Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

Reaction score
29.536
Απάντηση: Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

Κι όμως εγω θεωρώ , όπως και πολλοί άλλοι βέβαια , οτι το sex, ανάμεσα στα δυο φύλα , δεν ακυρώνει την φιλική τους σχέση.
Οπως και η φιλική σχέση δεν πρέπει να αποκλείει το sex.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Φιλικό γ@μήσι? :419::419::419::419:

Άλεξ?

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Χρήσιμη μέθοδος γιά να διαπιστώσουμε τις προθέσεις ενός ατόμου στον κύκλο μας είναι να ζητήσουμε τριψήφιο έως τετραψήφιο ποσό δανεικών,χωρίς εξηγήσεις και σαφή προσδιορισμό του χρόνου επιστροφής τους.Εάν δώσει τα χρήματα,οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι προσβλέπει σε κάτι διαφορετικό από απλή φιλία.Εάν πάλι δεν δεχθεί ενώ μπορούσε,ας μην ξεχνάμε ότι η φιλία τη σήμερον ημέρα δεν βλέπει τα τρένα απλώς να περνούν,αλλά να την...πατούν κιόλας.:126:

Επειδή για τον περισσότερο κόσμο το χρήμα είναι μια ευαίσθητη χορδή, άπο την άποψη ότι κάθε καλό συναίσθημα, πρόθεση κλπ απλά παύει να ισχύει όταν αυτο μπαίνει στη μέση νομίζω πως έχω βρει έναν καλύτερο τρόπο να διαπιστώνουμε αν κάποιον τον βλέπουμε σαν φίλο ή όχι.
Αν πιάσουμε τον εαυτό μας να κάνει πολύ πολυ πολύ καλό μπάνιο πριν άπο μια συνάντηση ή βλέπουμε τον φίλο μας πάντα στην τρίχα όταν μας συναντά, ενω δεν το συνηθίζει , τότε ας μην τρώμε άσκοπα το χρονο μας σε καφέδες και τέτοια. Βούρ στο ψητό.

:138::138::138:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Κι όμως εγω θεωρώ , όπως και πολλοί άλλοι βέβαια , οτι το sex, ανάμεσα στα δυο φύλα , δεν ακυρώνει την φιλική τους σχέση.
Οπως και η φιλική σχέση δεν πρέπει να αποκλείει το sex.

Αυτόλεωκιεγω

Reaction score
5

Αν πιάσουμε τον εαυτό μας να κάνει πολύ πολυ πολύ καλό μπάνιο πριν άπο μια συνάντηση ή βλέπουμε τον φίλο μας πάντα στην τρίχα όταν μας συναντά, ενω δεν το συνηθίζει , τότε ας μην τρώμε άσκοπα το χρονο μας σε καφέδες και τέτοια. Βούρ στο ψητό.....
..... κι αν δε μας αρέσει στην τελική το αποτέλεσμα, δε θα κάτσουμε να το αναλύουμε με οικονομικά κριτήρια ή να φορτωνόμαστε ενοχές... απλά σηκωνόμαστε, ντυνόμαστε, αφήνουμε λεφτά στο κομοδίνο και φεύγουμε....

:138::138::138:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

..... κι αν δε μας αρέσει στην τελική το αποτέλεσμα, δε θα κάτσουμε να το αναλύουμε με οικονομικά κριτήρια ή να φορτωνόμαστε ενοχές... απλά σηκωνόμαστε, ντυνόμαστε, αφήνουμε λεφτά στο κομοδίνο και φεύγουμε....

:138:
Το θέμα είναι πως μπορει να μην ικανοποίησε εμάς το αποτέλεσμα και άρα να μπορούμε μα επιστρέψουμε στην φιλική υπόσταση της σχέσης, αλλά ο άλλος να ξετρελάθηκε με το σεξουαλικό κομματι. Και τι κάνουμε σ αυτη την περίπτωση; Ιδού η απορία. Διότι τα χρήματα στο κομοδίνο μας καλύπτουν μόνο στο ενδεχόμενο να μη θέλει να μας ξαναδεί ο άλλος ούτε ζωγραφιστούς , με εξαίρεση ίσως την περίπτωση να είναι βιτσιόζος ή ακόμα και απλά χάζός και να θεωρήσει την κίνηση σεξουαλικο παιχνίδι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Απάντηση: Re: Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

Φιλικό γ@μήσι? :419:

Άλεξ?
Τι να γράψω, έχω φρικάρει. Εδώ, αν ξέρω το όνομα της άλλης, το sex έχει ήδη χάσει ένα
~30%. Φαντάσου να είναι και φίλη... :114:

Reaction score
5

Το θέμα είναι πως μπορει να μην ικανοποίησε εμάς το αποτέλεσμα και άρα να μπορούμε μα επιστρέψουμε στην φιλική υπόσταση της σχέσης, αλλά ο άλλος να ξετρελάθηκε με το σεξουαλικό κομματι. Και τι κάνουμε σ αυτη την περίπτωση; Ιδού η απορία. Διότι τα χρήματα στο κομοδίνο μας καλύπτουν μόνο στο ενδεχόμενο να μη θέλει να μας ξαναδεί ο άλλος ούτε ζωγραφιστούς , με εξαίρεση ίσως την περίπτωση να είναι βιτσιόζος ή ακόμα και απλά χάζός και να θεωρήσει την κίνηση σεξουαλικο παιχνίδι.

Με στραμπούληξες λίγο αλλά κατάλαβα τι εννοείς και δε διαφωνώ...
Βασικά, το έθεσα πιο απλοϊκά, με τα χρήματα στο κομοδίνο να δηλώνουν ένα απ΄τα ελάχιστα περιθώρια συνδυασμού φιλίας και σεξ που αφήνει ένας άντρας, βάζοντας παράλληλα το οικονομικό στοιχείο που άπαξ και μπήκε στην κουβέντα, τη βρήκα πιο ενδιαφέρουσα....

(@xfader, το όνομά μας καλό είναι να της το λέμε από πριν για να ξέρει τι θα φωνάζει εκείνη την ώρα) :135:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Bhutia?

Νομίζω πως φτάσαμε σε αδιέξοδο.:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας;

Ρε παιδιά, δε λέει αυτό ο άνθρωπας.

Δηλαδή πως να το θέσωμεν?

Οι διαδικασίες κατά τις οποίες έλκονται δυο άνθρωποι (προσέχεις? περνάω και αντι-ομοφοβικό μύνημα) είναι αυτόματες.
Γίνονται όλα στο υποσεινήδειτο. Βλέπεις μια γυναίκα (αντι-ομοφοβία mode off) και δε μπορείς να κατανοήσεις γιατί, σου κάνει "κλικ" "κούκου" κλπ κλπ και νοιώθεις ένα βράσιμο στο στομάχι.

Εκείνη τη στιγμή δε μπορείς να το σταματήσεις αυτό.

Οπότε είτε φίλη, είτε φίλη φίλου είτε καλόγρια ή οτιδήποτε άλλο, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν!

δατς ιτ
Eτσι την παταω και γω με διαφορες φιλες μου...αλλα και φιλες φιλων μου που οι φιλοι των φιλων μου εχουν και αυτοι φιλες που φυσικα και αυτες εχουν φιλους αλλα και φιλες .....τελικα ...παει το βρασιμο συννεφο με τις φιλες μου αλλα και με τις φιλες των φιλων μου!!!!!!!!!!!!!!

:135::135:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Επειδή για τον περισσότερο κόσμο το χρήμα είναι μια ευαίσθητη χορδή, άπο την άποψη ότι κάθε καλό συναίσθημα, πρόθεση κλπ απλά παύει να ισχύει όταν αυτο μπαίνει στη μέση νομίζω πως έχω βρει έναν καλύτερο τρόπο να διαπιστώνουμε αν κάποιον τον βλέπουμε σαν φίλο ή όχι.
Αν πιάσουμε τον εαυτό μας να κάνει πολύ πολυ πολύ καλό μπάνιο πριν άπο μια συνάντηση ή βλέπουμε τον φίλο μας πάντα στην τρίχα όταν μας συναντά, ενω δεν το συνηθίζει , τότε ας μην τρώμε άσκοπα το χρονο μας σε καφέδες και τέτοια. Βούρ στο ψητό...
Πρόκειται γιά μιά πρακτική αμέσου δράσεως που είναι ξεκάθαρη.Η πλειοψηφία όμως των επίδοξων ΄΄φίλων με προνόμια΄΄ τείνει να υιοθετεί έμμεσες τακτικές προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους.

Ας μη μας διαφεύγει ο αστικός θρύλος της καλής ΄΄νοσοκόμας΄΄ και του καλού ΄΄παρηγορητή΄΄,κατά τον οποίον ο ένας θα προβάλλει διάφορες προβληματικές καταστάσεις ως μέσον καλλιέργειας συναισθημάτων που θα φέρουν τον άλλον πιό κοντά.Όσο περισσότερο ΄΄φιλικά΄΄ τα αισθήματα,τόσο εντονώτερο θα είναι το εφέ...:126:
Bhutia?
Νομίζω πως φτάσαμε σε αδιέξοδο.:116:
Το συγκεκριμένο αδιέξοδο είναι τουλάχιστον...ανέξοδο.:137:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Πχ εγω ειμαι η μικρή Ελένη που κάθεται και κλαίει.
Και με πλησιάζει κάποιος που προσπαθεί να με παρηγορήσει. Πώς θα καταλ´βω τις πραγματικές του προθέσεις;
1. Του προτείνω 200 ευρώ για να μ αφήσει ήσυχη.
2. ;
3. ;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515

Όποιος περιμένει παρηγοριά από άλλους, είναι άξιος της τύχης του. :105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Πενελοπε.....

1-- 200 ευρω?εισαι ακριβη και υπαρχει κριση.:204:θα φυγει απο μονος του!!!!

2 --Του προτεινεις 100 ευρω και μαλιστα με τρεις ατοκες :143:θα δεις ...θα κατσει με μια εκφραση ικανοποιησης για την τιμη!!!

3--Πανω στην κουβεντα του πετας και καλα οτι εισαι πανω απο ενα χρονο ανευ χαρας--τοπικου χαρακτηρος--:143:και οτι δεν αντεχεις αλλο......αν μεινει θα καταλαβεις οτι εχει μεγιστες((((φιλικες :404: προθεσεις))),αν φυγει παει να πει οτι ειναι λουγκρα ολκης και απλα εκατσε κοντα σου για να δει τι κονσιλερ χρησιμοποιεις !!!!

Μωρο μου εσυ!!!!!!!!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

@xfader

Δεν έχω απογοητευτεί ακόμα εντελώς απ' τους γύρω μου ώστε ν' αρνούμαι ότι υπάρχει η αλληλεγγύη μεταξυ των ανθρώπων.
Υπάρχει και παραυπάρχει!
Και την έχω γνωρίσει στην πιο αγνή μορφή της.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Πχ.
2. ;
3. ;
Το κάθε σενάριο εξαρτάται από το ποιός επιλέγει να παίξει το ΄΄θύμα΄΄ και ποιός το ΄΄θύτη΄΄...:126:

Εάν μάλιστα το άρωμα του ρευστού χρήματος φαντάζει πολύ...βάρβαρο γιά κάποιους,ας ζητούσε εναλλακτικά ο ένας να υπέγραφε ο άλλος ως εγγυητής σε υποτιθέμενη δανειακή του σύμβαση...:137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515

Δεν έχω απογοητευτεί ακόμα εντελώς απ' τους γύρω μου ώστε ν' αρνούμαι ότι υπάρχει η αλληλεγγύη μεταξυ των ανθρώπων.
Υπάρχει και παραυπάρχει!
Και την έχω γνωρίσει στην πιο αγνή μορφή της.
Ευτυχώς, λόγω χαρακτήρα, δεν μ' ενδιαφέρει η ύπαρξη αλληλεγγύης. Όταν δεν είμαι καλά, το τελευταίο που θέλω είναι κάποιον ή κάποια να μου πιπιλάει το μυαλό. :105:

Y

Yiannis_B

Guest

Πχ εγω ειμαι η μικρή Ελένη που κάθεται και κλαίει.
Και με πλησιάζει κάποιος που προσπαθεί να με παρηγορήσει.
....και εγώ είμαι ο υδραυλικός και μόλις χτύπησε το κουδούνι....άντε άνοιξε...:116:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Μιλάμε ότι μερικοί έχετε μείνει πολύ πίσω....:136:
Κι εσύ amber εκεί στο Amsterdam τίποτα δεν έμαθες;:407:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867