kef μονάδες b110 και t27.

Reaction score
0
Εντελώς αχρησιμοποίητες μονάδες,δύο ματσαρισμένα ζευγάρια στα κουτιά τους από κάποιο project που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.Δέν πρόκειται για peerless μονάδες αλλα τις αυθεντικές t27(sp1032) και b110(sp1057) των bbc ls3/5a.Ζητώ 250 ευρώ το ζευγάρι.Αν φύγουν μαζί δίνω στην τιμή και crosover αντίγραφο rogers,μόνο για τα άριστης ποιότητας υλικά,το οποίο απέτυχε στις μετρήσεις (ο λόγος που εγκατέλειψα το project).Φωτογραφίες θα ανεβάσω το συντομότερο.

Reaction score
156
Απάντηση: kef μονάδες b110 και t27.

οταν λες το ζευγαρι εννοεις 2 woofer 2 tweeter?

Reaction score
0
Απάντηση: kef μονάδες b110 και t27.

οταν λες το ζευγαρι εννοεις 2 woofer 2 tweeter?
ακριβώς έτσι είναι και αυτό θα φανεί στις φωτογραφίες που ανεβάζω.

Reaction score
2.557
Έχω ένα ζευγάρι JR149 που από πολύ δυνατά τύμπανα κατάφερα να καταστρέψω το woofer (μάλλον)!!!.

Noμίζω ότι είναι το B110 Θα τσεκάρω αν είναι το sp1057. Οπότε πολύ θα το ήθελα. Θα επικοινωνήσω μαζί σου με πμ το συντομώτερο.

Reaction score
2.557
To Mid-Woofer είναι SP1003 και το ηχείο γράφει 8 Ohms.
Επειδή μάλλον ξέρεις καλά το θέμα, κάνει το SP1057?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: kef μονάδες b110 και t27.

Αν δεν κάνω λάθος το jr149 του jim rogers βασίστηκε στο ls3/5a του ιδίου με μόνη διαφορά την κυλινδρική καμπίνα αλουμινίου με τα ξύλινα καπάκια.
Λογικά οι μονάδες είναι ίδιες οι οποίες εξελίχθηκαν μαζί με τις παραλαγές των ηχείων(linn,spendor κ.ά.).
Γιά την ιστορία και την εξέλιξη των μονάδων είναι πολύ κατατοπιστiκό αυτό το site http://www.kef.com/uploads/files/en/kef_units/A History of Kef Drive Units issue 3.pdf.
Τελειώνοντας να αναφέρω ότι οι μονάδες αυτές σταμάτησαν να παράγονται περίπου το 2002 και αυτές που διαθέτω είναι οι τελευταίες εκδόσεις τους (b110B).

υ.γ. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω στά p.m.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.335

Αν δεν κάνω λάθος το jr149 του jim rogers βασίστηκε στο ls3/5a του ιδίου με μόνη διαφορά την κυλινδρική καμπίνα αλουμινίου με τα ξύλινα καπάκια.
Λογικά οι μονάδες είναι ίδιες οι οποίες εξελίχθηκαν μαζί με τις παραλαγές των ηχείων(linn,spendor κ.ά.)......
.....Τελειώνοντας να αναφέρω ότι οι μονάδες αυτές σταμάτησαν να παράγονται περίπου το 2002 και αυτές που διαθέτω είναι οι τελευταίες εκδόσεις τους (b110B)....
Βασίστηκε στο LS3/5a, αλλά διαφέρει και σε άλλα σημεία εκτός από την καμπίνα. Εχει σίγουρα τα δικά του κροσσόβερς, ο εσ. όγκος είναι λίγο μεγαλύτερος (αν δεν κάνω λάθος) και παίζει λίιιγο διαφορετικά (κατά την προσωπική γνώμη μου καλύτερα).
Τα SP1057 δέχονται αρκετά περισσότερη ισχύ από τα SP1003, αλλά είναι και λίγο πιο ευαίσθητα. Άρα χρειάζεται επέμβαση στο κρος. Πιθανώς να αρκεί αντικατάσταση αντιστάσεων στο παντ του tweeter, ή ακόμα και απλή ρύθμιση του τριμ ποτ μόνο, αλλά δεν είμαι βέβαιος.
Το B110B δεν αποτελεί αναγκαστικά ένδειξη νεότητας. Β110Β υπήρχαν το 1977, υπήρχαν και το 1986 και δεν είναι ίδια. Το ίδιο ισχύει και για τα B110A. Αλλά ισχύει και όσον αφορά το "SP1003" και "SP1057" !!! Αστα να πάνε...
Για τις υπόλοιπες TS πρέπει να ψάξω (τις έχω). Messenger στείλε μου διεύθυνση e-mail ώστε να μπορώ να κάνω attach files σχηματικών κλπ. Το υλικό που έχω σωσμένο είναι παλιό και τα λινκς δεν λειτουργούν.

Reaction score
2.557
Toulou σου στέλνω διεύθυνση e-mail αλλά μου φάινεται ότι μπαίνω σε βαθιά νερά (για μένα)...

Reaction score
0

Μείωση τιμής στα 230 ευρώ και τηλέφωνο για πιο άμεση επικοινωνία 6947305222.

Reaction score
2.557
Αν δίνεις το ένα woofer μόνο του θα ήθελα να το ξέρω (καθώς και την τιμή) για να πάω σε κανένα μάστορα να ρωτήσω αν κάνει για το δικό μου.
Αλήθεια κανένα καλό μάστορα ξέρετε νο μου προτείνετε;

Reaction score
0

Αν δίνεις το ένα woofer μόνο του θα ήθελα να το ξέρω (καθώς και την τιμή) για να πάω σε κανένα μάστορα να ρωτήσω αν κάνει για το δικό μου.
Αλήθεια κανένα καλό μάστορα ξέρετε νο μου προτείνετε;
Δυστυχώς στα κουτιά όπως φαίνεται απο τις φωτό είναι ζευγάρια (με συνεχόμενους αριθμούς σειράς και ταιριασμένα)και δεν είναι σωστό να "σπάσουν".Οι μονάδες δεν έχουν συνδεθεί ποτέ και είναι άστρωτες.
Νομίζω είναι σωστότερο να αλλαχθούν και τα δύο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas