yamaha soavo-1

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: yamaha soavo-1

Καλά από πότε η Yamaha βγάζει σοβαρά ηχεία ρε παιδιά; :135::143:

Reaction score
0

Επιτελους, πειτε τα και εσεις σας παρακαλω ,γιατι πεσανε να με φανε,για αυτο το χαζοηχειο.
Μπορει να πηγα να χαλασω την μανεστρα του deal,αλλα δεν με ενδιαφερει.Δεν εχω καμια εμπορικη σχεση με τον χωρο,οπως πολλοι απο το site.Tην αποψη μου θα την λεω χωρις την αδεια απο κανενα.
Μεταξυ μας αλλωστε και οι ενισχυτες της Yamaha κανουν μονο για εφηβικα παρτυ.(ξεραϊλα μαυρη).
Οσο αφορα ενα φιλο που με ρωτουσε πως οριοθετειται η μεσαια περιοχη,και πως το ενα και το αλλο,απαντω οτι δεν εχει παρα να ακουσει το SPENDOR 2/3 και μαλιστα το παλιο οχι το r,για να μαθει και να καταλαβει τη σημαινει μεσαια περιοχη!!!
Μοναδικη δικαιολογια για αυτους που υποστηριξαν το soavo ειναι μονο αν ακουν Μακροπουλο κ Βερτη!!!
Ραντεβου στα χαρακωματα!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Re: Απάντηση: yamaha soavo-1

Οσο αφορα ενα φιλο που με ρωτουσε πως οριοθετειται η μεσαια περιοχη,και πως το ενα και το αλλο,απαντω οτι δεν εχει παρα να ακουσει το SPENDOR 2/3 και μαλιστα το παλιο οχι το r,για να μαθει και να καταλαβει τη σημαινει μεσαια περιοχη!!!
Αυτό δεν είναι που έχει μόνο μεσαία περιοχή? Οι τρεις Κώστηδες, τι λέτε?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.683

Μα η ΥΑΜΑΗΑ ξέρει να φτιάχνει άριστα πιάνα, ντραμς, κιθάρες, σαξόφωνα, τρομπέτες, τρομπόνια, κόρνα, κλαρινέτα, τούμπες, αρμόνια, συνθεσάϊζερ, μετρονόμους, κουρδιστήρια, μοτοσυκλέτες, εξωλέμβιες μηχανές σκαφών, γεννήτριες, χλοοκοπτικά, σκαπτικά, τζετ σκι και διάφορα άλλα.
Δεν ξέρει να φτιάχνει ηχεία;

:137: :137:

Reaction score
2.343

Επιτελους τα ξεφορτωθηκα τα παλιοηχεια, τωρα μπορω να αποκτησω τα ηχεια των ονειρων μου, τα spendor 2/3! :140:

Y

Yiannis_B

Guest

...Μεταξυ μας αλλωστε και οι ενισχυτες της Yamaha κανουν μονο για εφηβικα παρτυ.(μαυρη)...

Ραντεβου στα χαρακωματα!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο!

Μόνο που ξεχνάς ή δεν είδες ποτέ χαμόγελο κάγκουρα ινδιάνου, μετά από βόλτα με TZR....

..ξεραϊλα ...μαύρη! :116:

A

amoustakas

Guest

Τα πιανα yamaha ειναι πολυ μετρια σε ηχο πλην καποιων μεγαλων ουρων. Τα ευρωπαικα ειναι ετη φωτος μπροστα. Παντως μια μηχανη για βαρκακι 6 ιππων yamaha 30 χρονια τωρα ζει το σκυλι!
Για μηχανακια ηχου ας εκφραστουν οι ειδικοτεροι. Ελα να βλεπω να αναβει η συζητηση...

A

amoustakas

Guest

Φιλε μου felixxx γιατι κατι μου λεει οτι θα ξαναγυρισεις συντομα στον ποιοτικο δικαναλο??? :)

Reaction score
2.343

Φιλε μου felixxx γιατι κατι μου λεει οτι θα ξαναγυρισεις συντομα στον ποιοτικο δικαναλο??? :)
Ναι, ισως μετα απο καμια 15αρια χρονια που θα μεγαλωσουν οι κορες μου και αποκτησω ελευθερο χρονο παλι :418:

A

amoustakas

Guest

Φίλε μου όλοι κοιμούνται και δοκιμάζω λαμπούλες. Μου έχει φύγει η μαγκιά. Ακούς βιολί σε klipsch....!!! Μιλάμε για χαοτικές διαφορές (προς το καλύτερο αλλά και προς το χειρότερο) ακουστές σε σχεδόν μηδενικές εντάσεις.

ΥΓ Λάμπες η Yamaha βγάζει;

A

amoustakas

Guest

Ναι, ισως μετα απο καμια 15αρια χρονια που θα μεγαλωσουν οι κορες μου και αποκτησω ελευθερο χρονο παλι :418:
Νομίζεις δε σε καταλαβαίνω... Χρόνο θεωρητικά έχεις. Χώρο και διάθεση να ακούσεις δεν έχεις! Όσο για το πεντακάναλο πάμς στοίχημα ότι θα δεις 5-6 ταινίες με τη σύζυγο όλο κι όλο; Πρώτο λάθος ο γάμος. Τα δε παιδιά η απόλυτη καταστροφή.... ουπςςςς ευτυχία ήθελα να πω (όταν λείπουν από το σπίτι) :116:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.572

Τα πιανα yamaha ειναι πολυ μετρια σε ηχο πλην καποιων μεγαλων ουρων. Τα ευρωπαικα ειναι ετη φωτος μπροστα. Παντως μια μηχανη για βαρκακι 6 ιππων yamaha 30 χρονια τωρα ζει το σκυλι!
Για μηχανακια ηχου ας εκφραστουν οι ειδικοτεροι. Ελα να βλεπω να αναβει η συζητηση...
Νομίζω ο Richter στην ύστερη καριέρα του είχε καταλήξει σε πιάνα Yamaha. Γενικώς είναι νομίζω ένα κλικ πιο λαμπρά. Σαν τα klipsch ένα πράμα.

A

amoustakas

Guest

Πιθανώς να είχε πρόβλημα ακοής στα τελευταία του λόγω γήρατος αυτός ο γίγαντας. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι περισσότεροι πιανίστες στα τελευταία τους. Δεν τα συγκρίνω τα Yamaha με Stainway ούτε με Bechstein (είχα την τύχη να δοκιμάσω αρκετά όταν ήμουν στο Βερολίνο), αλλά με ίδιας κλάσης π.χ. Petrof. Τα Yamaha όντως είναι πιο λαμπρά (για κάποιους τσιριχτά) και δε βγάζουν τις αρμονικές που βγάζουν τα Ευρωπαϊκα (όσα πλέον κατασκευάζονται εδώ). Σαν κατασκευές βέβαια είναι άριστες. Προσωπικά -από τα μη ευρωπαϊκά- μου αρέσουν πιο πολύ τα Kawai. Στον ήχο βέβαια όλα είναι υποκειμενικά και τα γούστα αλλάζουν με τον καιρό ακόμα και σε εμάς τους ίδιους.

A

amoustakas

Guest

Επίσης να συμπληρώσω ότι ο Richter έπαιζε σε μεγάλες ουρές -όπως έγραψα και παραπάνω- που είναι επιλεγμένα κομμάτια και δεν έχουν καμία σχέση με τις μικρότερες ουρές για εμπορική χρήση.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.572

Πάντως στο θέμα μας, περί της προκατάληψης δηλαδή σε βάρος των υπερκατασκευαστών όταν οι τελευταίοι μπαίνουν στο χώρο του hiend,, θεωρώ πως όταν θέλουν, κάνουν παπάδες.
Πχ η Σόνυ.

Όσο για τα πιάνα της Yamaha, να θυμίσω πως η εταιρεία ξεκίνησε ως κατασκευάστρια πιάνων, και μετά ήρθαν όλα τ' άλλα. Πριν 125 χρόνια! Εξ ου και το σήμα της -τρία διαπασών.

A

amoustakas

Guest

Η Stainway ουσιαστικά έφτιαξε και εξέλιξε το σημερινό πιάνο και μόνο τα Fazioli μπορούν να τη χτυπήσουν. Όσο για τη Yamaha είναι πολύ σοβαρή εταιρία που με ότι καταπιάνεται πετυχαίνει.
Προσωπικά θα πήγαινα άνετα σε ενισχυτικά Yamaha και στα Soavo ακόμη σαν ηχεία χωρίς καμία προκατάληψη. Ίσα ίσα θεωρώ ότι θα γλίτωνα ένα σωρό λεφτά από το να πληρώσω π.χ. ιταλικούς καπλαμάδες και δέρματα.

Reaction score
0

Επιτελους τα ξεφορτωθηκα τα παλιοηχεια, τωρα μπορω να αποκτησω τα ηχεια των ονειρων μου, τα spendor 2/3! :140:
Φιλε μου καλε , κανε τον σταυρο σου που βρηκες καποιον να σου δωσει 800 ευρο για αυτη την μπουρουχα και ασε τις ειρωνιες.
Επισης επιγεται να εξασκησεις τα αυτια σου σε ποιοτικοτερα ηχεια για να ανεβεις πιστα, γιατι αν το ειχες κανει ουτε εσυ θα εδινες 1400 ευρο για αυτο το ηχειο.
:105::105::105:

Reaction score
0

Πάντως στο θέμα μας, περί της προκατάληψης δηλαδή σε βάρος των υπερκατασκευαστών όταν οι τελευταίοι μπαίνουν στο χώρο του hiend,, θεωρώ πως όταν θέλουν, κάνουν παπάδες.
Πχ η Σόνυ.

Όσο για τα πιάνα της Yamaha, να θυμίσω πως η εταιρεία ξεκίνησε ως κατασκευάστρια πιάνων, και μετά ήρθαν όλα τ' άλλα. Πριν 125 χρόνια! Εξ ου και το σήμα της -τρία διαπασών.

Οχι κανετε λαθος, η yamaha ξεκινησε ως κατασκευαστρια μηχανων στην πολεμικη βιομηχανια της Ιαπωνιας .Μετα ηρθαν τα οργανα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης