- Reaction score
- 433
Απάντηση: Re: DALI KOΛΩΝΕΣ + DALI KENTΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
Γενικα απο αυτα που βλεπεις στον τσιγκουνη 1 στα 3 μαγαζια εχει φερεγγυοτητα .
Εδω και αξιοπιστα μαγαζια πχ ηχοεκφραση οταν ενδιαφερομουν για τα ροιστερ 8.2 αυτοι ειχαν διαθεσιμοτητα 2-7 ημερες , τους τα ζητησα , φυσικα δεν τα ειχαν γιατι δεν υπαρχουν στην αγορα απο το τελος του 11 αλλα παρολα αυτα ακομα και μετα την ζητηση μου, δεν εχει αξιωθει καποιος να γραψει αγνωστη διαθεσιμοτητα...
τι να το κανεις φαινομενα της κρισεις ...τα μαγαζια και οι υπαλληλοι κανουν μονο τα απαραιτητα...
Eχεις δικιο αυτο ειναι γνωστο και στα υπολοιπα πολυκαταστηματα και οχι μονο , βαζουν προιοντα κατεβαζουν τις τιμες για να ειναι πανω πανω στο σκρουτζ και οταν ερθει η ωρα η κρισιμη, ειτε θα εχει τελειωσει ειτε θα κανουν την παλαβη οτι δε ντο ειχαμε ποτε και ειναι λαθος η τιμη, ειτε θα πρεπει να το παραγγειλουμε και να ερθεις να δωσεις μια προκαταβολη γιατι δεν μπορουμε να τα φερνουμε ετσι...Αγαπητοί συμφορουμίτες, θέλω να σας ενημερώσω πως το κατάστημα ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ δεν διαθέτει πολλά από τα ηχεία που διαφημίζει ( σε αυτές τις τσάμπα τιμές που αναγράφονται στο site του - και που φυσικά το φέρνουν ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ στις λίστες του skrouz) και αν πιάσετε ποτέ γραμμή, θα σας πουν απλά πως δεν έχουν το μοντέλο που σας ενδιαφέρει .....αλλά έχει γίνει ένα λαθάκι στο απόθεμα.
Αν φυσικά είσαι από τους "τυχερούς" που πέρασες από κάποιο κατάστημα για να δεις το προϊόν που σου "γυάλισε" από τη σελίδα του ....ε!....όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί να σου προτείνουν.
Έχω κάνει το test με δυο προϊόντα (τηλεφωνικά) και όχι μόνο δεν τα είχαν αλλά, ενώ παραδέχτηκαν πως έχουν πολύ καιρό να τα φέρουν σε οποιοδήποτε κατάστημα....(στο ένα δε από αυτά έχει σταματήσει η παραγωγή του κάτι χρόνια ) στο site η τιμή του συνεχίζει να πέφτει.
Γενικα απο αυτα που βλεπεις στον τσιγκουνη 1 στα 3 μαγαζια εχει φερεγγυοτητα .
Εδω και αξιοπιστα μαγαζια πχ ηχοεκφραση οταν ενδιαφερομουν για τα ροιστερ 8.2 αυτοι ειχαν διαθεσιμοτητα 2-7 ημερες , τους τα ζητησα , φυσικα δεν τα ειχαν γιατι δεν υπαρχουν στην αγορα απο το τελος του 11 αλλα παρολα αυτα ακομα και μετα την ζητηση μου, δεν εχει αξιωθει καποιος να γραψει αγνωστη διαθεσιμοτητα...
τι να το κανεις φαινομενα της κρισεις ...τα μαγαζια και οι υπαλληλοι κανουν μονο τα απαραιτητα...