Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Player το J.River με ASIO drivers και έτοιμο να πατήσω το ON!!

Τώρα θα αναρωτιέστε… «τι ήχο άραγε να βγάζει αυτό το καρτόνι»???

Έχει δυο θετικά: Είναι ΟΝΚΥΟ και made in Japan!
Κερνάω καφεδάκι για όποιον γουστάρει να ακούσει! (Το κατάστημα διαθέτει όλα τα είδη…:116:)

Συνεχίζεται...:119:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

........Κερνάω καφεδάκι για όποιον γουστάρει να ακούσει!
Το ανέκδοτο με το Ρώσικο μπου.......λο επί ΕΣΣΔ το ξέρεις ?:403:

Reaction score
1.173

Τα σάλια μου τρέχουν από την ημέρα που την είδα:404: και σε παλαιότερο post είχες πει ότι την περίμενες ......... και τώρα απλά "Έχει δυο θετικά: Είναι ΟΝΚΥΟ και made in Japan!" :413:
Είμαι στο ψάξιμο κάρτας γιατί έχω ένα SFF PC φτιάξει και ακόμα αναμένω συγκριτικό που λέγατε με την ASUS ST......
Γράψε και άλλα......:434:

Reaction score
1.815

Τα σάλια μου τρέχουν από την ημέρα που την είδα και σε παλαιότερο post είχες πει ότι την περίμενες ......... και τώρα απλά "Έχει δυο θετικά: Είναι ΟΝΚΥΟ και made in Japan!" :413:
Είμαι στο ψάξιμο κάρτας γιατί έχω ένα SFF PC φτιάξει και ακόμα αναμένω συγκριτικό που λέγατε με την ASUS ST......
Γράψε και άλλα......
Κι εγώ το αναμένω το συγκριτικό που λέγαμε...:116:
Πάντως σε σχέση με SACD είναι μακράν καλύτερη. Βέβαια η σύγκριση έγινε με την αποκωδικοποίηση του Pioneer DV-600 που είναι ένα universal DVD. Έχει πάρει αρκετά καλές κριτικές στον ήχο, αλλά δεν παύει να είναι ένα απλό μηχάνημα και όχι αναφοράς για να βγάλουμε άμεσα συμπεράσματα.

Εαν κάποιος έχει εξωτερικό DAC, PC ή κάποιο CD player, ή το οτιδήποτε που θέλει να φέρει για να συγκρίνουμε, το σύστημά μου είναι διαθέσιμο.

H ONKYO SE-200LTD πάντως "κατεβαίνει στο ρινγκ" με το DAC της Wolfson "WM8740"..:610:

Reaction score
1.815

Είναι γεγονός ότι με τρία πιτσιρίκια, έχω γίνει ο …Μίστερ «τσίτας»!

Πέρα δώθε με τα παιχνίδια και τους χορούς, τρέμει το φιλοκάρδι μου για να μη γίνει καμιά ζημιά!
Εεε και τι να πεις παρακάτω?

Παιδιά είναι και θέλουν να παίξουν. Δε φτάνει που τα περιορίζω σε ένα διαμέρισμα, χωρίς τις μαγικές αλάνες ή τους άνετους κήπους… να τα κυνηγάω και όλη μέρα με τα «μη» και «όχι»??:434:

Προσπαθώ λοιπόν να περιορίσω εκ του φυσικού μια ζημιά, που ενδεχομένως να γίνει άθελά τους.:403:

Reaction score
1.815

Είναι δεδομένο ότι η ποιότητα των μηχανημάτων, θα πρέπει να έχει ένα λογικό δέσιμο στην ηχητική αλυσίδα.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ζευγάρι δαπέδου που θα συνοδεύει το σύστημα?

Κι αν πέσει το τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι πάνω με φόρα τι γίνεται? Σε μαζεύουν με το φορείο??:402:

Reaction score
1.815

Όχι βέβαια! Πας στη λύση του monitor!

Έτσι επιλέχθηκαν να συνοδεύσουν το σύστημα τα μικρά Nautilus!
Ηχεία που σχεδιάστηκαν από τους ίδιους μηχανικούς ήχου της B&W, που ανέπτυξαν το πρώτο Nautilus της θρυλικής εταιρίας!

Είδες για να στηρίζονται οι εταιρίες, στη λαϊκή ρήση «ουδείς αναντικατάστατος» τι παθαίνουν??
Τους φεύγουν οι …«αναντικατάστατοι» και φτιάχνουν ...το βενιαμίν!

Ο μπαμπάς…
B&W Nautilus

Και ο μικρός αντάρτης!
Blueroom Minipod

Reaction score
1.815

Έτσι λοιπόν η σκέψη υλοποιήθηκε!

Ένα ηχείο monitor με όλα τα πλεονεκτήματα (αλλά και τα μειονεκτήματα) των σχεδιάσεων αυτών, απελευθερωμένο από την «κουτίλα» που βγάζουν οι ξύλινες κατασκευές, λόγω της πολύ καλά μελετημένης καμπίνας του!

Τα ηχεία για να προστατευθούν από τη λαίλαπα του παιχνιδιού των πιτσιρικάδων, ανέβηκαν σε ασφαλές ύψος και κοιτούν αφ’ υψηλού τους ακροατές, καθηλώνοντας με τα ηχοχρώματά τους τον καθένα που θέλει να χαλαρώσει.

Reaction score
1.815

Λόγω ξύλινων επιφανειών και τρόπου στήριξης, έγινε μόνωση με ειδικό ηχοαπορροφητικό υλικό μεγάλης πυκνότητας, στη μετώπη εσωτερικά της κορνίζας.

Έτσι οι χαμηλές συχνότητες στους 125 κύκλους που έκαναν το ηχείο να μπουμάρει, κόπηκαν κατά 90%...:116:

Reaction score
1.815

Επιπλέον το υπογούφερ της ομώνυμης σειράς, παίζει το βοηθητικό ρόλο στο κατώτατο φάσμα συχνοτήτων, που φυσιολογικά ένα ηχείο monitor διαστάσεων δεν μπορεί να αναπαράγει.

Minipod Basstation:

Reaction score
1.815

Κι εδώ μια πανοραμική άποψη του συστήματος με τα ηχεία...:610:

Συνεχίζεται…:119:

Reaction score
1.815

Μια «λόξα» γενικώς με τις συλλογές την έχω!

Έτσι λοιπόν έχω μια τρέλλα με τις κασσέτες καθώς είμαι ολίγων αναλογικάριος! :116:
Εδώ μια φωτό από τη συλλογή μου, που παρουσιάζονται oι πιο σπάνιες εκδόσεις κασσετών…

…με αποκορύφωμα την πολύ σπάνια συσκευασία της Maxell Vertex! Μια από τις καλύτερες κασσέτες που βγήκαν στην παραγωγή!:119:

Reaction score
1.815

Και βεβαίως μια συλλογή από σπάνια αντικείμενα που κατά καιρούς έπεσαν στα χέρια μου, όπως πχ ο σουγιάς της Bose από τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του 1992 στο Albertville της Γαλλίας!

Προσέξτε τη συσκευασία της ΟΝΚΥΟ!
Ένα μηχανικό μολύβι και ένα στυλό σε μορφή …καλωδίου!
Εσείς με τι καλώδια …γράφετε???:609:

Reaction score
1.815

Η αναδρομή μου για την πορεία των εξελίξεων του συστήματός μου, έφτασε στο τέλος της!
Μια «εκδρομή» στα μονοπάτια της ζωής αλλά και του Hi-Fi, που κράτησε αρκετά χρόνια, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό της!

Μέσα σε αυτήν την πορεία, όλες οι στιγμές, οι φιλίες, οι άνθρωποι αλλά και οι συσκευές που πέρασαν, στιγμάτισαν με την προσωπικότητά τους αλλά και τον χαρακτήρα τους το χόμπυ μου αλλά και τον ίδιο τον εαυτό μου!

Το κυριότερο είναι ότι έμαθα όχι μόνο από αυτό το υπέροχο ταξίδι της αναζήτησης, αλλά και από την εμπειρία της ζωής, να θυμάμαι και να μην ξεχνώ την αρχή του νήματος…

Δε θα ξεχάσω ποτέ από που ξεκίνησα…

Από το τέλος…

...και την αναζήτηση

…ως την αρχή!

Σας εύχομαι να κάνετε κι εσείς το ίδιο!

Σίγουρα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα!
Over & out!!!

Reaction score
1.173

Σε ευχαριστώ ........ ένα υπέροχο ταξίδι......

Reaction score
11

Φίλε Σταμάτη τα έγραψες πολύ ωραία και κέρδισες το κοινό, (σου), με τον γλαφυρό αφηγηματικό σου λόγο και την σωστή επιλογή από όμορφες φωτογραφίες!

Μηχανήματα, rack, χώρος, όλα είναι πολύ όμορφα.

Κάποιες αντιρρήσεις μου που έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση, και που ήδη σου έχω αναφέρει προφορικά, δεν έχουν θέση σε αυτό το συναρπαστικό τόπικ!

Το συγκριτικό με την ASUS κάποια στιγμή θα το κάνουμε, αλλά και το άλλο με τα αναλογικά. (Δεν λέω κακές λέξεις όπως 881, ΜΚ1 και δεν συμμαζεύεται, (ως θα όφειλε)).

Βρες τα κατάλληλα θέματα και συνέχισε να γράφεις!

:107:

Reaction score
1.815

Φίλε Χρηστάρα σ' ευχαριστώ πολύ!

Ξέρεις οτι μου αρέσουν τα συγκριτικά και ιδιαίτερα με αξιόλογες συσκευές και κεφαλές, όπως οι δικές σου!
Είμαι always power ON!! Πες το κι έγινε!

Υ.Γ: Κανόνισε αυτήν τη φορά να έχεις περισσότερο χρόνο, γιατί όποιος έρχεται για συγκριτικό εδώ πέρα, φεύγει φαγωμένος!:204:

Reaction score
8.905

...αλλά και το άλλο με τα αναλογικά. (Δεν λέω κακές λέξεις όπως 881, ΜΚ1 και δεν συμμαζεύεται, (ως θα όφειλε)).
Χρήστο είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ακούσει (εμπειρία με) πολλές κεφαλές, το λέω αυτό γιατί ο Σταμάτης εάν κατάλαβες έχει κάποια θανατηφόρα κεφάλια, όπως Acutex 320 (Shibata), Sony XL-45 (Shibata) & Technics 205C mk3 κλπ. Κοινώς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα:112:

Σταμάτη μπράβο! Και επιτέλους τελείωσες!:105:

Reaction score
11

Χρήστο είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ακούσει (εμπειρία με) πολλές κεφαλές, το λέω αυτό γιατί ο Σταμάτης εάν κατάλαβες έχει κάποια θανατηφόρα κεφάλια, όπως Acutex 320 (Shibata), Sony XL-45 (Shibata) & Technics 205C mk3 κλπ. Κοινώς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα:112:

Σταμάτη μπράβο! Και επιτέλους τελείωσες!:105:

Σε όσα λες συμφωνούμε απόλυτα!

Και για να το διευκρινίσω καλύτερα:

1)πράγματι έχω ακούσει ελάχιστες κεφαλές.

2)όντως, απ΄ότι διαβάζω, η συλλογή κεφαλών του Σταμάτη είναι εξαιρετική.

3)το σύστημα του θα μπορούσε να είναι το τέλος του δρόμου. (Αν το επιτρέψει και η...ψυχολογία γιατί διάβασα κάτι για...δαπέδου).

:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.144
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun