DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Reaction score
433
Απάντηση: Re: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί συμφορουμίτες, θέλω να σας ενημερώσω πως το κατάστημα ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ δεν διαθέτει πολλά από τα ηχεία που διαφημίζει ( σε αυτές τις τσάμπα τιμές που αναγράφονται στο site του - και που φυσικά το φέρνουν ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ στις λίστες του skrouz) και αν πιάσετε ποτέ γραμμή, θα σας πουν απλά πως δεν έχουν το μοντέλο που σας ενδιαφέρει .....αλλά έχει γίνει ένα λαθάκι στο απόθεμα.
Αν φυσικά είσαι από τους "τυχερούς" που πέρασες από κάποιο κατάστημα για να δεις το προϊόν που σου "γυάλισε" από τη σελίδα του ....ε!....όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί να σου προτείνουν.
Έχω κάνει το test με δυο προϊόντα (τηλεφωνικά) και όχι μόνο δεν τα είχαν αλλά, ενώ παραδέχτηκαν πως έχουν πολύ καιρό να τα φέρουν σε οποιοδήποτε κατάστημα....(στο ένα δε από αυτά έχει σταματήσει η παραγωγή του κάτι χρόνια ) στο site η τιμή του συνεχίζει να πέφτει.
Eχεις δικιο αυτο ειναι γνωστο και στα υπολοιπα πολυκαταστηματα και οχι μονο , βαζουν προιοντα κατεβαζουν τις τιμες για να ειναι πανω πανω στο σκρουτζ και οταν ερθει η ωρα η κρισιμη, ειτε θα εχει τελειωσει ειτε θα κανουν την παλαβη οτι δε ντο ειχαμε ποτε και ειναι λαθος η τιμη, ειτε θα πρεπει να το παραγγειλουμε και να ερθεις να δωσεις μια προκαταβολη γιατι δεν μπορουμε να τα φερνουμε ετσι...

Γενικα απο αυτα που βλεπεις στον τσιγκουνη 1 στα 3 μαγαζια εχει φερεγγυοτητα .

Εδω και αξιοπιστα μαγαζια πχ ηχοεκφραση οταν ενδιαφερομουν για τα ροιστερ 8.2 αυτοι ειχαν διαθεσιμοτητα 2-7 ημερες , τους τα ζητησα , φυσικα δεν τα ειχαν γιατι δεν υπαρχουν στην αγορα απο το τελος του 11 αλλα παρολα αυτα ακομα και μετα την ζητηση μου, δεν εχει αξιωθει καποιος να γραψει αγνωστη διαθεσιμοτητα...
τι να το κανεις φαινομενα της κρισεις ...τα μαγαζια και οι υπαλληλοι κανουν μονο τα απαραιτητα...

Reaction score
14
Απάντηση: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

φιλε μου thkin73 τελικα βρηκα σε καλη τιμη τα b&w 602s3 στα 240ευρω που νομιζω ειναι 2 σκαλοπατια πανω σε ηχο ποιοτητα και μεταπωλητικη αξια. οποτε τελειωνω με τα δικα σου
και μια φιλικη συμβουλη....μην κανεις τετοια λαθη οταν θελεις πραγματι να τα δωσεις.τα εχει ο ιδιος μεσα στο σαιτ με 200 ευρω χωρις κανενα φουσκωμα.τεσπα δικαιωμα σου να τα δινεις οσο γουσταρεις.ακλωστε εσυ τα εχεις πληρωσει
τεσπα καλοπουλητα να ειναι man
nikos

A

amoustakas

Guest

τα b&w 602s3 στα 240ευρω που νομιζω ειναι 2 σκαλοπατια πανω σε ηχι και μεταπωλητικη αξια.
Σε μεταπωλητική δεν ξέρω αλλά σε ηχητική θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω :)

Reaction score
14

Σε μεταπωλητική δεν ξέρω αλλά σε ηχητική θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω :)
μαλλον πλακα κανεις
η παλια σειρα 600 της b&w γεννησε μικρα διαμαντια για τα λεφτα τους
το μονο καλυτερο που εχει το συγκεκριμενο dali ειναι το θεμα ενταση καθως ειναι δαπεδου μπροστινο

Reaction score
433

που νομιζω ειναι 2 σκαλοπατια πανω σε ηχο ποιοτητα και μεταπωλητικη αξια. οποτε τελειωνω με τα δικα σου
μη σου πω ως και 5 κλασεις καλυτερα!!!

Ευχαριστω για τις συμβουλες! καλακουστα τα κελεπουρια σου...

Reaction score
14

Δεν ξερω αν το ειπες ειρωνικα το σχολιο οτι ειναι πεντε επιπεδα επανω αλλα τεσπα.thanks παντως
Τα dali concept 6 με πολυ ηλεκτρικο ηχο που κατανταει κουραστικος οταν το καταλαβεις
παιζουν στα 110db max spl ενω τα b&w 602 s3 με σφικτο ηχο flat σχεδον κρυσταλλινο ειναι στα 107db max spl
Απο εκει και περα οπως καταληγουμε οτι τα602s3 ειναι δυο σκαλοπατια πανω σε θεμα ηχου και ποιοτητας κατασκευης.το παραθετω οπως μου το εγραψε φιλος ο οποιος εμπιστευομαι χρονια τωρα

A

amoustakas

Guest

Αν ρωτησουμε τον καθενα εδω μεσα θα πει κατι διαφορετικο. Προσωπικα ακουσα τα b&w και δε μου λενε απολυτως τιποτε. κουραστηκα με το εν λογω νημα και σας χαιρετω. φιλε πωλητη απορω πως ασχολεισαι ακομα...

Reaction score
433

Δεν ξερω αν το ειπες ειρωνικα το σχολιο οτι ειναι πεντε επιπεδα επανω αλλα τεσπα.thanks παντως
Τα dali concept 6 με πολυ ηλεκτρικο ηχο που κατανταει κουραστικος οταν το καταλαβεις
παιζουν στα 110db max spl ενω τα b&w 602 s3 με σφικτο ηχο flat σχεδον κρυσταλλινο ειναι στα 107db max spl
Απο εκει και περα οπως καταληγουμε οτι τα602s3 ειναι δυο σκαλοπατια πανω σε θεμα ηχου και ποιοτητας κατασκευης.το παραθετω οπως μου το εγραψε φιλος ο οποιος εμπιστευομαι χρονια τωρα
φιλε μου πουλαω τα ηχεια μου δε κανω διαλεξη περι "ηλεκτρικου" ηχου. Εσυ ενδιαφερθηκες για τα χαμηλης αξιας ηχεια μου οχι εγω....

Και για να μην ξεχιομαστε 300 οι κολωνες 100 το κεντρικο.

Οποιος ενδιαφερεται σε πμ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.711

Δεν έχει νόημα πλέον η συζήτηση.
Για όποιον ενδιαφέρεται ας στείλει πμ στον πωλητή..

Reaction score
433

Τα dali 6 σε στερεο ακροαση

Last edited by a moderator:

Reaction score
433

Στα 260 τα dali concept 6 και στα 90 το κεντρικό του.

Reaction score
433

Στα 200 οι κολωνες.

Εδω σε δικάναλο σύστημα

[video]http://m.youtube.com/watch?v=UqF2mkaiu-M[/video]

Reaction score
0

Αν δεν τα εκτιμούν, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή η τιμή είναι υψηλή, ή δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
Αν δέχεσαι PM, υπάρχει ενδιαφέρον και τότε χρειάζεται υπομονή. Αν δεν δέχεσαι, ρίξε την τιμή.

Το να ζητάς όμως περισσότερα ξαφνικά, δεν νομίζω να το εκτιμήσει κανείς, σοβαρός ή μη.
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Reaction score
54

ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ο Ζιζικ μίλαγε λογικά, εσύ δεν καταλαβαίνω με ποια λογική μπαίνεις τόσους μήνες μετά, να χαλάσεις την αγγελία, σχολιάζοντας σχόλια μηνών και αφού ο πωλητής έχει ρίξει την τιμή.
Ελπίζω μετά τα ανεκδιήγητα bw 602 να μην μας πείτε ότι και τα koda είναι καλύτερα. Άστον τον άνθρωπο να τα πουλήσει, έλεος....

Reaction score
1

επιδη μαλον δεν αξιζει να ανοιζω νεο τοπικ, μπορει να μου πει καποιος γιατι αυτα τα ηχεια φευγουν τοσο φθηνα??? παντου βλεπω 180 με 200 φευγουν, και τωρα απ οτι φενεται δεν φευγουν ουτε τοσο. πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο.

οταν τα ειχα ακουσει συγκριτικα με αντιστοιχα warfedale, ακριβωτερα klipsh και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα, τα εσκιζαν ολα για πλακα. και θυμαμαι ηταν και τα ποιο μαλακα στον ηχο απ ολα οσα ειχα ακουσει. δαπεδου παντα, ιδιας τιμης η λιγο ακριβοτερα.

σε αλο φορουμ ειδα ενα πικαπ philips ga, to 312 malista οχι το 212 κατεβηκε μεχρι 50 ευρω, δεν το πηρε κανεις και τελικα ο τυπος το χαρισε. και οκ δεν ειναι κανα hi-end αλλα οποιος εχει καποια βινυλια και γουσταρει να τα ακουει που και που μια χαρα ειναι.

τοσο σνομπισμος? η εμενα μου διαφευγει κατι...

Reaction score
0

Ο Ζιζικ μίλαγε λογικά, εσύ δεν καταλαβαίνω με ποια λογική μπαίνεις τόσους μήνες μετά, να χαλάσεις την αγγελία, σχολιάζοντας σχόλια μηνών και αφού ο πωλητής έχει ρίξει την τιμή.
Ελπίζω μετά τα ανεκδιήγητα bw 602 να μην μας πείτε ότι και τα koda είναι καλύτερα. Άστον τον άνθρωπο να τα πουλήσει, έλεος....
οντως ελεος !!!!!!! δε μπηκα να χαλασω καμμια αγγελια φιλε μου μακαρι ο ανθρωπος να τα πουλησει κ του το ευχομαι παρολο την εντελως λαθος τακτικη που ακολουθησε! εγω και ετοιμος να τα αγορασω να ημουν αν διαβαζα το μυθικο
''Συναδελφος του φορουμ με βοηθησε να αντιληφθώ την αξια των dali 6 και Νεα τιμη συνεπως αυξημενη στα 400 ''
θα εβαζα τα γελια οπως πιστευω τα βαλαν και πολλοι αλλοι εδω που το διαβασαν ! τωρα εσυ γιατι χαλιεσαι με κατι που συμφωνησα και ειναι απολυτως σωστο κατα την αποψη μου δε ξερω.
και μην εισαι τοσο επιθετικος .. φιλικα παντα ..

Reaction score
433

θα εβαζα τα γελια οπως πιστευω τα βαλαν και πολλοι αλλοι εδω που το διαβασαν !
είδες αφου σε εκανα να γελασεις , στις μερες μας , τι αλλο θες! γιατί διαμαρτύρεσαι και χαλιέσαι?
Απο την άλλη, εδω που φτασαμε, και επειδη βλεπω πως το εχεις το θεμα , γιατί δεν προτείνεις εσυ μια πρεπουσα τιμη πωλησης , που θα πρεπει να τα δωσω για να μπουν τα πραγματα σε μια ταξη!....φιλικα παντα...

Reaction score
54

οντως ελεος !!!!!!! δε μπηκα να χαλασω καμμια αγγελια φιλε μου μακαρι ο ανθρωπος να τα πουλησει κ του το ευχομαι παρολο την εντελως λαθος τακτικη που ακολουθησε! εγω και ετοιμος να τα αγορασω να ημουν αν διαβαζα το μυθικο
''Συναδελφος του φορουμ με βοηθησε να αντιληφθώ την αξια των dali 6 και Νεα τιμη συνεπως αυξημενη στα 400 ''
θα εβαζα τα γελια οπως πιστευω τα βαλαν και πολλοι αλλοι εδω που το διαβασαν ! τωρα εσυ γιατι χαλιεσαι με κατι που συμφωνησα και ειναι απολυτως σωστο κατα την αποψη μου δε ξερω.
και μην εισαι τοσο επιθετικος .. φιλικα παντα ..
Γιατί απλά αυτά συνέβησαν 10 και 11 Ιουλίου του 2012.
Είμαστε πια στο 2013, έρχεται τώρα ο πωλητής και κάνει μια προσπάθεια , δίνει ηχεία των 600 ευρώ στα 200, (με φούσκωμα ή χωρίς δεν ξέρω, δεν γνωρίζω τον πωλητή) και δεν είναι σωστό να επεμβαίνουμε και πάλι.
Έκανε ένα λάθος, σχολιάστηκε τότε επαρκώς, ποιος ο λόγος να το ανακινούμε τόσους μήνες μετά;
Επειδή γέλασες με την καρδιά σου έκρινες σκόπιμο να το ανακοινώσεις. Σκέφτηκες ότι αυτός που πουλάει, μπορεί να έχει ανάγκη;
Αν εσύ πιστεύεις ότι πράττεις σωστά...
Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω τον πωλητή.

Reaction score
0

οφείλω να εξηγησω κατι ! δε κοιταξα καν τισ ημερομηνιες ουτε μπηκα εδω με καμμια δαιθεση να χαλασω οτιδηποτε ! ισα ισα ειπα κ πριν πως ευχομαι ολοψυχα να τα δωσει κ το εννοω ! απλα αρχισα να διαβαζω το θεμα (ομολογω υπηρχε χιουμορ απο ολες τις πλευρες κ του πωλητη και των αλλων) και απλα σχολιασα κατι που βρηκα πολυ σωστο και νομιζω συμφωνισες μαζι μου ! ουτε ημερομηνιες κοιταξα ουτε προθεση να χαλασω κατι ειχα ! ξαναλεω ! ευχομαι να πουληθουν !
δε κρινω ουτε τα ηχεια ουτε την τιμη ! οντως ο ελληνας θελει να πουλαει σε τιμες κουτιου και να αγοραζε .. δωρεαν !
φιλικα παντα ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988