Τι ρολόι φοράς;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.400
Παραδόξως συμφωνώ , τι εννοείς μαγνητικά
Εχει μια πόρπη για το μέγεθος του καρπού και το υπόλοιπο λουρί ασφαλίζει με τον εαυτό του με μαγνήτη

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.251
Το τέταρτο.

Έχω το απλό Apple Watch 10. Επειδή έχω κι εγώ την τρέλα να αλλάζω λουράκι κάθε μέρα, είχα δώσει 100€ για να πάρω 3. Τα Apple ξεκινάνε από 50€...

Η σύζυγος ψωνίζει κάθε μήνα ένα πακέτο από το Shein με ό,τι θεωρεί χρήσιμο. Είχε πάρει για το δικό της Apple Watch 2-3 λουράκια. Ένα από αυτά ήταν ακριβώς το ίδιο με ένα που είχα πληρώσει 30€. Το πλήρωσε 2,5€ !

Στην επόμενη παραγγελία, μπήκα και πήρα καμιά 10αριά. Μόνο 2 δεν ήταν καλά, όχι ποιοτικά αλλά βολικά.

Τώρα που το θυμήθηκα, έχω ξεχάσει πού τα έχω βάλει. :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Μου αρέσει πάντως, το κούμπωμα! Λέω να πάρω κάτι τέτοιο για το 265.

View attachment 355208
Ότι και να πάρεις, προσπάθησε να μη είναι πιο μπαμπάτσικο από αυτό της μαμάς.
Το υλικό της κασας όλων των forerunner είναι πολύ επιρρεπές αν ασκηθεί δύναμη στα πειράκια και σπάει σε βάθος χρόνου. Γιαυτό τα λουράκια πρώτης τοποθέτησης είναι πολύ λεπτά σε σχέση με άλλες σειρές, και γιαυτό δεν διαθέτουν Quick fit κούμπωμα.

Reaction score
16.653
Παρεμπιπτόντως, αυτά που έβαλα πιο πάνω, είναι παράδειγμα για το κούμπωμα το μαγνητικό, τα χρώματα μου αρέσουν, αλλά όχι τόσο ότι είναι χοντρά! Κάθε άλλο παρά τέτοια θέλω, ψάχνω για κάτι παρόμοιο όπως αυτό που έβαλε ο Dim πιο πάνω, που φαίνεται αρκετά λεπτό.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Παρεμπιπτόντως, αυτά που έβαλα πιο πάνω, είναι παράδειγμα για το κούμπωμα το μαγνητικό, τα χρώματα μου αρέσουν, αλλά όχι τόσο ότι είναι χοντρά! Κάθε άλλο παρά τέτοια θέλω, ψάχνω για κάτι παρόμοιο όπως αυτό που έβαλε ο Dim πιο πάνω, που φαίνεται αρκετά λεπτό.
Γράψε στο google forerunner broken case, παρατήρησε οσε κάσες είναι σπασμένες έχουν συνήθως OEM λουράκια με Quick fit κούμπωμα.
Ενώ στις μεταλλικές κάσες, όπως η σειρά fenix κ.α, δεν υπάρχει περιορισμός, μπορείς να βάλεις ότι θες.
Ειδικά το 955 που εχω είναι για μοδίστρες, κοίτα δω πόσο Light κατασκευή έχει...
IMG_20250109_130930.jpg

Reaction score
16.653
Το έβαλα, αλλά υπάρχουν πολλές εκδόσεις forerunner, και βλέπω κάποια αποτελέσματα για παλιότερες (και κάποια μικρότερα μοντέλα στην σειρά, όπως το 45) εκδόσεις, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο για τα 265 (αναφορές κυρίως για 645, για 45, 245). Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν, απλά κάθε μοντέλο έχει και διαφορετική κατασκευή.

Παρεμπιπτόντως, είδα ότι η Garmin είχε και πρόγραμμα ανάκλησης και ανταλλαγής για ρολόγια με αυτό το πρόβλημα, για τα 245, βλέπω εδώ.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Το 265 θα το δούμε στο μέλλον, έτσι πάει βρέ, ήδη υπάρχει το θκόμ με σπασμένη κάσα
Screenshot_2025-01-09-13-33-44-823_com.android.chrome-edit.jpg

Reaction score
16.653
Το είπα, πάντα υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και εξαρτάται και πώς έγινε κάθε περιστατικό. Το δικό μου κυκλοφορεί σχεδόν δύο χρόνια τώρα (από τον Μάρτιο του 2023). Κάποια περιστατικά θα είχαν παρουσιαστεί αν ήταν συχνό φαινόμενο, όπως στα 245 πχ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic