τρέμε Ζαπάντη!!!!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.265
Απάντηση: τρέμε Ζαπάντη!!!!!!!!!!

Τα αλκοολούχα βελτιωτικά ήχου τι σχέση έχουν με τα επαγγελματικά βύσματα;

Reaction score
4.753
μαλλον τα βλεπεις ομορφοτερα ...

υγ .εαν ειναι για πολυκαναλο θελω αναλυση !!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Υπομονή..................................
Είναι μόλις στην σελίδα 289 του manual

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.818

μπα, το μάνιουαλ το έφαγα αρκετά, χόρτασα.

τώρα έχωσα μέσα στο πάτωμα (έχω λούκια) το 8-απλό AES/EBU καλώδιο της Mogami, το οποίο εντυπωσιάζει με το πόσο εύκαμπτο είναι για το μέγεθός του (έχει μπαμπάτσικια διάμετρο, σα βόας είναι το ρημάδι)

μένει να συνδέσω 8 XLR από τη μία (για τη Lynx) κι ένα DB-25 από την άλλη (για τη Metric), και θα πάρει το ψηφιακό της σήμα η Λία.

(εννοείται ότι μια σύνδεση AES/EBU (από τις 8) θα μεταφέρει ΜΟΝΟ σήμα ρολογιού στην Lynx, χωρίς παράλληλα να μεταφέρει audio σήμα, σύμφωνα με τις οδηγίες της AES - βλέπε βλασούκο να μαθαίνεις. Τα υπόλοιπα AES/EBU θα μεταφέρουν μόνο audio ψηφιακό σήμα, αλλά χωρίς ρολογάκι.... πιθανά να είμαι και ο πρώτος που θα υλοποιήσω αυτή τη συνδεσμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο - φυσικά αναφέρεται στο μάνιουαλ, στην παράγραφο "Clock Sync", η οποία ξεκινά κάπως έτσι: "Clock sync is a serious consideration in any digital audio system." βλέπε σελ 196)

Μετά θα συνδέσω 2 4-απλά AES/EBU καλώδια (πάλι της Mogami) σε ένα DB-25 βύσμα, για τις αναλογικές εξόδους της μέτρικ, ώστε να πάνε δεξιά και αριστερά στους 2 4-κάναλους ενισχυτές μου.

και μετά, θα παίξει το ρημάδι...

Το κολλητήρι είναι στην μπρίζα, ξεκινάμε!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

Η Θεσσαλονίκη , απ το μεσημέρι προμηθεύεται κεριά...

Reaction score
1.765

μπα, το μάνιουαλ το έφαγα αρκετά, χόρτασα.

τώρα έχωσα μέσα στο πάτωμα (έχω λούκια) το 8-απλό AES/EBU καλώδιο της Mogami, το οποίο εντυπωσιάζει με το πόσο εύκαμπτο είναι για το μέγεθός του (έχει μπαμπάτσικια διάμετρο, σα βόας είναι το ρημάδι)

μένει να συνδέσω 8 XLR από τη μία (για τη Lynx) κι ένα DB-25 από την άλλη (για τη Metric), και θα πάρει το ψηφιακό της σήμα η Λία.

(εννοείται ότι μια σύνδεση AES/EBU (από τις 8) θα μεταφέρει ΜΟΝΟ σήμα ρολογιού στην Lynx, χωρίς παράλληλα να μεταφέρει audio σήμα, σύμφωνα με τις οδηγίες της AES - βλέπε βλασούκο να μαθαίνεις. Τα υπόλοιπα AES/EBU θα μεταφέρουν μόνο audio ψηφιακό σήμα, αλλά χωρίς ρολογάκι.... πιθανά να είμαι και ο πρώτος που θα υλοποιήσω αυτή τη συνδεσμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο - φυσικά αναφέρεται στο μάνιουαλ, στην παράγραφο "Clock Sync", η οποία ξεκινά κάπως έτσι: "Clock sync is a serious consideration in any digital audio system." βλέπε σελ 196)

Μετά θα συνδέσω 2 4-απλά AES/EBU καλώδια (πάλι της Mogami) σε ένα DB-25 βύσμα, για τις αναλογικές εξόδους της μέτρικ, ώστε να πάνε δεξιά και αριστερά στους 2 4-κάναλους ενισχυτές μου.

και μετά, θα παίξει το ρημάδι...

Το κολλητήρι είναι στην μπρίζα, ξεκινάμε!
πω πω πικρα:142:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Τρέμω από ηδονή!

Όχι τόσο όπως με τον abcd (φυσικά...) αλλά κοντά.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.391

:127:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.563
Απάντηση: Re: τρέμε Ζαπάντη!!!!!!!!!!

Πες πόσο έδωσες για καλώδια και βύσματα (η εκδίκηση των hi-endάδων!).....
Αυτα ειναι απλα για δοκιμη.....σε 20 μερες του ερχονται τα ZENSATI και τα ATLAS.......:604::604::605:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: τρέμε Ζαπάντη!!!!!!!!!!

Αυτα ειναι απλα για δοκιμη.....σε 20 μερες του ερχονται τα ZENSATI και τα ATLAS.......:604::604::605:
Αλλού το πάω... Κάτσε να μας πει πόσο του πήγανε τα Neutrik-άκια! Και χωρίς καν ένα carbon επάνω για μούρη βρε αδερφέ...!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.818

άσε κουφέ, μη μου το θυμίζεις.... με πχιάσαν κότσο!

πάντως, αν σκεφτείς πως ΟΛΑ τα καλώδια του συστήματος (και μιλάμε για πολυενίσχυση) κοστίζουν περί τα 300 € (συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων ρεύματος - θυμάσαι τα belden;) αρχίζω να νιώθω πως επιτέλους άγγιξα το Hi-End!

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.336
Members
38.171