Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Reaction score
169
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Ναι..μου ηταν άβολο στη μεταφορά και στον χειρισμο.. βασικά δεν την χρειάστηκα τοσο μεγάλη οθονη ώστε να ξεπερασω το προβλημα της φορητοτητας... Έχω συνηθισει 5 χρονια τωρα συγκεκριμένο μέγεθος και αναλογίες.. Είναι πρακτικά και το μονο που με ενοχλει και δεν ξέρω πως θα ειναι το 5αρι σε αυτο τον τομέα..
Με εντυπωσιάζει η οθονη αυτου του μεγέθους και εξαιρετικής ποιοτητας οπως ειναι του galaxy ιιι. Μετά όμως απο μια εβδομάδα ένοιωθα οτι κουβαλάω κάτι περισσοτερο απο το κινητο μου στη τσέπη..
Είναι σε τεραστιο βαθμό και θεμα συνήθειας..
+1000000
Αυτό λέω τόσο καιρό
Το κινητό θέλεις να το ξεχνάς όταν το έχεις στην τσέπη... όχι να λυγίζεις το πόδι σου και να πετάγονται γωνίες ή να φοβάσαι μη το σπάσεις...

Τα 3 και 4 είχαν τέλειο μέγεθος από αυτή την άποψη

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615
Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Νικο πλακα έχει το σχολιο σου πάνω σε αυτα που είπα, αλλα ξέρεις οτι δεν μπορει να εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες..
Δεν ειναι διαγωνισμός για ποιος την εχει μεγαλυτερη . Έχω ένα κινητο που με εξυπηρετει και βγαινει ένα νέο που περιμένεις να σε εξυπηρετει καλυτερα..
Αν ηθελα γκατζετοπαπαρίτσες ( για τις αναγκες μου μιλάω ) τύπου NFC η ραδιόφωνο ή δεν ξερω εγω τι άλλο , θα μετρουσε σοβαρα ο ανταγωνισμός.
Όμως για εμένα μετραει η ποιοτητα των λειτουργιών που έχω ανάγκη .'Οπως και για σένα φανταζομαι.
Το να έχω μια παντοφλα για συσκευή με μια οθονη που δεν την χρειάζομαι αφου έχω λαπτοπ και ταμπλετ ειναι κατι αχρηστο για μενα. Το να έχω την καλυτερη με διαφορά οθονη σε ποιοτητα ομως μου είναι προυποθεση..
Και εννοειται οτι ακουω βερεσε λειτουργιες τυπου σβήνω μαζικά επαφές...Ποιος άνθρωπος το κάνει αυτό και για ποιο λόγο?? Αν ΜΙΑ φορά στη ζωή μου θέλω να σβήσω περισσοτερους απο 3 ανθρώπους την ίδια μερα απο το κινητό μου θα επιλέξω ένα κινητό που το γουστάρω και δεν το κάνει ή κάποιο που που δεν το γουστάρω αλλά το κάνει??:105:
Όταν μια συσκευή κάνει όλα όσα χρειάζεσαι με τροπο άριστο γιατι να μπεις σε διαδικασία να το συγκρίνεις με κάτι που δεν χρειάζεσαι? Αυτό ακριβώς κάνω εγω.
Αν μου δώσει η οποιοδηποτε εταιρία καλύτερη αίσθηση και λειτουργία σε αυτά που έχω ανάγκη νομιζεις θα κολλησω να παρατήσω την apple?
Αυτά είναι αστεία πράγματα...Τουλάχιστον για τα δεδομενα των επιλογων που εγω κάνω.

Με το iphone έχω ακριβως αυτό που απέκτησα με την αλλαγη μου σε mac μετά απο 15 χρονια windows.
Απροβλημάτιστη λειτουργία. Έχω ξεχάσει πως είναι να προβληματίζεσαι για κάτι στον υπολογιστή ή το κινητό.
Φιλαράκι και μόνο ότι βαφτίζεις γκαζετοπαπαρίτσα ότι δεν έχεις, δείχνει ότι δεν είσαι αντικειμενικός. Το ίδια ακριβώς απαξίωση έδειχναν οι οπαδοί της apple όταν οι άλλοι έβγαζαν 4" οθόνες. Τι να την κάνουμε, άχρηστη κλπ. Τώρα που το iphone έχει 4" οθόνη αυτομάτως έγινε must. Το τι θες και τι δεν θες ή τι μπορείς να αξιοποιήσεις είναι τραγικά μακρυά από αυτό που αγοράζεις, ιδίως όταν σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο. Για παράδειγμα οι άσχετοι που νομίζουν ότι η apple εφηύρε το cloud και ότι μέσω του icloud δεν χρειάζονται κάρτες μνήμης, ξεχνάνε ότι δεν ζούνε στην Αμερική του τσάμπα internet των υψηλών ταχυτήτων. Είναι ο τρόπος που το βλέπει κανείς. Για τον ίδιο λόγο (ακριβό internet) το ραδιόφωνο είναι super σε μια συσκευή που κουβαλάς πάντα μαζί σου. Το NFC είναι λειτουργία που σου κάνει τη ζωή ευκολότερη σήμερα, (μεταφέρεις αρχεία για πλάκα από συσκευή σε συσκευή) ενώ αύριο μπορεί να αντικαταστήσει μέχρι και τις πιστωτικές σου. Η ασύρματη φόρτιση είναι επίσης κάτι που σου κάνει την ζωή ευκολότερη. Και τόσα άλλα... Το να λες ότι πρόκειται για γκατζετοπαπαρίτσες δείχνει μειωμένη ευθυκρισία. Μπορείς να πεις ότι ναι ρε γμτ καλό ήταν να τα είχε κι αυτά το iphone αλλά τι να κάνουμε δεν τα έβαλαν... Όχι να τα απαξιώνεις (τα ακούω βερεσέ) για να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. Μια ςκαι μιλάμε για τεχνολογίες, το καλύτερο είναι καλύτερο αντικειμενικά και όχι με προσωπικά κριτήρια του καθενός. Με πιάνς; Επιπλέον, πρόσεξε γιατί ακόμη και σε επίπεδο specs που νομίζεις ότι έχεις το καλύτερο επί μέρους feature στα χέρια σου, δεν το έχεις. Το σημειώνω γιατί ανέφερες την οθόνη...

Μην αγχώνεσαι δεν προσπαθεί να σε πείσει κανείς να αλλάξεις συσκευή. Αυτό μάλλον είναι άγχος που σας βγαίνει από μόνο του βλέποντας τα specs των άλλων και αντιδράτε λίγο περίεργα. Οι επιλογές του καθενός είναι γούστο και καπέλο που λέμε. Εδώ ο xfader γουστάρει τις χοντρές. Τι να πες. :116:

Ένα πολύ εύστοχο σχόλιο του Dan Lyons, technology editor στο Newsweek που νομίζω αντικατοπτρίζει 100% την πραγματικότητα:
“To use a car analogy, six years ago the iPhone was like a sexy new flagship model from BMW or Porsche, Today it’s a Toyota Camry. Safe, reliable, boring. The car your mom drives. The car that’s so popular that its maker doesn’t dare mess with the formula".

Κι ένα πολύ πετυχημένο video. :114:

http://www.collegehumor.com/video/6823327/apple-coasting-keynote-with-christopher-mcdonald

...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.681

Οι επιλογές του καθενός είναι γούστο και καπέλο που λέμε. Εδώ ο xfader γουστάρει τις χοντρές. Τι να πες. :116:
Έτσι ακριβώς. Τώρα που γέρασε και έγινε και *******, άλλαξαν τα γούστα του.

:116::116:

Πολύ επιτυχημένη η αντιστοιχία με το Golf, είναι το ίδιο αντιπαθητικά και μικροαστικά.

Reaction score
169

Λάθος αναλογία και τραβηγμένη από τα μαλλιά...
Το ιPhone αν μη τη άλλο πουλάει sexyness και prestige ακόμα και το κάνει καλά...

Reaction score
777

Πολύ επιτυχημένη η αντιστοιχία με το Golf, είναι το ίδιο αντιπαθητικά και μικροαστικά.
Είχα μία εντύπωση οτι ο Νίκος έσκιζε τα ρούχα του για το golf και την φιλοσοφία που αυτό αντιπροσωπεύει.Και τώρα το θέτουν ως "μηχανικό ανάλογο" με το iphone???

οκ...:116:

Reaction score
14
Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

"Αν ηθελα γκατζετοπαπαρίτσες ( για τις αναγκες μου μιλάω ) τύπου NFC η ραδιόφωνο ή δεν ξερω εγω τι άλλο , θα μετρουσε σοβαρα ο ανταγωνισμός."

"Φιλαράκι και μόνο ότι βαφτίζεις γκαζετοπαπαρίτσα ότι δεν έχεις, δείχνει ότι δεν είσαι αντικειμενικός"

Πιο άκυρο σχολιο δεν μπορουσες να κανεις βρε Νικολα..
Δεν ειναι οτι δεν τα έχω. Δεν τα χρειάστηκα ποτέ και ουτε προκειται. Είχα 2-3 κινητα με ραδιοφωνο παλια , ποτε μα ποτε δεν το χρησιμοποιησα... Δεν "βαπτισα" κατι που δεν έχω αλλά κατι που δεν χρειάζομαι..

Είπα κάπου ότι είναι must η 4'' οθόνη???
Το αντίθετο είπα οτι φοβάμαι μην είναι μεγαλυτερη απο όσο θέλω, χρειάζομαι και γουστάρω.
Τα πάντα στη ζωή είναι σωστές αναλογίες και μέτρο. Για όποιους τουλάχιστον έχουν την αισθητική και τη εργονομία ως προτεραιοτητα..

Το κόλλημα με τα σπεκς το έχεις εσυ και οχι εγώ.
Υπάρχουν καλυτερα κινητά για τα δεδομενα σου όχι για τα δικά μου.
Είναι εμπορικά προιοντα που τα χρησιμοποιουμε. Δεν είναι έκθεση τεχνολογίας.
Και εγώ και εσύ μπορουμε να πάρουμε και να αποκτησουμε και τα δύο ή τρία αν θέλαμε.
Το icloud η αντίστοιχο σε άλλες πλατφορμες εμένα μου προκαλουσε παντα ανασφάλεια.
Δεν θα ηθελα πχ ποτε να εχω σε icloud προσωπικά δεδομένα ή τον κώλο της κοπέλας μου σε φωτογραφίες.
Αρα αδιαφορώ και για το icloud και για ολα τα προηγούμενα.
Μπράβο , φοβερες τεχνολογιες αλλά τις γραφω οριζοντίως και καθετως..:)
H οθονη πρακτικά ΕΙΝΑΙ η καλυτερη. απλη συγκριση χωρις παρωπιδες.
Αλλιως βασει των specs οι προβολεις του 2χιλιαρου με κοντραστ 1:500000 θα ηταν καλυτεροι απο αυτους των 10χιλιαρου με κοντραστ 1:200000. Αλλά δεν είναι.

Reaction score
0

Έτσι ακριβώς. Τώρα που γέρασε και έγινε και *******, άλλαξαν τα γούστα του.

:116::116:

Συγνώμη αλλά δεν είμαστε όλοι μεγαλοαστοί των BΠ σαν και σένα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615

Βρε τόση ώρα εσύ μιλάς για τις προσωπικές σου ανάγκες κι εγώ για την πραγματικότητα. Οι προσωπικές ανάγκες τις θειάς μου της Μερόπης καλύπτονται με το μοτορόλα στάρτακ. Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεται στα features των νέων κινητών ως "γκατζετοπαπαρίτσες". Έχετε πάθει αμόκ βρε με τα κινητά. Ότι δεν σας δίνουν αυτόματα γίνεται μια άχρηστη π@παριά. Μπα σε καλό σας.

...

Reaction score
14

Βρε τόση ώρα εσύ μιλάς για τις προσωπικές σου ανάγκες κι εγώ για την πραγματικότητα. Οι προσωπικές ανάγκες τις θειάς μου της Μερόπης καλύπτονται με το μοτορόλα στάρτακ. Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεται στα features των νέων κινητών ως "γκατζετοπαπαρίτσες". Έχετε πάθει αμόκ βρε με τα κινητά. Ότι δεν σας δίνουν αυτόματα γίνεται μια άχρηστη π@παριά. Μπα σε καλό σας.

...
αμοκ δεν έπαθα εγώ..:105:

εγώ ένα σχόλιο σε σχέση με το καινουριο μοντέλο αυτού του κινητου που χρησιμοποιώ έκανα..
ο αγαπητος gkontoletas με θεωρησε οπαδο και εσυ φαγώθηκες με τα σπεκς.. :))

Αν βγάλει η apple ένα κινητο με nfc και ασυρματη φόρτιση θα πώ ότι φορτωσε τη συσκευή με γκατζετοπαπαριτσες. Η απλά δεν θα με νοιαζει όπως δεν με νοιαζει και τωρα..

*Και αν η θεια σου η Mεροπη το κινητο το θελει μονο για κλησεις, τοτε το σταρτακ ειναι καλυτερο για αυτο και απο το iphone και απο το galaxy....σίγουρα.:))

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

εξακολουθείς να γράφεις σαν οπαδός μιας και δεν έχεις αναφέρει κάτι αρνητικό σύμφωνα με τις "ανάγκες σου".
Αντίθετα αρκετοί άλλοι γράφουν ξεκάθαρα τα αρνητικά που παρατηρούν στα κινητά που έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν και δεν κάνουν Ευαγγέλιο τα χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής.

αυτά τα ολίγα και τέλος από εμένα, δεν θα μπω στην διαδικασία του οπαδισμού...

Reaction score
14

εξακολουθείς να γράφεις σαν οπαδός μιας και δεν έχεις αναφέρει κάτι αρνητικό σύμφωνα με τις "ανάγκες σου".
Αντίθετα αρκετοί άλλοι γράφουν ξεκάθαρα τα αρνητικά που παρατηρούν στα κινητά που έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν και δεν κάνουν Ευαγγέλιο τα χαρακτηριστικά που δίνει ο κατασκευαστής.

αυτά τα ολίγα και τέλος από εμένα, δεν θα μπω στην διαδικασία του οπαδισμού...
μπραβο, γιατι αρκετα σχοληθηκα με κάποιους που κάνουν ακριβως αυτό που λες.
Ειρωνειες του τυπου "οπαδος" και "αναγκες σου" κρατησε τες μεσα σου.
Αν εισαι ανικανος να επικοινωνησεις πολιτισμένα και πρέπει να χαρακτηρισεις απο το πρωτο ποστ ή να ειρωνευτεις κάποιον που δεν γνωριζεις και που δεν συμφωνει μαζι σου , τοτε καλυτερα να απεχω.

Δεν αναφερθηκα σε κανεναν, δεν μιλησα για καποιο προιον προσβλητικά . Ένας νοημων ανθρωπος μπορει να βγάλει συμπέρασμα για τα πάντα..

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.681
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Είχα μία εντύπωση οτι ο Νίκος έσκιζε τα ρούχα του για το golf και την φιλοσοφία που αυτό αντιπροσωπεύει.Και τώρα το θέτουν ως "μηχανικό ανάλογο" με το iphone???

οκ...:116:
Ο Νίκος δεν ξέρει από λαμαρίνες. :142:

Συγνώμη αλλά δεν είμαστε όλοι μεγαλοαστοί των BΠ σαν και σένα.
Παρακαλώ. Κλασσική η αντίδραση.
Μόνο που το δικό μου τηλέφωνο κοστίζει 200€ λιγότερα απ' αυτό που πουλάς.

Reaction score
0

Τι να κάνουμε είμαστε φανατικοί του γούστου και της ποιότητας και όχι της πλαστικούρας.
αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνουμε χάρη σε φίλο.
Αλλά όπως και να έχει άλλος είναι ο "κροίσος" με νησί 5 γράμματα που μας το παίζει επαναστάτης χωρίς αιτία εκ του ασφαλούς πάντα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μπραβο, γιατι αρκετα σχοληθηκα με κάποιους που κάνουν ακριβως αυτό που λες.
Ειρωνειες του τυπου "οπαδος" και "αναγκες σου" κρατησε τες μεσα σου.
Αν εισαι ανικανος να επικοινωνησεις πολιτισμένα και πρέπει να χαρακτηρισεις απο το πρωτο ποστ ή να ειρωνευτεις κάποιον που δεν γνωριζεις και που δεν συμφωνει μαζι σου , τοτε καλυτερα να απεχω.

Δεν αναφερθηκα σε κανεναν, δεν μιλησα για καποιο προιον προσβλητικά . Ένας νοημων ανθρωπος μπορει να βγάλει συμπέρασμα για τα πάντα..
Αν θεωρείς ότι οι λέξεις "οπαδός" και "ανάγκες σου" σε προσβάλουν τότε μάλλον δεν καταλαβαίνεις και δεν μπορείς να αξιολογήσεις αντικειμενικά.
Μην κάνουμε τις "ανάγκες μας" λάστιχο για να ταυτίζονται απόλυτα με μια συσκευή και τις αναβαθμίσεις της.

τα περί ανικανότητας πολιτισμένης επικοινωνίας το αφήνω σε άλλους να αποφασίσουν, δεν θα ασχοληθώ.......

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.681

Τι να κάνουμε είμαστε φανατικοί του γούστου και της ποιότητας και όχι της πλαστικούρας.
αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνουμε χάρη σε φίλο.
Αλλά όπως και να έχει άλλος είναι ο "κροίσος" με νησί 5 γράμματα που μας το παίζει επαναστάτης χωρίς αιτία εκ του ασφαλούς πάντα.

Ποιός καλέ?

Reaction score
14

Αν θεωρείς ότι οι λέξεις "οπαδός" και "ανάγκες σου" σε προσβάλουν τότε μάλλον δεν καταλαβαίνεις και δεν μπορείς να αξιολογήσεις αντικειμενικά.
Μην κάνουμε τις "ανάγκες μας" λάστιχο για να ταυτίζονται απόλυτα με μια συσκευή και τις αναβαθμίσεις της.

τα περί ανικανότητας πολιτισμένης επικοινωνίας το αφήνω σε άλλους να αποφασίσουν, δεν θα ασχοληθώ.......
Η ειρωνεια σου φιλε μου ειναι δεδομενη. Δεν μπορεις να το αρνηθεις. Η ποιοτητα στην επικοινωνια ειναι ζητουμενο για μενα. Σου ειναι ευκολο να το καταλάβεις αλλα δεν θα το παραδεχτεις.
Τελος πάντων έτσι κ αλλιως πρακτικά δεν είχε αξια αυτη η κουβέντα ούτε μπορει να προστεθει κάτι . Οποτε τελος κι απο μενα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

οκ ανακάλεσε την χοντράδα με την ανικανότητα τότε, αφού θέλεις ποιότητα στην επικοινωνία

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.438

Εδώ ο xfader γουστάρει τις χοντρές. Τι να πες. :116:
Αυτό σηκώνει μονομαχία... Προτιμώ να πετάξω το iPhone στο κεφάλι του Καφάτου από το να δω και μόνο χοντρή! :114:

Τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδόν όλα τα σύγχρονα smartphones υπερκαλύπτουν τις σημερινές μου ανάγκες. Ο τρόπος που το κάνουν, η εμφάνιση και το brand name κάνουν τη διαφορά για μένα.

Βρήκα και μία φωτογραφία που είχα βγάλει το Nexus S :105: , μόλις το είχα φέρει από τις ΗΠΑ τα Χριστούγεννα του 2010 προς αντικατάσταση του iPhone 3GS. Προσπάθησα να αλλάξω στρατόπεδο αλλά μετάνιωσα με το που άνοιξα το κουτί. Το μόνο θετικό ήταν ότι επειδή δεν το γούσταρα καθόλου, δεν το πρόσεχα (τούμπες, χτυπήματα, γδαρσίματα κλπ).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615

Η σύγκριση με το Golf είναι αδόκιμη. Προτιμώ την σύγκριση με το Toyota Camry που κάνει ο Dan Lyons. :137:

Ένα πολύ εύστοχο σχόλιο του Dan Lyons, technology editor στο Newsweek που νομίζω αντικατοπτρίζει 100% την πραγματικότητα:
"To use a car analogy, six years ago the iPhone was like a sexy new flagship model from BMW or Porsche, Today it’s a Toyota Camry. Safe, reliable, boring. The car your mom drives. The car that’s so popular that its maker doesn’t dare mess with the formula".
...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK