Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Φτάσαμε στο 2012 και δεν έχει ακόμα ράδιο, δεν έβαλαν NFC, θα έχει 3 διαφορετικά μοντέλα για να καλύψει τις συνδέσεις LTE παγκοσμίως.
Πως δεν υστερεί από τον ανταγωνισμό;

Reaction score
1.623
Ας υποθέσουμε ότι εγώ έχω το 4. Ούτε καν το 4s. Γιατί να πάρω το 5; Καλά ναι έχει μεγαλύτερη και ευκρινέστερη οθόνη, θα τρέχει και λίγο γρηγορότερα τα πάντα. Και;

Επίσης έχω την αίσθηση ότι όταν θέλεις να πουλάς smartphone θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι ο κάτοχός του δεν το χρησιμοποιεί μόνο ως τηλέφωνο, αλλά μπορεί να θέλει να διαβάσει ένα ebook, να χαζέψει στο ίντερνετ, να δει ταινία, να πληκτρολογεί άνετα, ενδεχομένως και με τα δυο χέρια κλπ κλπ. Για να γίνουν όλα τα παραπάνω οι 3,5" δεν έφταναν, και νομίζω ούτε οι 4" φτάνουν, αν ξέρεις ότι εκεί έξω κυκλοφοράνε κινητά με 4,5 , 4,7 , 4,8".

Έχεις από τη μια τη Google να ετοιμάζει τα google glasses και από την άλλη την apple να ξεχειλώνει το προηγούμενο iphone, το οποίο ήταν ολόιδιο με το προπροηγούμενο με καλύτερη οθόνη και κάμερα.

Έτσι κι αλλιώς δεν έχω λεφτά να πάρω κάτι παρεμφερές, ακόμη και αν είναι απλά τέλειο και κοστίζει τα μισά λεφτά, αλλά για πισωγύρισμα την κόβω την ιστορία. Το 3gs το γούσταρα. To 4 θαύμαζα. Τα δυο τελευταία με αφήνουν απλώς αδιάφορο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615
Μήπως τελικά η apple ξέρει που απευθύνεται; Δείτε στο video χρήστες να αξιολογούν το iphone 5 (έτσι νομίζουν τουλάχιστον) και δεν θα σας μείνει άντερο. :114::114:

...

Last edited by a moderator:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μόνο με την Apple συμβαίνουν αυτά....:204:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.354

167,50$...

Πηγή

Reaction score
14

Είχα ολα τα iphone (ακομη και το πρώτο) εκτος του 4s που δεν μου προσεφερε κατι ουσιαστικά περισσοτερο απο το 4 που ακομη έχω.
Το καινουριο ειναι στα ματια μου ένα εκπληκτικά κατασκευασμένο προιον που ευτυχώς ,εαν το αποκτήσω, θα μου δίνει περισσοτερα με ακριβώς το ιδιο interface και αισθηση με αυτο που εχω συνηθισει..
Δεν ειναι ηλιθιοι να αλλαξουν ριζικά την μεγαλυτερη εμπορική επιτυχια τους για να ικανοποιήσουν κάποιες χιλιαδες κολλημενων με άλλα προιόντα καλώς ή κακως.
Η τεραστια διαφορά του iphone ειναι η ταχυτητα χειρισμου και το interface που προφανέστατα ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρίες έχουν αντιγράψει γιατι απλά ειναι τα καλυτερα στοιχεια του.
Μπηκα στον πειρασμό όμως να δοκιμάσω ένα εξαιρετικό τηλεφωνο το galaxy iii. Το είχα μια βδομάδα όμως ήταν πρακτικά αδύνατο να συνηθισω το αστειο μεγεθος του για κινητο τηλέφωνο και την πλαστική αισθηση. Φανταστικές λειτουργίες και αρκετά κοντά στην ταχυτητα του iphone η οθονη του αλλά κατωτερο.
Πραγματικά μια καταπληκτική συσκευή, αλλά..
Μπορει ενα octavia turbo να πηγαινει καλυτερα απο ενα z4 και να κοστιζει λιγοτερα.. αλλά..
Νομιζω οτι το iphone έχει μια ισορροπια σε οτι προσφέρει απροβληματιστα και βλέπω πως το 5 θα ειναι το απολυτο iphone σε χρηστικοτητα με περισοτερες δυνατοτητες χωρις να χάσει τιποτα απο αυτο που αγαπουν οι χρήστες προηγουμενων εκδόσεων.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Είχα ολα τα iphone (ακομη και το πρώτο) εκτος του 4s που δεν μου προσεφερε κατι ουσιαστικά περισσοτερο απο το 4 που ακομη έχω.
Το καινουριο ειναι στα ματια μου ένα εκπληκτικά κατασκευασμένο προιον που ευτυχώς ,εαν το αποκτήσω, θα μου δίνει περισσοτερα με ακριβώς το ιδιο interface και αισθηση με αυτο που εχω συνηθισει..
Δεν ειναι ηλιθιοι να αλλαξουν ριζικά την μεγαλυτερη εμπορική επιτυχια τους για να ικανοποιήσουν κάποιες χιλιαδες κολλημενων με άλλα προιόντα καλώς ή κακως.
Η τεραστια διαφορά του iphone ειναι η ταχυτητα χειρισμου και το interface που προφανέστατα ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρίες έχουν αντιγράψει γιατι απλά ειναι τα καλυτερα στοιχεια του.
Μπηκα στον πειρασμό όμως να δοκιμάσω ένα εξαιρετικό τηλεφωνο το galaxy iii. Το είχα μια βδομάδα όμως ήταν πρακτικά αδύνατο να συνηθισω το αστειο μεγεθος του για κινητο τηλέφωνο και την πλαστική αισθηση. Φανταστικές λειτουργίες και αρκετά κοντά στην ταχυτητα του iphone η οθονη του αλλά κατωτερο.
Μπορει ενα octavia turbo να πηγαινει καλυτερα απο ενα z4 και να κοστιζει λιγοτερα.. αλλά..
Νομιζω οτι το iphone έχει μια ισορροπια σε οτι προσφέρει απροβληματιστα και βλέπω πως το 5 θα ειναι το απολυτο iphone σε χρηστικοτητα με περισοτερες δυνατοτητες χωρις να χάσει τιποτα απο αυτο που αγαπουν οι χρήστες προηγουμενων εκδόσεων.

Συγνώμη φίλε που θα το γράψω ωμά αλλά είσαι κλασικό παράδειγμα οπαδού..
Μιας και μιλάς για interface

Delete a contact in iPhone
Go to the Contacts app.

2. Then select a contact.

3. Next tap on Edit.

4. Scroll down the screen and tap Delete Contact.

More Information on contact management from Page 211 of iPhone user manual.
Delete multiple contacts in iPhone

Tap the "Contacts" application.

2
Tap the contact you want to delete.

3
Tap the "Edit" button located in the upper-right of the Contacts application.

4
Scroll down to the bottom of the contact and press the red "Delete Contact" button.

5
Confirm that you want to delete the contact by pressing the red "Delete Contact" button.

6
Repeat for all of the contacts you want to delete.
:405:

Reaction score
14

interface ειναι η συνολική εμπειρια.
μια συνολικά πιο γρηγορη και αποτελεσματική λογική και αυτα που λες τα ακουω βερεσε.
εσυ μπορει να θελεις να σβηνεις μαζικά τις επαφες σου πιο γρηγορα.. καθε άνθρωπος με τις ιδιαιτεροτητες του:107:

Reaction score
14

και μια σημαντική παραμετρος. Ποιοτητα κατασκευης.
το 3gs ήταν κακο σε αυτον τον τομεα. Το 4 άριστο.
Το 3 ειχε πεσει 2 φορες κατω και ειχε γινει σαραβαλο , το 4 έχει πεσει 22 και δεν εχει το παραμικρο προβλημα.
Δεν υπαρχει θεμα "οπαδου".. ειδικα σε μενα που εχω περασει απο ολες τια μαρκες κινητων ακριβως για αυτο το λογο. Απο το πρωτο μου ερικσον με τη λαστιχενια κεραια.

Reaction score
14

Και το οποιο σχολιο μου εδω έχει να κάνει με το 5 σε σχεση με το 4s.
Προσωπικά χ@στηκα εαν δεν εχει NFC που θα το ήθελα αλλά δεν με καιει και ιδιαιτερα.
Ο ανταγωνισμός μπορεί να έχει πολύ καλυτερα χαρακτηριστικά. Δεν έχει καλυτερη αισθηση.
Αυτή είναι η δική μου προτιμηση και φανταζομαι και των περισσοτερων που χρησιμοποιουν iphone . Να μην αλλάξει αυτο.

Reaction score
2.002
- όλο το θέμα είναι το software, αυτο δεν καταλαβαίνετε
- Κάτι ακούω για LTE από τη Wind μέσα στο χρόνο
- Το ios6 στο ipad3 σκοτώνει, είναι ακόμα πιο γρήγορο
- Το 5 θα το τσιμπησω στεγνά και μείνετε εσείς με τις κιτσοπλαστικουρες :116:

Sent from my iPad3 using Tapatalk HD

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615
Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

...Προσωπικά χ@στηκα εαν δεν εχει...
...αυτα που λες τα ακουω βερεσε...
Έτσι ναι! Αυτά είναι πραγματικά επιχειρήματα. :116:

- όλο το θέμα είναι το software, αυτο δεν καταλαβαίνετε...
Αυτό άσε να το πει κανένας άλλος που έχει δουλέψει και τα τρία λειτουργικά για smartphones. Φυσικά εν μέρει απάντησε ο gontoletas. Διότι το κόλλημα δεν σας αφήνει να δείτε πόσο πίσω έχει μείνει το λειτουργικό.

και μια σημαντική παραμετρος. Ποιοτητα κατασκευης...
Αυτό είναι το μοναδικό επιχείρημα που δέχομαι για το iphone έναντι των μικρών κίτρινων ανθρώπων από την ανατολή. Τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες του τύπου δεν πειράζει που την έχει μικρή (το iphone), σημασία έχει ο τρόπος που το κάνει. :114: Ευτυχώς μια Ευρωπαϊκή εταιρεία, η NOKIA, μπήκε στο παιχνίδι πολύ σοβαρά κι έτσι υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Anyway, είναι δεδομένο ότι η apple θα συνεχίσει να πουλάει καλά, λόγω της ύπαρξης χρηστών - οπαδών. Γεγονός είναι όμως ότι ο παγκόσμιος αντίκτυπος από την παρουσίαση δεν είναι και τόσο καλός, ενώ πλέον υπάρχουν σοβαροί ανταγωνιστές που δεν αρκούνται σε γνωστές συνταγές αλλά παρουσιάζουν καινοτομίες και ευκολίες για τον χρήστη που δεν είχαμε μέχρι στιγμής. Κάποτε μιλούσαμε για κλείσιμο της ψαλίδας αλλά από εδώ και πέρα η apple κυνηγάει τους άλλους. Αυτό λέει η αγορά παγκοσμίως.

...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

- όλο το θέμα είναι το software, αυτο δεν καταλαβαίνετε

Sent from my iPad3 using Tapatalk HD

το όλο θέμα είναι ο σωστός συνδυασμός software και hardware

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Άρχισαν τα "ωραία"....

Brenda Raney, a Verizon Wireless spokeswoman, said it was Apple’s decision to design the iPhone 5 so that customers could make voice calls and do Internet activity simultaneously only over Wi-Fi, not over Verizon’s cell network. “The iPhone 5 is designed to allow customers to make voice calls on the Verizon Wireless network and surf the Web on Wi-Fi,” she said in an e-mail. “It was an Apple decision.”

The explanation for this, it turns out, is complicated. The technology in 4G LTE networks does not currently handle voice transmissions; it only does data. So when you place a phone call on a 4G LTE smartphone, it’s actually rolling back to the carrier’s older second- or third-generation network, according to AnandTech, a Web publication that does deep analysis on hardware.

That means when AT&T customers place a phone call and use data on the iPhone 5, both functions will roll back to AT&T’s older network, which can handle them simultaneously. When you place a phone call while using data in an app with a Verizon or Sprint iPhone 5, it will roll back to their older CDMA networks, which are not capable of simultaneously doing calls and data. And that’s why the iPhone 5 on Verizon and Sprint, despite being a 4G LTE device, will still not do both at the same time.

An Apple spokeswoman, Natalie Kerris, put it this way: “iPhone 5 supports simultaneous voice and data on GSM-based 3G and LTE networks. It is not yet possible to do simultaneous voice and data on networks that use CDMA for voice and LTE for data in a single radio design.”

So why does Verizon’s Samsung Galaxy S III, a 4G LTE phone, juggle calls and data? Samsung added an extra antenna so that it pulls data from the 4G LTE network at the same time that it’s using another antenna to do voice, said Anand Shimpi, editor in chief of AnandTech.
http://bits.blogs.nytimes.com/2012/09/13/iphone-5-calls-data/
http://www.theverge.com/2012/9/13/3328492/iphone-5-simultaneous-voice-data-verizon-sprint

Reaction score
1.815

Είχα το 3gs και μετά το 4ρι.

Εδώ και κάτι μήνες έχω το galaxy note.

Οπότε έχω ζήσει και τα δυο (παλιά είχα και pda-gps με WMobile-tragic).

Τα 2 περιβάλλοντα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή.

Όλοι που υποστηρίζουν τη μια ή την άλλη άποψη έχουν δίκιο.

Γιατί πολύ απλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες.

Τα αηφόνια και γενικά τα μήλα έχουν ως πλεονέκτημα το design, την απρόσκοπτη λειτουργία τους, αφού το software είναι χτισμένο σε συγκεκριμένο hardware. Οπότε όλα πάνε νερό.
Είναι "κλειστό" το περιβάλλον θα μου πείτε. Ναι, αλλά δεν τους χαλάει όλους αυτό. Κάποιος δε θέλει το έξτρα customization μιας ορθάνοιχτης πλατφόρμας, θέλει να χώνει τα σιντάκια στο mac, να ριπάρονται και να περνιούνται στο κινητό κατευθείαν, χωρίς να ασχολείται ούτε με φακέλους ούτε με paths.
Είναι ακριβά τα ρημάδια για το hardware που προσφέρουν. Είναι. Αλλά αν κρίνεις το κινητό μόνο από το hardware είναι σα να κρίνεις ένα αυτοκίνητο από τα άλογα που βγάζει. Είναι το σύνολο αυτό που μετράει.
Έχω το Imac μου εδώ και 3 χρόνια χωρίς να του κάνω format και πάει σφαίρα, όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασα. Για μένα που πριν από αυτό είχα πήξει στα format, έχει αξία αυτό που λέω. Χώρια που δεν ακούγεται τίποτα.
Πόσα λεφτά χρειάζονται για να κάνεις οποιοδήποτε pc εντελώς αθόρυβο?

Πάμε στα android (είπαμε έχω το galaxy note).
Άλλος κόσμος. Η πλατφόρμα σου δίνει επιλογή, κάτι που τα μήλα....δεν. Θες android με 150 ευρώ? έχει. Θες με 700? έχει. Ότι γουστάρει ο χρήστης. Θες ringtone, αλλαγή μπαταρίας χωρίς να το πας στο μάστορα? έχει. Θες να κάνεις τα εικονίδια στο μενού τρίγωνα? γίνεται. Θες οθόνη 3''??? 5.3''???? έχει.
Για μένα το android δεν έχει ακόμα την αίσθηση της ομοιογένειας που έχει το ios, και ας μη σε περιορίζει σε τίποτα.

Η αίσθηση που είχα με το 4ρι ήταν ότι είχα ένα τηλέφωνο που γούσταρα. Το Note είναι ένα τηλέφωνο πιο καλό σε hardware, απροβλημάτιστο στο software, με μεγαλύτερη οθόνη, αλλά...δεν είναι fun.

Μετά από το Note και τη χορταστική του οθόνη θα πήγαινα σε μήλο μόνο αν έβγαινε κάτι σε 4,7'' αλλά όχι τόσο μακρόστενο όσο το 5ρι. Μου θύμισε την προσπάθεια της philips για τηλεόραση 21/9...

Reaction score
14

Νικο πλακα έχει το σχολιο σου πάνω σε αυτα που είπα, αλλα ξέρεις οτι δεν μπορει να εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες..
Δεν ειναι διαγωνισμός για ποιος την εχει μεγαλυτερη . Έχω ένα κινητο που με εξυπηρετει και βγαινει ένα νέο που περιμένεις να σε εξυπηρετει καλυτερα..
Αν ηθελα γκατζετοπαπαρίτσες ( για τις αναγκες μου μιλάω ) τύπου NFC η ραδιόφωνο ή δεν ξερω εγω τι άλλο , θα μετρουσε σοβαρα ο ανταγωνισμός.
Όμως για εμένα μετραει η ποιοτητα των λειτουργιών που έχω ανάγκη .'Οπως και για σένα φανταζομαι.
Το να έχω μια παντοφλα για συσκευή με μια οθονη που δεν την χρειάζομαι αφου έχω λαπτοπ και ταμπλετ ειναι κατι αχρηστο για μενα. Το να έχω την καλυτερη με διαφορά οθονη σε ποιοτητα ομως μου είναι προυποθεση..
Και εννοειται οτι ακουω βερεσε λειτουργιες τυπου σβήνω μαζικά επαφές...Ποιος άνθρωπος το κάνει αυτό και για ποιο λόγο?? Αν ΜΙΑ φορά στη ζωή μου θέλω να σβήσω περισσοτερους απο 3 ανθρώπους την ίδια μερα απο το κινητό μου θα επιλέξω ένα κινητό που το γουστάρω και δεν το κάνει ή κάποιο που που δεν το γουστάρω αλλά το κάνει??:105:
Όταν μια συσκευή κάνει όλα όσα χρειάζεσαι με τροπο άριστο γιατι να μπεις σε διαδικασία να το συγκρίνεις με κάτι που δεν χρειάζεσαι? Αυτό ακριβώς κάνω εγω.
Αν μου δώσει η οποιοδηποτε εταιρία καλύτερη αίσθηση και λειτουργία σε αυτά που έχω ανάγκη νομιζεις θα κολλησω να παρατήσω την apple?
Αυτά είναι αστεία πράγματα...Τουλάχιστον για τα δεδομενα των επιλογων που εγω κάνω.

Με το iphone έχω ακριβως αυτό που απέκτησα με την αλλαγη μου σε mac μετά απο 15 χρονια windows.
Απροβλημάτιστη λειτουργία. Έχω ξεχάσει πως είναι να προβληματίζεσαι για κάτι στον υπολογιστή ή το κινητό.

Reaction score
1.623
Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Μπηκα στον πειρασμό όμως να δοκιμάσω ένα εξαιρετικό τηλεφωνο το galaxy iii. Το είχα μια βδομάδα όμως ήταν πρακτικά αδύνατο να συνηθισω το αστειο μεγεθος του για κινητο τηλέφωνο και την πλαστική αισθηση.
Δηλαδή ειλικρινά μετά από μια εβδομάδα με την χορταστική οθόνη του Samsung γύρισες στις 3,5" και δε σου έλειπε η μεγαλύτερη οθόνη;

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Δηλαδή ειλικρινά μετά από μια εβδομάδα με την χορταστική οθόνη του Samsung γύρισες στις 3,5" και δε σου έλειπε η μεγαλύτερη οθόνη;
Ναι..μου ηταν άβολο στη μεταφορά και στον χειρισμο.. βασικά δεν την χρειάστηκα τοσο μεγάλη οθονη ώστε να ξεπερασω το προβλημα της φορητοτητας... Έχω συνηθισει 5 χρονια τωρα συγκεκριμένο μέγεθος και αναλογίες.. Είναι πρακτικά και το μονο που με ενοχλει και δεν ξέρω πως θα ειναι το 5αρι σε αυτο τον τομέα..
Με εντυπωσιάζει η οθονη αυτου του μεγέθους και εξαιρετικής ποιοτητας οπως ειναι του galaxy ιιι. Μετά όμως απο μια εβδομάδα ένοιωθα οτι κουβαλάω κάτι περισσοτερο απο το κινητο μου στη τσέπη..
Είναι σε τεραστιο βαθμό και θεμα συνήθειας..
Και πάντως εαν έπρεπε να αλλάξω οπωσδηποτε κινητο και λειτουργικό , το galaxy θα έπαιρνα.

Reaction score
0

το καλύτερο σχόλιο που διάβασα μέχρι τώρα.
συμφωνώ σε όλα 100%.
Το iphone είναι σαν το VW GOLF. Ποτέ δεν κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές στο κορυφαίο της κατηγορίας.
Τα περί αρχή του τέλους τα ακούω βερεσέ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK