Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.340
Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Reaction score
2.002
Επειδή έκανα αρκετό καιρό με iphone συμφωνώ με όσα λες. Το θεωρούσα ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά του μέχρι που έπιασα στα χέρια μου τα Lumia 800/900. Σου δίνουν μακράν καλύτερη αίσθηση, πολύ περισσότερο smoothness ενώ "ακούνε" ακόμη καλύτερα τα δάχτυλα. Και αν αυτά δουλεύουν έτσι, το 920 που έχει τεσταριστεί ακόμη και με γάντια του μποξ, θα είναι εντελώς αλλού. Πάντως πρέπει να πω ότι μου φάνηκε αρκετά smooth και με καλή σχετικά απόκριση το Nexus με την τελευταία έκδοση android. Εμφανής βελτίωση δηλαδή σε σχέση με ice cream sandwich.

...
Οκ επειδή ειμαι σε φάση αγοράς κινητού θα πάω να δω το Lumia!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

ευαίσθητο σε γρατζουνιές δείχνει να είναι το νέο μαύρο iPhone.

[YOUTUBE]OSFKVq36Hgc[/YOUTUBE]

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.609
Οκ επειδή ειμαι σε φάση αγοράς κινητού θα πάω να δω το Lumia!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Δες το όλο, αλλά επί του θέματος από το 3:45 έως 4:30.

...

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.340

Πρόβλημα με το WiFi παρουσιάζουν αρκετά iPhone 5

Δεν έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την κυκλοφορία του iPhone 5 και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα προβλήματα, ευτυχώς σε μεμονωμένους χρήστες. Πρώτα είχαμε αναφορές για «ξεφλούδισμα» του χρώματος, τώρα αρκετοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το WiFi της συσκευής όταν αυτή συνδέεται σε router με κρυπτογράφηση WPA2.

Ο χρήστης meary περιγράφει πλήρως το πρόβλημα στο forum του MacRumors: «(Το WiFi) είναι πολύ, πολύ αργό και με συχνές αποσυνδέσεις, σχεδόν άχρηστο» ενώ ο C4RLOCO αναφέρει πως χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση WAP στο router του το πρόβλημα εξαφανίζεται. Η μόνιμη χρήση WEP όμως δεν συνιστάται καθώς η κρυπτογράφηση που προσφέρει είναι λιγότερο ασφαλής και μπορεί να παραβιαστεί σχετικά εύκολα με τα κατάλληλα προγράμματα.

Όπως φαίνεται μάλιστα το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το iOS 6 αλλά με την ίδια την συσκευή. Ο meary αναφέρει πως «δεν είχα κανένα πρόβλημα με το iPhone 4. Χρησιμοποιώ κωδικοποίηση WPA2 και δεν έχω πρόθεση να την αλλάξω σε WEP. Καλά, δεν το δοκίμασε αυτό η Apple;» ενώ το σύνολο των χρηστών που διαθέτουν και τις δυο συσκευές αναφέρουν πως το WiFi του iPhone 4S με iOS 6 λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Την ίδια στιγμή αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως δεν έχουν θέμα με το WiFi της συσκευής τους, οπότε μάλλον το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάποια συγκεκριμένη παρτίδα της συσκευής. Το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερο, εάν δε πρόκειται για θέμα του hardware θα αντικαταστήσει δωρεάν την συσκευή σε όσους χρήστες επηρεάζονται.

Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Πηγή

Reaction score
777
Θα αντικαταστήσει δωρεάν τη συσκευή...

Έχω απορία...Αν τα άπειρα χιλιομπαγκαρισμένα - προβληματικά κινητά που είχα τα πήγαινα στη nokia θα μου τα άλλαζαν?

Δυστυχώς η apple πληρώνει το τίμημα της δημοσιότητας...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Θα αντικαταστήσει δωρεάν τη συσκευή...

Έχω απορία...Αν τα άπειρα χιλιομπαγκαρισμένα - προβληματικά κινητά που είχα τα πήγαινα στη nokia θα μου τα άλλαζαν?

Δυστυχώς η apple πληρώνει το τίμημα της δημοσιότητας...
Όταν έχεις δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα προϊόντα που φτιάχνεις είναι τα καλύτερα, είναι λογικό να δέχεσαι σκληρή κριτική για τα προβλήματα που παρουσιάζονται και μάλιστα με τα χρήματα που έχει δώσει κάποιος έχει μεγάλες απαιτήσεις.
Πριν μερικά χρόνια έλεγες για firmware update και σε κοιτούσαν σαν εξωγήινο, ακόμα και οι "τεχνικοί" των service δεν ήταν σωστά ενημερωμένοι.
Άλλαξαν τα πράγματα....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.411
Απάντηση: Re: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!

Όταν έχεις δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα προϊόντα που φτιάχνεις είναι τα καλύτερα, είναι λογικό να δέχεσαι σκληρή κριτική για τα προβλήματα που παρουσιάζονται και μάλιστα με τα χρήματα που έχει δώσει κάποιος έχει μεγάλες απαιτήσεις.
Και κλειστό να είναι το iPhone το προτιμώ από οποιαδήποτε κορεάτικη/κινέζικη σαχλαμάρα με Android. :136:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.609
Μετά τα γδαρσίματα και τα γδαρμένα κινητά out of the box, την διαρροή φωτός ανάμεσα στην οθόνη και το περίβλημα της συσκευής και τα προβλήματα με την συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi, έρχονται οι κουδουνίστρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Gizmodo και με βάση σχόλια χρηστών στα επίσημα forum της Apple, εάν κάποιος «ταρακουνήσει» το iPhone 5 με δύναμη θα ακουστεί από μέσα ένας περίεργος θόρυβος. Στις συσκευές που παρουσιάζουν το συγκεκριμένο θέμα, ο ήχος αυτός φαίνεται να προέρχεται από την μπαταρία και την «χαλαρή» τοποθέτηση αυτής, κάτι που οδηγεί στο να «χτυπιέται» με τα εσωτερικά τοιχώματα της συσκευής αν υπάρξει τέτοιου είδους ταρακούνημα.

Φάτε πχοιότητα! :116:

...

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.340

Α να χαθείς βρε!

Πες ότι έχεις μετοχές του Μπιλγκέιτς.:138:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.411

Με όλα αυτά που γράφετε θα με κάνετε να πάρω το 5 πιο σύντομα. :116:

abcd

Super Moderator
Reaction score
102.340

Δεν έχεις κουδουνίστρα; :107:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.411

Το καινούργιο το παίρνεις (αν μπορείς) επειδή είναι ...καινούργιο! :107:
Τα χαρακτηριστικά των smartphones, όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, είναι εδώ και καιρό υπεραρκετά για την πλειονότητα των χρηστών.

Και για να μην κολλάμε μόνο στο iPhone, πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στο PC μου. Είχα πρόβλημα; Όχι! Είχα ελλείψεις; Όχι! Απλά πέρασε μια διετία και πάλιωσε σύμφωνα με τους ρυθμούς εξέλιξης της τεχνολογίας. Ναι, το νέο μου σύστημα είναι πιο γρήγορο. Όχι όμως ότι το παλιό ήταν αργό. Μικρές οι διαφορές και κυρίως σε benchmarks. Στην πράξη ελάχιστες είναι οι διαφορές. Ήθελα όμως να έχω την τελευταία γενιά μητρικής-CPU γιατί είμαι καταναλωτικός!

Στα κινητά η εμφάνιση και το brand name είναι πιο ψηλά από τα συγκριτικά νούμερα των tests. Αν ήταν να κοιτάμε μόνο τα νούμερα και την τιμή προς απόδοση, θα είχαμε όλοι no name κινέζικα προϊόντα. Τα είδη πολυτελείας δεν θα υπήρχαν. Δεν με νοιάζει αν μια γκόμενα κάνει καλό κρεβάτι. Θέλω να μου αρέσει κιόλας.

Reaction score
169

Μόλις πέτυχα και άλλο bug sto IOS 6...
Στα notes, το ελληνικό τελικό ς βγαίνει ζ :p

Βλέπω το Steve να επιστρέφει για να κράξει το σύμπαν... :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.080
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK