Yamaha Soavo 1

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2.357
Επαναφερω την αγγελια μου για τα Soavo 1! Ειναι σε αριστη κατασταση, αγρατζουνιστα, και ελαχιστα δουλεμενα λογω ελλειψης χρονου, υπαρχουν και τα κουτια τους. Τιμη 800 ευρο, αδιαπραγματευτη. Δεν δεχομαι παζαρια, και δεν προκειται να την μειωσω! Αν πουληθουν καλως, διαφορετικα τα κραταω.
Δεχομαι και ανταλλαγη με πολυκαναλο ενισχυτη. Τα κριτηρια ειναι τα πολλα watt, η αποκωδικοποιηση DTS-HD, να ειναι σε αριστη κατασταση, και αν ειναι και marantz η yamaha ακομα καλυτερα.

Reaction score
0
Απάντηση: Yamaha Soavo 1

Θεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα το ηχειο ειναι ενα απο τα χειροτερα ηχεια που εχω ακουσει ποτε!!!

Reaction score
433
Απάντηση: Re: Απάντηση: Yamaha Soavo 1

απο ποιας αποψεως το λες ? και σε ποιους τομεις ?.......
Δεν ξέρω αν με κατάλαβες.

Εγω το ηχείο όταν το είχα ακούσει με τον Yamaha 2000 με είχε ενθουσιάσει! Τώρα αυτα είναι σχετικά. Αν ακούς ηχεια άνω των 2000 ναι όντως το Soavo δεν ενθουσιαζουν. Ως τα 1400 που ζητούν όμως είναι αξιοπροσεκτα.

Reaction score
1.815

Το ηχείο απλά δεν παίζεται απ όλες τις απόψεις...
Το EISA δεν το πήρε χαλαρουήτα...

ΚΑΛΟΑΚΟΥΣΤΑ!!! Εξαιρετική επιλογή!!

Reaction score
1

Θεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα το ηχειο ειναι ενα απο τα χειροτερα ηχεια που εχω ακουσει ποτε!!!
Δεν νομιζω. Περα απο το οτι δεν υπαρχει ουτε μια αρνητικη κριτικη σε ολο το διαδικτυο, τα αφτακια μου δεν εχουν ακουσει καλυτερο ηχειο στην κατηγορια μεχρι 2000 ευρω. Για να μην πω και ακριβοτερα.

Το εχω με εναν Yamaha 2600, διπλοενισχυμενο (οτι και να λενε για το bi-amp, εχει μεγαλη διαφορα).

Ασε που αμα το δεις απο κοντα, θα παθεις μια μικρη πλακα απο την κατασκευη τους. Δεν υπαρχει τετοια κατασκευη στην τιμη αυτη.

Reaction score
0

Εννοω απο τα χειροτερα σε σχεση με τα λεφτα που κανει.
Εχει την πιο θολη , μπερδεμενη και ανυπαρκτη μεσαια που εχω ακουσει.Περι μουσικοτητας φυσικα ,ουτε κουβεντα, μηδεν απλα μηδεν.
Σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν εκατονταδες καλυτερα ηχεια.
Απλα μερικα ROISTER, AUDIO SPECTRUM (που ειναι και ελληνικα),EPOS ,MONITOR AUDIO,SPENDOR κτλ κτλ μπορω να αραδιαζω μεχρι το πρωι.
Οσο αφορα το βραβειο που εχει παρει,να το χαιρονται αυτα τα τυπακια που τους το εδωσαν.Εχουν γινει πια γραφικοι.Χαιρετω!!

Reaction score
61

...οπως γραφικα εχουν καταντησει κατι τυπακια προφανως ασχετα με το χομπυ μας, που γραφουν δυο ......... που κανεναν δεν ενδιαφερουν και μετα μας χαιρετουν.

Reaction score
30.455

Τι ζόρι τραβάς ρε αδερφέ???
Κάποιος πούλησε ένα ζευγάρι ηχεία και κάποιος άλλος τα αγόρασε και πόσταρε μάλιστα και ότι είναι ενθουσιασμένος με την αγορά του (καλοάκουστα φίλε μου!!)
Το ότι εσένα αυτά τα ηχεία δε σου αρέσουν (σεβαστή η άποψή σου) είναι κάτι παντελώς άσχετο με το thread...

Reaction score
313

Εννοω απο τα χειροτερα σε σχεση με τα λεφτα που κανει.
Συγκρινόμενα σε ποιους τομείς; Π.χ. στο φινίρισμα, στην ποιότητα των μεγαφώνων, στην κατασκευή της καμπίνας, στην απόκριση συχνοτήτων, στις συνολικές μετρήσεις (κλπ)...ή...στο εντελώς υποκειμενικό, ασταθές, αναξιόπιστο, ανθρώπινο αυτί;

Εχει την πιο θολη , μπερδεμενη και ανυπαρκτη μεσαια που εχω ακουσει.
Τι σημαίνει "μεσσαία"; Πως ορίζεται; Από ποιον και από τι;

Περι μουσικοτητας φυσικα ,ουτε κουβεντα, μηδεν απλα μηδεν.
Τι σημαίνει "μουσικότητα"; Πως ορίζεται; Από ποιον και από τι;

Σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν εκατονταδες καλυτερα ηχεια.
Πιθανόν! Βάσει ποιων κριτηρίων; Πως αυτά ορίζονται; Από ποιον και από τι;

Απλα μερικα ROISTER, AUDIO SPECTRUM (που ειναι και ελληνικα),EPOS ,MONITOR AUDIO,SPENDOR κτλ κτλ μπορω να αραδιαζω μεχρι το πρωι.
Δε αποκλείω τίποτα! Ωστόσο...συγκρινόμενα σε ποιους τομείς; Π.χ. στο φινίρισμα, στην ποιότητα των μεγαφώνων, στην κατασκευή της καμπίνας, στην απόκριση συχνοτήτων, στις συνολικές μετρήσεις (κλπ)...ή...στο εντελώς υποκειμενικό, ασταθές, αναξιόπιστο, ανθρώπινο αυτί;

Οσο αφορα το βραβειο που εχει παρει,να το χαιρονται αυτα τα τυπακια που τους το εδωσαν. Εχουν γινει πια γραφικοι.Χαιρετω!!
Τα βραβεία δε μου "λένε" τίποτα, ούτε για τα Yama-Πa, ούτε για τα (τυχόν) "ROISTER, AUDIO SPECTRUM (που ειναι και ελληνικα),EPOS ,MONITOR AUDIO,SPENDOR κτλ κτλ" που ΔΕΝ μπορω να αραδιαζω μεχρι το πρωι.

Εντελώς φιλικά, πάντα...βάσει...στοιχειωδών κανόνων ευγενείας! :102:

Reaction score
1

Οταν εψαχνα για κριτικες (πριν τα ακουσω και στον πωλητη αλλα και στον Νακα), βρηκα μονο θετικες εως εξαιρετικες εντυπωσεις.

ΑΛΛΑ βρηκα και εναν "δοκιμαστη" που ελεγε οτι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να ακουσει οτιδηποτε σε Yamaha ηχειο. Γιατι ειναι Yamaha. Και γιατι η Yamaha δεν φτιαχνει ηχεια αλλα "ηχεια".

Τελος παντων, εχοντας ακουσει πριν αγορασω ενα σωρο ηχεια που αλλοι τα εβρισκαν εξαιρετικα (ακομα και φιλος που ηταν μαζι μου), εγω τα βρηκα αλλα αδιαφορα (Tannoy), αλλα υπερβολικα λαμπρα (Triangle). Προφανως ειναι και θεμα αυτιου (ελατωματικου ;).

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Προφανως ειναι και θεμα αυτιου (ελατωματικου ;).
Ακόμα κι' έτσι... είναι το δικό σου (ελλατωματικό) αυτί, με αυτό το (ελλατωματικό) αυτί θα ακούς... για αυτό τουτέστιν το (ελλατωματικό) αυτί θα αγοράζεις.

Reaction score
5.893

To θεμα ειναι οτι αυτος που τα αγορασε του αρεσουν,(καλες ακροασεις φιλε μου!!)
Τωρα τι λεει ο καθενας δεν μας απαοσχολει.

Reaction score
204

H YAMAHA έχει φτιάξει εξαιρετικές υλοποιήσεις στο παρελθόν, πχ το περίφημο NS-1000M, NS-700X, το studio NS-10M, που ακόμα και μέχρι σήμερα είναι πρωτοπόρα στην κατηγορία τους που παραδοσιακές εταιρείες ηχείων δεν δύναται να πλησιάσουν καν τον ήχο τους. Γενικά η YAMAHA είναι μία εταιρεία που ό,τι και αν φτιάχνει, είναι best value.

Το Soavo-1 ανήκει σε αυτή την κατηγορία (best value)!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.081
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo