Μα σε τι κόσμο ζούμε πια...Δεν υπάρχουν οι λεγόμενες " αγνές προθέσεις";
Όπου δεν απαλείφεται η ανάγκη ν'αναρωτηθείς περί αυτού,το συμπέρασμα προκύπτει από μόνο του...:126:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef