Τι ρολόι φοράς;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.379
Παραδόξως συμφωνώ , τι εννοείς μαγνητικά
Εχει μια πόρπη για το μέγεθος του καρπού και το υπόλοιπο λουρί ασφαλίζει με τον εαυτό του με μαγνήτη

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.227
Το τέταρτο.

Έχω το απλό Apple Watch 10. Επειδή έχω κι εγώ την τρέλα να αλλάζω λουράκι κάθε μέρα, είχα δώσει 100€ για να πάρω 3. Τα Apple ξεκινάνε από 50€...

Η σύζυγος ψωνίζει κάθε μήνα ένα πακέτο από το Shein με ό,τι θεωρεί χρήσιμο. Είχε πάρει για το δικό της Apple Watch 2-3 λουράκια. Ένα από αυτά ήταν ακριβώς το ίδιο με ένα που είχα πληρώσει 30€. Το πλήρωσε 2,5€ !

Στην επόμενη παραγγελία, μπήκα και πήρα καμιά 10αριά. Μόνο 2 δεν ήταν καλά, όχι ποιοτικά αλλά βολικά.

Τώρα που το θυμήθηκα, έχω ξεχάσει πού τα έχω βάλει. :roflmao:

Reaction score
16.641
Μου αρέσει πάντως, το κούμπωμα! Λέω να πάρω κάτι τέτοιο για το 265.

s-l1600.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.501
Μου αρέσει πάντως, το κούμπωμα! Λέω να πάρω κάτι τέτοιο για το 265.

View attachment 355208
Ότι και να πάρεις, προσπάθησε να μη είναι πιο μπαμπάτσικο από αυτό της μαμάς.
Το υλικό της κασας όλων των forerunner είναι πολύ επιρρεπές αν ασκηθεί δύναμη στα πειράκια και σπάει σε βάθος χρόνου. Γιαυτό τα λουράκια πρώτης τοποθέτησης είναι πολύ λεπτά σε σχέση με άλλες σειρές, και γιαυτό δεν διαθέτουν Quick fit κούμπωμα.

Reaction score
16.641
Παρεμπιπτόντως, αυτά που έβαλα πιο πάνω, είναι παράδειγμα για το κούμπωμα το μαγνητικό, τα χρώματα μου αρέσουν, αλλά όχι τόσο ότι είναι χοντρά! Κάθε άλλο παρά τέτοια θέλω, ψάχνω για κάτι παρόμοιο όπως αυτό που έβαλε ο Dim πιο πάνω, που φαίνεται αρκετά λεπτό.

Reaction score
1.071
Παρήγγειλα αυτό, όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Γενικά έχει πολλά και φαίνονται ποιοτικά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.018
Members
38.278