VICTOR TT 81........... ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! HIS MASTER’S …DIY CHOICE!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: VICTOR TT 81........... ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! HIS MASTER’S …DIY CHOICE!!

Άλλο 100-200 κι άλλο 2-3 χιλιάρικα .
Υπάρχει διαφορά φάσης .
Θα δοκίμαζα πολύ ευχαρίστως αν δεν είχα τον τελικό ,άσε που χρειάζονται και sub....άλλα λ7 .
Καλά είμαι .......

...Βάλε - πάρε για δοκιμή αυτό που σου είπε....
Κι αν μ'αρέσει ?

Reaction score
8.905

Σταμάτα να ασχολείσαι με καπλαμάδες και καλώδια. Πετάς λ7 και αποτέλεσμα δεν παίρνεις.
Τα ξέρεις !! στα είπε και ο αδερφοξάδερφος.
Ο αδερφοξάδερφος σου δεν στο είπε η το ξέχασε για την διαφορά που ακούσαμε στον Μάνο με καλώδια ηχείων!

Reaction score
3.901

Ο αδερφοξάδερφος σου δεν στο είπε η το ξέχασε για την διαφορά που ακούσαμε στον Μάνο με καλώδια ηχείων!
Aπο σένα δε θέλω π@π@ριές Μπίλ!!!
Τι κ αν υπήρξε τεράστια διαφορά με τα καλώδια??

Ο Πρόεδρας χρήζει ηχείων που θάχουν άλλη "προσαρμοστικότητα" (το λέγω κομψά) στο χώρο του.

Τα Focal θάναι 5 κλάσεις πάνω οδηγούμενα με τον Grace.

Δεν χρειάζεται ούτε ρακ, ούτε μακ, ούτε καλώδια ηχείων, ούτε χάντρες, ούτε μάντρες ούτε ξεματιάσματα!!

Οκ, τα χρήματα είναι σε άλλο μπάτζετ, αλλά ως γνωστό η φτήνεια τρώει τον παρά και το αποτέλεσμα... Άγγλος ασθενής.

Ο Πρόεδρας ΟΦΕΙΛΕΙ στο κοινό του ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δοκιμή.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.052

Εεεσι ναι ναμμ :116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Δεν γ........στε κι εσείς και ο πρόεδρός σας .
Με την καλή έννοια...βεβαίως βεβαίως

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Il mio PRESIDENTE..........αστους να λενε....................

ξεκινας απο τα χαμηλα

για να φτασεις στα.....πανυψιλα

Reaction score
8.905

Aπο σένα δε θέλω π@π@ριές Μπίλ!!!
Τι κ αν υπήρξε τεράστια διαφορά με τα καλώδια??

Ο Πρόεδρας χρήζει ηχείων που θάχουν άλλη "προσαρμοστικότητα" (το λέγω κομψά) στο χώρο του.

Τα Focal θάναι 5 κλάσεις πάνω οδηγούμενα με τον Grace.

Δεν χρειάζεται ούτε ρακ, ούτε μακ, ούτε καλώδια ηχείων, ούτε χάντρες, ούτε μάντρες ούτε ξεματιάσματα!!

Οκ, τα χρήματα είναι σε άλλο μπάτζετ, αλλά ως γνωστό η φτήνεια τρώει τον παρά και το αποτέλεσμα... Άγγλος ασθενής.

Ο Πρόεδρας ΟΦΕΙΛΕΙ στο κοινό του ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δοκιμή.
Είσαι άουτ φίλε μου έτσι όπως το λες και δίνεις το δικαίωμα στον Γιάννη να πιστεύει ότι έχει δίκιο.
Πάμε λοιπόν:
1. Υπήρχαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές με τα καλώδια ηχείων και ήμασταν μαζί?
2. Το Ρακ το έκανε για αισθητικούς λόγους κυρίως και όχι για τον ήχο! Κοινώς να τα βλέπει και να χαίρεται, γιατί έχει πραγματικά εξαιρετικές πηγές!
Εάν λέω ψέματα διορθώστε με. :105:

Τώρα εάν πρέπει να περάσει σε άλλη κατηγορία με κάποιες χιλιάδες ευρώ αυτό και εάν μπορεί οικονομικά το γνωρίζει ο Μάνος και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ!

Reaction score
3.901

Iσύ ακάθαρμα (Βλάσ') κοίτα να βρείς πρώτα το αποσβεστικό κραδασμών του αριστερού (μπαίνοντας...) αρχ..σόρυ... πυκνωτή του δεξιού κροσόβερ του κεντρικού σου και παράτα τον Πρόεδ:101:ρα...σε μένα!!

Άει μην τα πάρω και κατέβω!!

(Σωστός, αρσενικός και σαφής για μια ακόμη φορά):205:

Reaction score
8.905

Στα κάτω κάτω μην τον πρήζουμε και ας χαρεί πρώτα τα ανανεωμένα του ηχεία και έχει ο καιρός.... για αλλαγές.

Reaction score
8.905

Μην μου βάζετε κακές λέξεις στο στόμα... τύπου αποσβεστικά κλπ. Μιλάμε για άλλα και συγκεκριμένα και ήμασταν αγκαλίτσα στον ίδιο καναπέ!

Reaction score
3.901

Είσαι άουτ φίλε μου έτσι όπως το λες και δίνεις το δικαίωμα στον Γιάννη να πιστεύει ότι έχει δίκιο.
Πάμε λοιπόν:
1. Υπήρχαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές με τα καλώδια ηχείων και ήμασταν μαζί?
2. Το Ρακ το έκανε για αισθητικούς λόγους κυρίως και όχι για τον ήχο! Κοινώς να τα βλέπει και να χαίρεται, γιατί έχει πραγματικά εξαιρετικές πηγές!
Γιές, την ίδια λέξη χρησιμοποιώ, τι δεν καταλαβαίνεις γμ τον έρωτά μας?

Σώθηκε δηλ. με 1 σετ καλωδίων?

Δεν πρέπει να βάλει κάποιο στόχο ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ των πηγών που κατέχει?

]

Reaction score
8.905

Γιές, την ίδια λέξη χρησιμοποιώ, τι δεν καταλαβαίνεις γμ τον έρωτά μας?

Σώθηκε δηλ. με 1 σετ καλωδίων?

Δεν πρέπει να βάλει κάποιο στόχο ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ των πηγών που κατέχει?

]
Εφόσον το ξεκαθάρισες ότι υπήρχαν διαφορές.... γιατί πριν με την συνέχεια των γραπτών σου άλλο νόημα έβγαινε... σε συγχωρώ φιλαρακι μου.

Και συγνώμη δηλαδή, γιατί φαίνεται ότι αναφέρεσαι σε εμένα, δεν τα είπαμε και από κοντά σχετικά με τα ηχεία του, και επειδή δεν το συζητά για αλλαγή, αγοράσαμε από ένα ζευγάρι καλώδια (που γμανε) από 105 ευρώ ο καθένας μας! Που είναι το παράξενο!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

εχει και ενα τραπεζακι μπροστα απο τα ηχεια του:135:.......μηπως πρεπει να του βαλλει επανω και ενα σεμεδακι ηχοραπορροφητικο ?

Reaction score
8.905

Το είπα και πριν... το άλλο περί αλλαγής, δεν είναι δικό μου θέμα... επειδή είναι χρηματικό (και δεν μιλάμε για 105 ευρώ) αφορά τον Μάνο και μόνο ο Μάνος μπορεί να απαντήσει!

Reaction score
8.905

εχει και ενα τραπεζακι μπροστα απο τα ηχεια του:135:.......μηπως πρεπει να του βαλλει επανω και ενα σεμεδακι ηχοραπορροφητικο ?
Εσύ κάτι ξέρεις και δεν μιλάς...:146:

Reaction score
3.901

....επίσης δεν του πρότεινα ένα οποιοδήποτε ηχείο, αλλά κάτι που έχει ακούσει ήδη στο Athens pro audio (focal twin) και του άρεσε πολύ.

Το συγκεκριμένο ηχείο κατ αρχάς είναι ενεργό με ενισχυτές 450W, οπότε ξεμπερδεύει μια και καλή σε θέματα ισχύος, ματσιν, χροιών κλπ κλπ.

Κατά δεύτερον, δεν χρησιμοποίησα τυχαία την λέξη προσαρμοστικότητα (στο χώρο) διότι υπάρχει η δυνατότητα οριζόντιας ή κάθετης τοποθέτησής τους.

Αν συνυπολογίσεις ότι μπορείς να επιλέξεις ποιό απο τα δύο μεγάφωνα θα παίξει ως γούφερ κ ποιό ως μιντ καταλαβαίνεις ότι αυξάνεις γεωμετρικά τις πιθανότητες να εισπράξεις αποτέλεσμα σούπερ.

Τα ηχεία που έχει τώρα ο Πρόεδρας μάλλον είναι το αντίθετο, δηλαδή χρειάζονται ΠΟΛΥ ψάξιμο στο χώρο, πράγμα που λόγω του όγκου τους δεν είναι εφικτό.

Σε ένα δωμάτιο - ορθογώνιο, πχ. 4χ6 μέτρα πιθανό να παίζουν παπάδες και καντηλανάφτες, αλλά το καθιστικό του είναι κάπως αλλοιώςςςς..

Reaction score
8.905

Γιατρέ μου το είπα και πριν...
Τα περί αλλαγής, δεν είναι δικό μου θέμα... και επειδή είναι χρηματικό (και δεν μιλάμε για 105 ευρώ, τόσο πήραμε τα καλώδια) αφορά τον Μάνο και μόνο ο Μάνος μπορεί να απαντήσει!

Reaction score
3.901

Γιατρέ μου το είπα και πριν...
Τα περί αλλαγής, δεν είναι δικό μου θέμα... και επειδή είναι χρηματικό (και δεν μιλάμε για 105 ευρώ, τόσο πήραμε τα καλώδια) αφορά τον Μάνο και μόνο ο Μάνος μπορεί να απαντήσει!
Κάνεις λάθος μέγα!!

Η συζήτηση δεν αφορά τον Μάνο, απλά είναι η αφορμή να πούμε κάποια πράγματα δημοσίως.

Αν αφορούσε 4-5 άτομα (ιμας κι μας δηλαδίς) θα είχε τελέψει τηλεφωνικώς ή δια ζώσης, πσιχραμένοι είμαστε?

Θεωρώ ότι η έκθεση των σκέψεών μας αφορά κ άλλους.

Αφού ρωτάς λοιπόν αν τα 105 εβρά είναι πολλά μπροστά στα 2Κ της πρότασης μου, σου απαντώ ΝΑΙ , γιατί για μένα είναι περιττά ααααν(λέω) προβεί στην αγορά που προτείνω.

Ή αλλοιώς είναι το 1/20ο της δαπάνης.

Με τα επόμενα 115 ή 103 εβρά που θα πετάξει, πάει στο 1/10ο της δαπάνης, με τα 200 που ήδη πέταξε στο 1/5ο της δαπάνης...να συνεχίσω??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

2 γαϊδ.......ε φίλοι μου μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.3 για την ακρίβεια.
Το είπα και πριν.Αν δεν είχα τον τελικό δεν θα συζητούσαμε τώρα.Θα τα δοκίμαζα και πιθανότατα δεν θα έφευγαν,όπως έγινε με το Grace .Αλλά οι φάσεις μου κάθονται με διαφορά φάσης .Και με την Μετρικούλα έτσι έγινε...πρόλαβε το Grace και κατσικώθηκε.
Τα ηχεία μου έχουν ένα καλό κι ένα (η περισσότερα)κακό .Λόγω της ανοιχτής μπάφλας φτιάχνουν χώρο μόνα τους αλλά χάνουν στην απόλυτη εστίαση .Κατανοητό οι Λιπινσκολάγνοι να ξενίζονται ,για να μην πω ξυνίζονται,με τον ήχο τους αλλά εμένα με βολεύουν με την άνεση που σου δίνουν.Εν πολλοίς ακούω μουσική και δεν κάνω ακροάσεις .Έχω επίγνωση των περιορισμών και των ελαττωμάτων τους αλλά μπορώ να ζήσω μαζί τους άνετα μέχρι να φτιάξω το υπόγειο .Εκεί θα γίνουν άλλα κόλπα .Ενεργά σίγουρα .
Γι αυτό μην τσακώνεστε περαιτέρω .:430::432: Όλα στον καιρό τους :437:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αφού ρωτάς λοιπόν αν τα 105 εβρά είναι πολλά μπροστά στα 2Κ της πρότασης μου, σου απαντώ ΝΑΙ , γιατί για μένα είναι περιττά ααααν(λέω) προβεί στην αγορά που προτείνω.

Ή αλλοιώς είναι το 1/20ο της δαπάνης.

Με τα επόμενα 115 ή 103 εβρά που θα πετάξει, πάει στο 1/10ο της δαπάνης, με τα 200 που ήδη πέταξε στο 1/5ο της δαπάνης...να συνεχίσω??
Έχεις ενα μαύρο δίκαιο σ'αυτό που λες.Τα ψιλά που έχουμε πετάξει απ'δω κι απ'κεί μας κάνουν κάποιες χιλιάδες.
Αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν μας εχει κατηγορήσει για ορθολογισμό .
Είναι μικρά παιχνιδάκια που σου δίνουν την πρόσκαιρη εντύπωση οτι κάτι έκανες.
Αλλά και οικονομικά να το δεις,περνάω στα Hitachi μιά χοντρή νεροσουλήνα και μια μεταξωτή δίχρωμη κάλτσα,θερμοσυστελλώμενα και παντελονάκι σινιέ στα άκρα και τα πουλάω στον Βλάση 500 € φιλική τιμή :411::405::405:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan