Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αυτό δεν είναι που έχει μόνο μεσαία περιοχή? Οι τρεις Κώστηδες, τι λέτε?Οσο αφορα ενα φιλο που με ρωτουσε πως οριοθετειται η μεσαια περιοχη,και πως το ενα και το αλλο,απαντω οτι δεν εχει παρα να ακουσει το SPENDOR 2/3 και μαλιστα το παλιο οχι το r,για να μαθει και να καταλαβει τη σημαινει μεσαια περιοχη!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο!...Μεταξυ μας αλλωστε και οι ενισχυτες της Yamaha κανουν μονο για εφηβικα παρτυ.(μαυρη)...
Ραντεβου στα χαρακωματα!!!
Aπό το 1976:Καλά από πότε η Yamaha βγάζει σοβαρά ηχεία ρε παιδιά; :135::143:
Ναι, ισως μετα απο καμια 15αρια χρονια που θα μεγαλωσουν οι κορες μου και αποκτησω ελευθερο χρονο παλι :418:Φιλε μου felixxx γιατι κατι μου λεει οτι θα ξαναγυρισεις συντομα στον ποιοτικο δικαναλο???![]()
Νομίζεις δε σε καταλαβαίνω... Χρόνο θεωρητικά έχεις. Χώρο και διάθεση να ακούσεις δεν έχεις! Όσο για το πεντακάναλο πάμς στοίχημα ότι θα δεις 5-6 ταινίες με τη σύζυγο όλο κι όλο; Πρώτο λάθος ο γάμος. Τα δε παιδιά η απόλυτη καταστροφή.... ουπςςςς ευτυχία ήθελα να πω (όταν λείπουν από το σπίτι) :116:Ναι, ισως μετα απο καμια 15αρια χρονια που θα μεγαλωσουν οι κορες μου και αποκτησω ελευθερο χρονο παλι :418:
Νομίζω ο Richter στην ύστερη καριέρα του είχε καταλήξει σε πιάνα Yamaha. Γενικώς είναι νομίζω ένα κλικ πιο λαμπρά. Σαν τα klipsch ένα πράμα.Τα πιανα yamaha ειναι πολυ μετρια σε ηχο πλην καποιων μεγαλων ουρων. Τα ευρωπαικα ειναι ετη φωτος μπροστα. Παντως μια μηχανη για βαρκακι 6 ιππων yamaha 30 χρονια τωρα ζει το σκυλι!
Για μηχανακια ηχου ας εκφραστουν οι ειδικοτεροι. Ελα να βλεπω να αναβει η συζητηση...
Φιλε μου καλε , κανε τον σταυρο σου που βρηκες καποιον να σου δωσει 800 ευρο για αυτη την μπουρουχα και ασε τις ειρωνιες.Επιτελους τα ξεφορτωθηκα τα παλιοηχεια, τωρα μπορω να αποκτησω τα ηχεια των ονειρων μου, τα spendor 2/3! :140:
Οχι κανετε λαθος, η yamaha ξεκινησε ως κατασκευαστρια μηχανων στην πολεμικη βιομηχανια της Ιαπωνιας .Μετα ηρθαν τα οργανα.Πάντως στο θέμα μας, περί της προκατάληψης δηλαδή σε βάρος των υπερκατασκευαστών όταν οι τελευταίοι μπαίνουν στο χώρο του hiend,, θεωρώ πως όταν θέλουν, κάνουν παπάδες.
Πχ η Σόνυ.
Όσο για τα πιάνα της Yamaha, να θυμίσω πως η εταιρεία ξεκίνησε ως κατασκευάστρια πιάνων, και μετά ήρθαν όλα τ' άλλα. Πριν 125 χρόνια! Εξ ου και το σήμα της -τρία διαπασών.
![]()