- Reaction score
- 198
Το Act of Valor το είδα απόψε. Καλούτσικη ταινία με καταπληκτίκό ήχο. Τα περιφερειακά και το sub βόγκηξαν.
Κοίτα , επειδή βόγκηξαν τα δικά σου τα χρέπια , να μην την δω εγω ? !!!!!Το Act of Valor το είδα απόψε. Καλούτσικη ταινία με καταπληκτίκό ήχο. Τα περιφερειακά και το sub βόγκηξαν.
Άρα μην το δεις. :136:
Για 1ο πιάτο κι εγώ αυτό θα δω.Αργότερα θα βάλω κάνα γαλλικό και μετά κάνα θριλεράκι.Απόψε έχει κωμωδία. American Pie: Reunion
Μετά θα δω για πολλοστή φορά Pirates of Silicon Valley με τις αθλιότητες του Μπιλάκου και πως κατέκλεψε την Apple!μετά δες και ένα καράτε για να ολοκληρώσεις.....:126:
Να μη χαλάσουμε το θέμα παρακαλώ!Χωρίς τον Μπιλάκο, δεν θα υπήρχε η Apple σήμερα! :136:
Σας ξελάσπωσε, και τον βρίζετε... :105:
Την έχω δει και εγώ πάνω από μια φορά και την έχω ακόμα για μελλοντική θέαση! (πάντα σβήνω τις ταινίες που βλέπω, δεν τις ξαναβλέπω)Μετά θα δω για πολλοστή φορά Pirates of Silicon Valley με τις αθλιότητες του Μπιλάκου και πως κατέκλεψε την Apple!
Με τα "δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ" και τα "βασισμένα σε πραγματικές ιστορίες", κρατάω πάντα μικρό καλάθι. Αν θέλετε να δείτε κάτι για το πως πραγματικά ξεκίνησαν κι έκαναν τα πρώτα τους βήματα οι προσωπικοί υπολογιστές, δείτε το Accidental empires.Μετά θα δω για πολλοστή φορά Pirates of Silicon Valley με τις αθλιότητες του Μπιλάκου και πως κατέκλεψε την Apple!