- Reaction score
- 102.340
Απάντηση: Ερχεται στις 12 Σεπτεμβρίου το iPhone 5!
Οκ επειδή ειμαι σε φάση αγοράς κινητού θα πάω να δω το Lumia!Επειδή έκανα αρκετό καιρό με iphone συμφωνώ με όσα λες. Το θεωρούσα ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά του μέχρι που έπιασα στα χέρια μου τα Lumia 800/900. Σου δίνουν μακράν καλύτερη αίσθηση, πολύ περισσότερο smoothness ενώ "ακούνε" ακόμη καλύτερα τα δάχτυλα. Και αν αυτά δουλεύουν έτσι, το 920 που έχει τεσταριστεί ακόμη και με γάντια του μποξ, θα είναι εντελώς αλλού. Πάντως πρέπει να πω ότι μου φάνηκε αρκετά smooth και με καλή σχετικά απόκριση το Nexus με την τελευταία έκδοση android. Εμφανής βελτίωση δηλαδή σε σχέση με ice cream sandwich.
...
Δες το όλο, αλλά επί του θέματος από το 3:45 έως 4:30.Οκ επειδή ειμαι σε φάση αγοράς κινητού θα πάω να δω το Lumia!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Όταν έχεις δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα προϊόντα που φτιάχνεις είναι τα καλύτερα, είναι λογικό να δέχεσαι σκληρή κριτική για τα προβλήματα που παρουσιάζονται και μάλιστα με τα χρήματα που έχει δώσει κάποιος έχει μεγάλες απαιτήσεις.Θα αντικαταστήσει δωρεάν τη συσκευή...
Έχω απορία...Αν τα άπειρα χιλιομπαγκαρισμένα - προβληματικά κινητά που είχα τα πήγαινα στη nokia θα μου τα άλλαζαν?
Δυστυχώς η apple πληρώνει το τίμημα της δημοσιότητας...
Και κλειστό να είναι το iPhone το προτιμώ από οποιαδήποτε κορεάτικη/κινέζικη σαχλαμάρα με Android. :136:Όταν έχεις δημιουργήσει την εντύπωση ότι τα προϊόντα που φτιάχνεις είναι τα καλύτερα, είναι λογικό να δέχεσαι σκληρή κριτική για τα προβλήματα που παρουσιάζονται και μάλιστα με τα χρήματα που έχει δώσει κάποιος έχει μεγάλες απαιτήσεις.
Κι εγώ τό ίδιο!Δεν με νοιάζει αν μια γκόμενα κάνει καλό κρεβάτι. Θέλω να μου αρέσει κιόλας.