- Reaction score
- 140.567
χωρίς λόγια...

Χτυπήσου κάτω ρε !!!!@! δεν σου δίνουμε !!!!!!!Ζηλεύωωωωω! :404:
πω πω πικρα:142:μπα, το μάνιουαλ το έφαγα αρκετά, χόρτασα.
τώρα έχωσα μέσα στο πάτωμα (έχω λούκια) το 8-απλό AES/EBU καλώδιο της Mogami, το οποίο εντυπωσιάζει με το πόσο εύκαμπτο είναι για το μέγεθός του (έχει μπαμπάτσικια διάμετρο, σα βόας είναι το ρημάδι)
μένει να συνδέσω 8 XLR από τη μία (για τη Lynx) κι ένα DB-25 από την άλλη (για τη Metric), και θα πάρει το ψηφιακό της σήμα η Λία.
(εννοείται ότι μια σύνδεση AES/EBU (από τις 8) θα μεταφέρει ΜΟΝΟ σήμα ρολογιού στην Lynx, χωρίς παράλληλα να μεταφέρει audio σήμα, σύμφωνα με τις οδηγίες της AES - βλέπε βλασούκο να μαθαίνεις. Τα υπόλοιπα AES/EBU θα μεταφέρουν μόνο audio ψηφιακό σήμα, αλλά χωρίς ρολογάκι.... πιθανά να είμαι και ο πρώτος που θα υλοποιήσω αυτή τη συνδεσμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο - φυσικά αναφέρεται στο μάνιουαλ, στην παράγραφο "Clock Sync", η οποία ξεκινά κάπως έτσι: "Clock sync is a serious consideration in any digital audio system." βλέπε σελ 196)
Μετά θα συνδέσω 2 4-απλά AES/EBU καλώδια (πάλι της Mogami) σε ένα DB-25 βύσμα, για τις αναλογικές εξόδους της μέτρικ, ώστε να πάνε δεξιά και αριστερά στους 2 4-κάναλους ενισχυτές μου.
και μετά, θα παίξει το ρημάδι...
Το κολλητήρι είναι στην μπρίζα, ξεκινάμε!
YEAH BABY!!!χωρίς λόγια...
![]()
![]()
Αυτα ειναι απλα για δοκιμη.....σε 20 μερες του ερχονται τα ZENSATI και τα ATLAS.......:604::604::605:Πες πόσο έδωσες για καλώδια και βύσματα (η εκδίκηση των hi-endάδων!).....
Αλλού το πάω... Κάτσε να μας πει πόσο του πήγανε τα Neutrik-άκια! Και χωρίς καν ένα carbon επάνω για μούρη βρε αδερφέ...!Αυτα ειναι απλα για δοκιμη.....σε 20 μερες του ερχονται τα ZENSATI και τα ATLAS.......:604::604::605: