DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Reaction score
433
Απάντηση: Re: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Αφού δεν πουλήθηκαν ούτε με 200€, τι νόημα έχει η συζήτηση?
με αυτη την λογικη φιλε μου να τα δωσω πληρωνοντας κιολας καποιον φιλο μπας και δωθουν!!!! κλασικα ολοι θελουμε να αγοραζουμε τζαμπα και οταν πουλαμε να δινουμε σε τιμη κουτιου....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.656
Μάλλον δεν κατάλαβες. Πουλάς ένα προϊόν, και αποφασίζεις εσύ να το κατεβάσεις στα 200€. ΕΣΥ!
Δεν πουλιέται. Αποφασίζεις μετά να το ανεβάσεις στα 300€, και περιμένεις να πουληθεί?

Reaction score
433

Μάλλον δεν κατάλαβες. Πουλάς ένα προϊόν, και αποφασίζεις εσύ να το κατεβάσεις στα 200€. ΕΣΥ!
Δεν πουλιέται. Αποφασίζεις μετά να το ανεβάσεις στα 300€, και περιμένεις να πουληθεί?
Οκ σεβαστή η γνώμη σου μην το αγοράζεις, όπως και όσοι ασπάζονται την γνώμη σου να πράξουν το ιδιο. Στην αγορα καμια τιμη δεν είναι σταθερή. Κάτι που σήμερα το παίρνεις 100 αύριο το ίδιο εγω μπορει να το πάρω 120 η το ανάποδο. Απλά τα πράγματα.
Το θέμα είναι ότι ειπώθηκε ότι δεν μπορει να ανοίξει κάποιος αγγελία για το ίδιο προϊόν!
Με αυτη την λογική θα πρέπει να ελέγχονται όσοι κλείνουν μια αγγελία και μετα απο καιρο την επαναφέρουν!

Reaction score
433
Απάντηση: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εσύ δεν έβαλες την τιμή των 200 ευρώ; ποιος σε ζαλίζει να τα δώσεις για ένα κομμάτι ψωμί;

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634

Φιλε μου αμα εδινε ο σαραφιδης 2 ηχεια dali 6 στα 319 καλα θα ηταν. Φυσικα αφορα οπως γραφει τιμη τμχ! οπως σωστα ειπωθηκε...
sory δεν το προσεξα

Reaction score
433

Εσύ δεν έβαλες την τιμή των 200 ευρώ; ποιος σε ζαλίζει να τα δώσεις για ένα κομμάτι ψωμί;
Έχεις δίκιο. Απλώς όπως ίσως γνωρίζεις γίνονται και παζάρια σε πμ και τηλέφωνα, για ακόμα χαμηλότερες τιμές! Δεν το έχεις αντιληφθεί ποτέ αυτο να συμβαίνει?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.656
Μην ενδίδεις.

Όταν εμείς οι ίδιοι υποτιμούμε την αξία του προϊόντος που πουλάμε, πώς περιμένουμε να το εκτιμήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές?

Η μανία της αλλαγής είναι κακός σύμβουλος!

A

amoustakas

Guest

Μην ενδίδεις.
Όταν εμείς οι ίδιοι υποτιμούμε την αξία του προϊόντος που πουλάμε, πώς περιμένουμε να το εκτιμήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές?
Η μανία της αλλαγής είναι κακός σύμβουλος!
Είδαμε και εμένα που τα έδινα 350 ΕΥΡΩ πόσο τα εκτίμησαν...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.656
Αν δεν τα εκτιμούν, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή η τιμή είναι υψηλή, ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Αν δέχεσαι PM, υπάρχει ενδιαφέρον και τότε χρειάζεται υπομονή. Αν δεν δέχεσαι, ρίξε την τιμή.

Το να ζητάς όμως περισσότερα ξαφνικά, δεν νομίζω να το εκτιμήσει κανείς, σοβαρός ή μη.

Reaction score
433

Αν δεν τα εκτιμούν, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή η τιμή είναι υψηλή, ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Αν δέχεσαι PM, υπάρχει ενδιαφέρον και τότε χρειάζεται υπομονή. Αν δεν δέχεσαι, ρίξε την τιμή.

Το να ζητάς όμως περισσότερα ξαφνικά, δεν νομίζω να το εκτιμήσει κανείς, σοβαρός ή μη.
Δλδ το να είχες υποεκτιμησει κάτι που είχες προς πωλήση δεν παίζει? μόνο υπερεκτιμησεις δικαιούται να κάνει ο πωλητής στις τιμές του?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.656
Όταν στην υποεκτιμημένη [sic] τιμή δεν πωλήθηκε, προφανώς όχι...
Αν ήταν έτσι, θα είχαν πουληθεί.
Απορώ που δεν το καταλαβαίνεις και επιμένεις. :121:

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634

Δλδ το να είχες υποεκτιμησει κάτι που είχες προς πωλήση δεν παίζει? μόνο υπερεκτιμησεις δικαιούται να κάνει ο πωλητής στις τιμές του?
προσωπικα πιστευω οτι εχεις δικιο ,αν και επισεις δικιο εχει και ο Zizik

Reaction score
433

Όταν στην υποεκτιμημένη [sic] τιμή δεν πωλήθηκε, προφανώς όχι...
Αν ήταν έτσι, θα είχαν πουληθεί.
Απορώ που δεν το καταλαβαίνεις και επιμένεις. :121:
Δλδ το αν δεν πουληθεί κάτι στο avsite είναι νόμος να ριξεις την τιμη? δεν πουλήθηκε εδω άρα πρέπει να ριξεις την τιμη?
Θα σε πληρορησω ότι τα περισσότερα προϊόντα που έχω αναρτήσει στο φόρουμ έχουν πουληθεί τελικα εκτός φόρουμ και στην τιμη που είχα αρχικά βάλει πριν αρχίσω να το πετσοκοβω εδω ένα γνωσει μου. Και αυτο μπορούν να στο επιβεβαιώσουν πολλοί εδω μέσα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.656
Re: Απάντηση: Re: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Δλδ το αν δεν πουληθεί κάτι στο avsite είναι νόμος να ριξεις την τιμη? δεν πουλήθηκε εδω άρα πρέπει να ριξεις την τιμη?
Θα σε πληρορησω ότι τα περισσότερα προϊόντα που έχω αναρτήσει στο φόρουμ έχουν πουληθεί τελικα εκτός φόρουμ και στην τιμη που είχα αρχικά βάλει πριν αρχίσω να το πετσοκοβω εδω ένα γνωσει μου. Και αυτο μπορούν να στο επιβεβαιώσουν πολλοί εδω μέσα.
Δεν αναφέρομαι στο AVSite, αλλά. σε όλες τις online πωλήσεις. Αν βρίσκεις και τα πουλάς εκτός των φόρουμ, γιατί τα βάζεις online?

Reaction score
433
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Δεν αναφέρομαι στο AVSite, αλλά. σε όλες τις online πωλήσεις. Αν βρίσκεις και τα πουλάς εκτός των φόρουμ, γιατί τα βάζεις online?
Μήπως τα πούλησω εδω?
εσυ δλδ κανεις ή το ένα ή το άλλο? αν τα βαλεις on line τι σε εμποδιζει να τα πουλησεις τελικα σε ενα φιλο ή στον γνωστο του γνωστου εκτος νετ? δεν καταλαβαίνω αυτη την άσπρο ή μαύρο λογική σου...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988