Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.527
Χαχαχα, γ@μάτος. Μέχρι να το φτιάξουμε χρησιμοποιείτε χάρτες ΝΟΚΙΑ (Bing, Microsoft), Google etc. :114:
...
...
Κι εμείς αυτό λέμε. :114:...Πόση βλακεια πια σε τοσες χιλιάδες κόσμου??
Σε military camo, για να μην διακρίνονται τα ξεφλουδίσματα από το skin! :116:Ναι ρε είπαμε. Άμα δεν το έχει η apple είναι άχρηστο.
Δε με λες... Το iphone 6 θα το πάρεις σε ξεφλουδισμένο μαύρο ή σε ξεφλουδισμένο λευκό; :405:
...
Ναι αλλα αυτο ειναι ασχετο απο το καλο προιον ή το λειτουργικο.
Καραγκιόζης όποιος ειναι κολλημενος με οποιοδηποτε προιον ή εταιρία χωρις να βλέπει τα στραβα.
Α , ασχετο Νίκο.. ειδα το lumia 900 ..πολυ καλή συσκευή αλλά πολυ πλαστικό και οταν προσπαθησα να μπω στους offline χαρτες του εκανε περιπου 20 δευτερολεπτα..:105: .το παρατησα στη στιγμή..
Ωραια οθονη οχι καλυτερη ή εντυπωσιακοτερη ομως απο του galaxy ..
Και αυτο που ανεφερες για τον τροπο επικοινωνιας με την οθονη ακομη και με καλυμενα χερια ή φορώντας γάντια..
Καλό feature αν εισαι ή μοτοσυκλετιστής ή ψαρας στην Ισλανδία ή Άγγλος ευγενής...
Και επιεικώς γελοία η "ασυρματη" φορτιση που θέλει επαφή με ενσυρματη συσκευή..
:103:
Αλλη γελοιοτητα αυτή που εγινε ντορος..
Πες μου ΜΙΑ συσκευή τεχνολογιας που δεν εχει κάποιο σοβαρο ή λιγότερο σοβαρο προβληματακι στις πρώτες παρτίδες..
ΜΙΑ.
Απλά εδώ έχει γίνει θέμα και δικαίως γιατι είναι διαφημισμένο ακριβώς αυτό. Το φινίρισμα.
Κακό μαρκετινγκ όταν μιλάς για μια τέλεια κατασκευασμένη συσκευή αλλά χάνεις ακριβώς αυτό στην πρώτη σου παρτιδα..
Παρολα αυτά είναι το πιο ανθεκτικό και με διαφορά.
'Οσο για το άλλο που αναφέρεις δεν εχεις επιχειρήματα και το γνωρίζεις.
Είναι γκάτζετ μαρκετιστικο για γέλια.
Όταν θα φορτιζεται μια συσκευή πραγματικά ασύρματα τότε θα έχει λόγο υπαρξης..
Πρέπει να ειναι πάνω σε συσκευή που ΕΧΕΙ καλωδιο στη πριζα.
Και που ΠΡΕΠΕΙ να ειναι τοσο κοντα οσο το μηκος του καλωδιου.
Πες μου τη διαφορά απο το να εχεις το κινητο στην ιδια αποσταση απο τη πριζα...με η χωρις καλωδιο..
Το ραδιόφωνο για μενα μπορει να ειναι αχρηστο αλλά για κάποιυς ειναι πολυ σημαντικό. Και ειναι δυνατότητα με ουσιαστική χρήση.
Το NFC ουτε στην Αμερική ακομα δεν ειναι χρηστικό .
Μη το ψάχνεις...το 5 φαινεται να ειναι το πιο γρηγορο απο ολα με την καλυτερη ποιοτικά οθονη.
Οποιος θέλει μεγαλύτερη πάει στο galaxy χωρις δευτερη σκέψη.
Το Nokia? Ναι μεν ,αλλά... Έχει πολλά και δεν εχει τιποτα .Αυτή την εντύπωση μου έδωσε...το 900 , ε!
το 920 δεν το ειδα..
Η "ασύρματη" φόρτιση της nokia είναι τι ιδιο γελοια με την "πανοραμική" λειτουργία της apple ή τις αυτονόητες λειτουργίες του iOS6...που έλειπαν χωρίς λογο 1-2 χρόνια και τώρα κάνουν λές και ανακάλυψαν κάτι φοβερό.
Πουλάμε στους ηλίθιους φύκια για κορδελες.
Κατ' αρχάς τα Lumia είναι τα μοναδικά unibody κινητά στην αγορά. Δεν ανοίγει από πουθενά και δεν έχει εφαπτόμενες επιφάνειες. Είναι όλο ένα ενιαίο πράγμα.
Τι είδους ασύρματη φόρτιση εννοείς;Για την ασυρματη φορτιση βρε ο Θεος ο ιδιοςνα την βάλει , όχι η apple , αν δεν φορτιζεται πραγματικά ασυρματα τοτε αδιαφορώ που θα το έχει. Εμένα πχ κανένας δεν θα μου πουλούσε το icloud ως καινοτομια. Αντιστοιχα κανενας και καμια εταιρια δεν θα μου πουλήσει "ασυρματη" φορτιση οταν δεν ειναι ασυρματη..
Να μπαινει συσκευή στη πρίζα και το τηλεφωνο να επικοινωνει ασυρματα με αυτή και σε αποσταση. Όχι να ειναι σε επαφη..Τι είδους ασύρματη φόρτιση εννοείς;
Συμφωνώ ! Γι αυτό δεν θεωρώ ούτε στο ελάχιστο σημαντική την "ασύρματη¨ φόρτιση που τελικά δεν ειναι ασύρματη και πρέπει να πληρώσεις και έξτρα τη συσκευή...Ναι, κατάλαβα. Με αυτό τον τρόπο να αναμένεις όμως τεράστιες απώλειες ισχύος, αφού η ασύρματη φόρτιση δεν είναι παρά μία εφαρμογή των νόμων του ηλεκτρομαγνητισμού. Αν πας λίγο μακριά από την πηγή θα θέλεις κιλοβατικό σταθμό για να σου φορτίζει το κινητό (ή διαφορετικά κατευθυνόμενες κεραίες για το σήμα φόρτισης, αλλά αυτό θα σημαίνει πάλι χωρικούς περιορισμούς).