Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Reaction score
14
Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

"οκ ανακάλεσε την χοντράδα με την ανικανότητα τότε, αφού θέλεις ποιότητα στην επικοινωνία "

sorry ποσο χρονων εισαι ?14?
Εσυ εισαι αυτός που ειρωνεύτηκε τις "ανάγκες" μου και που βιάστηκε να με χαρακτηρίσει "οπαδο" με οτι αυτό συνεπάγεται για την πορεια της κουβέντας..
Είσαι απο τους πιο αξιολογους εδω μέσα... Μην λές ότι να ναι..
Δεν θα ειχα μιλησει για ανικανοτητα επικοινωνίας αν δεν ειχες ξεκινησει κάτι εσυ.
Έτσι δεν ειναι?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.681
Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Η σύγκριση με το Golf είναι αδόκιμη. Προτιμώ την σύγκριση με το Toyota Camry που κάνει ο Dan Lyons. :137:

...
Καλά τα λέω, άσχετος από λαμαρίνες.-

Ακόμα Golf έχεις?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

"οκ ανακάλεσε την χοντράδα με την ανικανότητα τότε, αφού θέλεις ποιότητα στην επικοινωνία "

sorry ποσο χρονων εισαι ?14?
Εσυ εισαι αυτός που ειρωνεύτηκε τις "ανάγκες" μου και που βιάστηκε να με χαρακτηρίσει "οπαδο" με οτι αυτό συνεπάγεται για την πορεια της κουβέντας..
Είσαι απο τους πιο αξιολογους εδω μέσα... Μην λές ότι να ναι..
Δεν θα ειχα μιλησει για ανικανοτητα επικοινωνίας αν δεν ειχες ξεκινησει κάτι εσυ.
Έτσι δεν ειναι?
τώρα δηλαδή ποιος κάνει σαν 14χρονο
στο ξαναγράφω και πάλι, οι λέξεις "οπαδός" και "ανάγκες σου" γράφτηκαν με συγκεκριμένο σκοπό και όχι για να προσβάλουν, στο εξήγησα και σε επόμενο μήνυμα με τις "ανάγκες" λάστιχο και δεν θες να καταλάβεις ότι δεν έχω σκοπό να προσβάλω αλλά να καταγράψω μια πραγματικότητα όπου οι "ανάγκες" απορρέουν από τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής και όλα τα υπόλοιπα είναι "γκατζετοπαπαρίτσες" κατά τα γραφόμενά σου.

Reaction score
14

τώρα δηλαδή ποιος κάνει σαν 14χρονο
στο ξαναγράφω και πάλι, οι λέξεις "οπαδός" και "ανάγκες σου" γράφτηκαν με συγκεκριμένο σκοπό και όχι για να προσβάλουν, στο εξήγησα και σε επόμενο μήνυμα με τις "ανάγκες" λάστιχο και δεν θες να καταλάβεις ότι δεν έχω σκοπό να προσβάλω αλλά να καταγράψω μια πραγματικότητα όπου οι "ανάγκες" απορρέουν από τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής και όλα τα υπόλοιπα είναι "γκατζετοπαπαρίτσες" κατά τα γραφόμενά σου.
Το λάθος σου ειναι πως θεωρεις για μένα οτι οι αναγκες μου απορρέουν απο τα χαρακτηριστικά της συσκευής που μου αρέσει.
Δέξου οτι μπορει να έχεις άδικο στη συγκεκριμένη περιπτωση.
τι να κάνουμε.. ξέρω τον εαυτο μου λιγο καλυτερα απο εσενα..:)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615

Καλά τα λέω, άσχετος από λαμαρίνες.-
Ακόμα Golf έχεις?
Infraction Χαρακτηρισμός - ύβρεις σε διαχειριστή: 3962 points.
Θεώρησε το μήνυμα ως προειδοποίηση. Θα σε μπανιάρω τόσο πολύ που θα αλλάξεις χρώμα. :135:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615

Το λάθος σου ειναι πως θεωρεις για μένα οτι οι αναγκες μου απορρέουν απο τα χαρακτηριστικά της συσκευής που μου αρέσει.
Εμ κι εσύ όπως τα περιγράφεις, είναι σαν να σε ρώτησαν από την apple (πριν βγάλουν το 5άρι) αν θέλεις να έχει NFC, ραδιόφωνο, κάρτες μνήμης, ασύρματη φόρτιση, cinemagraphic, καλύτερη φωτογραφική μηχανή, optical image stabilization, μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, live widgets or tiles, flash, ms office, μεγαλύτερη μνήμη, μεγαλύτερη cpu, αναφορά παράδοσης sms κλπ κλπ κλπ κι είπες... όχι ρε σεις, τι να τα κάνω, απλά φτιάχτε το όπως το προηγούμενο. Για ένα περίεργο λόγο δεν θέλεις απολύτως τίποτα από αυτά που δεν έχεις ή τα θεωρείς περιττά. :204:

...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.681

Infraction Χαρακτηρισμός - ύβρεις σε διαχειριστή: 3962 points.
Θεώρησε το μήνυμα ως προειδοποίηση. Θα σε μπανιάρω τόσο πολύ που θα αλλάξεις χρώμα. :135:

...

Έτσι είναι, αντί γιά συζήτηση... Σου θίξαμε τη VW fanboy?

Μπάναρέ με ρε αν τολμάς, κότα.

PS. Ο μυστικός με τα 30 bans ξαναγράφτηκε αφού επιτέλους του έκοψε πως, και νομίζει ότι δεν τον καταλάβαμε. :105::105:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.350

Εμ κι εσύ όπως τα περιγράφεις, είναι σαν να σε ρώτησαν από την apple (πριν βγάλουν το 5άρι) αν θέλεις να έχει NFC, ραδιόφωνο, κάρτες μνήμης, ασύρματη φόρτιση, cinemagraphic, καλύτερη φωτογραφική μηχανή, optical image stabilization, μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, live widgets or tiles, flash, ms office, μεγαλύτερη μνήμη, μεγαλύτερη cpu, αναφορά παράδοσης sms κλπ κλπ κλπ κι είπες... όχι ρε σεις, τι να τα κάνω, απλά φτιάχτε το όπως το προηγούμενο. Για ένα περίεργο λόγο δεν θέλεις απολύτως τίποτα από αυτά που δεν έχεις ή τα θεωρείς περιττά. :204:
:204::204:

Reaction score
2.002

Για άλλη μια φορά θα φτάσουμε τις 30 σελίδες σε 3 μέρες και εκείνο το κακόμοιρο το θέμα με τα Windows 8 είναι στις 3 σελίδες εδώ και ένα μήνα! :116:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.434

Ετοιμάζομαι να γράψω κάτι και εκεί. :105:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.681
Πάμε να τσακωθούμε εκεί τότε! :142::142:

EDIT: με προλάβατε!

Reaction score
2.002

γράψε κάτι να βοηθήσεις :144:
Δεν ξέρω εγώ από αυτά, δεν είναι ωραίο να έχεις βρει την Ιθάκη σου και απλά να μην σε ενδιαφέρει καν να διαβάσεις τι καινούργιο προσφέρει ο ανταγωνισμός? Άντε και στα δικά σας! :204:

Reaction score
777

Βρε τόση ώρα εσύ μιλάς για τις προσωπικές σου ανάγκες κι εγώ για την πραγματικότητα. Οι προσωπικές ανάγκες τις θειάς μου της Μερόπης καλύπτονται με το μοτορόλα στάρτακ. Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεται στα features των νέων κινητών ως "γκατζετοπαπαρίτσες". Έχετε πάθει αμόκ βρε με τα κινητά. Ότι δεν σας δίνουν αυτόματα γίνεται μια άχρηστη π@παριά. Μπα σε καλό σας.

...
Μάλλον γι αυτό δεν καταλαβαίνεις τα τερατώδη πλέον νούμερα της apple.Το iphone δέν πουλήθηκε ως μία συσκευή που περιείχε την "τελευταία λέξη της τεχνολογίας". Η επανάσταση του iphone είναι οτι ακόμα και σήμερα παραμένει η ιδανική συσκευή για τη "θεία Μερόπη".Αποτέλεσμα αυτού είναι να χτυπήσει την αγορά απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο χρήστη.
Αν με ρωτήσει κανείς θα του προτείνω πρώτα το iphone ως τηλέφωνο με την παραδοσιακή έννοια και μετά ως όλα τα άλλα.Αυτό είναι το ατού του.
Δεύτερον.Η apple ποτέ δεν θα βάλει κάποια τεχνολογία που δέν λειτουργεί τέλεια στο iphone.Αν πχ η ασύρματη φόρτιση βγάζει μπαγκάκια στο iphone τότε δέν θα μπεί.Ποτέ.Τελεία και παύλα...

Reaction score
0

Για άλλη μια φορά θα φτάσουμε τις 30 σελίδες σε 3 μέρες και εκείνο το κακόμοιρο το θέμα με τα Windows 8 είναι στις 3 σελίδες εδώ και ένα μήνα! :116:
Το πρόβλημα είναι ότι 30 σελίδες μπουρδολογίας είναι αρκετές για να καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό?????

Reaction score
2.002

Μην γράφετε άλλο θα πάθει κανά εγκεφαλικό ο τσαρουχίτο, τον φαντάζομαι να διαβάζει το θέμα να έχει κοκκινίσει ολόκληρος και να γράφει απαντήσεις χτυπώντας με δύναμη τα πλήκτρα. :204:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615

Ρε σεις, όλοι ίδιοι είστε. Κάνετε συνεχώς κάτι μεταξύ αυτο-ψυχανάλυσης και wishful thinking. Τελεία και κ@ύλα. :114:

...

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

...
:105:

Νικο αυτη τη κουβεντα την ειχαμε κανει καποια χρονια πριν και σε μια ταβερνα στο Χαλάνδρι..:)
Πολλά χρόνια απο το 93-94 νομιζω που ειχα πάρει το πρώτο κινητο μου οταν ημουν στην Ιταλια, παθαινα σοκ με τα καινουρια χαρακτηριστικά στις νεες συσκευες..
Κάποια στιγμή κ εχοντας αλλάξει άπειρες καταλαβα πως κάτι μου χρειάζεται μονο οταν έχει περάσει παιδικές ασθένειες και κυριως όταν ειναι πρακτικό ουσιαστικά..
Το τι μλκιες εφαρμογές ειχα κατεβασει και με το iphone τα πρώτα χρόνια δεν λέγεται.

Πχ αναφερεις καρτες μνημης.. τι να τις κάνω με 32 gb και πιθανοτατα 64 στο κινητο μου?
Έχω 3200 φωτογραφιες και βιντεο μεσα όλα τα μνμ κρατημένα δεκάδες εφαρμογές και πάλι έχει χωρο..
Αν κάποιος όπως εγώ έχει ένα ipod 160 στο σπιτι και ένα 40αρι στο αυτοκινητο , γιατι ας πουμε να βάλω όλη μου τη μουσική στο κινητο ή σε κάρτες μνημης?
Ασύρματη φόρτιση... το πρόβλημα μου δεν ειναι πχ αν θα εχω καλώδιο σε ένα μέρος που έχει ρεύμα αλλά το μέρος που δεν έχει ρεύμα... Αν έβγαζαν ηλιακή φόρτιση με κάποιο τρόπο θα ήταν σούπερ γκάτζετ... Το flash που αναφερεις ειναι σοβαρο θεμα στο ipad..όχι στο κινητο που δεν ειναι η βασική συσκευή συνδεσης στο internet..για μενα τουλάχιστον ειναι συμπληρωματική.

Μεγαλυτερη cpu ουτε στο 4αρι σε σχεση με το 4s δεν μου χρειάστηκε γιατι απλά το κινητο μου ειναι σφαιρα και δεν εχει κολλησει ποτε του και σε τιποτα..
Οποτε πχ με το 5αρι οι αναγκες μου για ένα λεπτότερο , ελαφρύτερο , ανθεκτικότερο και ποιοτικότερο τηλέφωνο καλυπτονται και με το παραπανω. Με μια επιφυλαξη την μεγαλυτερη οθονη και την περιεργη αναλογια της. Η έτσι κι αλλιως καταπληκτική καμερα του λίγο καλύτερη , η οθονη του σαν απεικονιση καλυτερη..
αυτό ειναι το point μου απο το πρώτο μου ποστ.
Αυτό που πουλησαν στους ανιδεους με το χαζο siri πχ , εμενα ουτε που με αγγιξε.. Το θεωρώ γκατζετοπαπαρια παροτι σε καποιους μπορει να φανει χρήσιμο..
Ελπίζω να καταλήγουμε και να συμφωνούμε επίσης πως ένα αυτοκινητο μπορει να ειναι καλό αλλά πρέπει κ να μας αρέσει. Μια γυναίκα πρέπει να ειναι καλή σωστή κλπ κλπ αλλά και να μας αρέσει (κυρίως)
Ένα σπίτι μπορεί να έχει 3 δωμάτια περισσοτερα απο αυτό όμως που πραγματικά μας αρέσει και θα προτιμήσουμε.
Το ιδιο ισχύει και για την συσκευή που κουβαλάμε κάθε μερα μαζί μας.

*με σοκαρε που ο xfader γουστάρει τις χοντρές... τι να πώ...χάλασε κι αυτός..:114:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.615
Ναι ρε περί ορέξεως. Αλίμονο σε αυτούς που περιμένουν ότι θα βγάλουν γκόμενα με iphone. :116:

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK