Στην Ηλεκτρονική που είναι μέσα στο Carreffour στο Ρέντη πουλάνε ένα HTM 62 μαύρο 170€ αν θυμάμαι καλά αλλά το tweeter είναι ελαφρώς τσακισμένο.Αν δεν βρεις κάτι άλλο σε καλή κατάσταση τσέκαρέ το...
ενδιαφέρον ακούγεται σε ευχαριστώ για την πληροφορία. φαντάζομαι ότι κλασσικά κάποιο παιδάκι πήγε και πάτησε το 'μπαλάκι'. αυτά ξέρω ότι κάποτε, απλά άλλαζες το 'καπάκι', και δεν χρειαζόταν να πάρεις όλο το twitter. έχει αλλάξει αυτό? γιατί αν πρέπει να δώσω και 50 ευρώ επιπλέον, άστα να πάνε. ήδη τα 170 είναι λίγο πάνω απο το budget μου.
Μάλλον οχι με σκούπα.Τοχα δοκιμάσει στο 684 που φαινεται να είναι ιδιο.(αλουμινιου)
Μάλλον με την ταινία διπλής οψης η το αφήνεις έτσι.Εγω δεν καταλάβαινα διαφορά απο το άλλο.
Τωρα ταχω και τα δύο στο χέρι,κάρβουνο.
λοιπόν πήρα σήμερα τηλέφωνο, να μάθω τι παίζει, και μου είπαν ότι κάνει 199...
τους ρώτησα αν είναι σε καλή κατάσταση (όχι πως θα το αγόραζα σε αυτή τη τιμή), και ο πωλητής είπε ... "εντάξει...., για εκθεσιακό κομμάτι, καλή είναι"
TO Tweeter δεν ερχεται στην αρχικη του κατασταση ουτε με σκουπα ουτε με ταινια διπλης
ειχα το ιδιο προβλημα στα 683 και η αλλαγη σε καινουργιου tweeter ειναι μονοδρομος για οποιον τον ενοχλει η αισθητικη πλευρα.