ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ???

Reaction score
1
ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ Ι http://www.apothema.gr/yamaha-rx-v373-72821p
Ι http://www.apothema.gr/yamaha-a-s300-mayro-74131p ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ?ΚΑΤΙ ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ ΙΣΩΣ?ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 300 ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ???

o Α-S300 ειναι δικαναλος στερεοφωνικος ενισχυτης, ο αλλος που αναφερεις ειναι πολυκαναλος. O πρωτος ειναι κλαση καλυτερος για μουτσικη. Αν το δωματιο σου ειναι περι τα 15τμ και κατω, τοτε κοιτα Dali Zensor 1, Q-Acoustics 2020i.

Reaction score
1

ΕΧΩ 2 ΗΧΕΙΑ ΣΟΝΥ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΟΗΜ ΜΙΝ60 ΚΑΙ ΜΑΧ 100 WATT.ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΑ ΟΓΙ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΗΧΟΣ.ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο DALI ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Dld gia mousikh les oti einai kalueros o s300??se euxaristw gia tin voitheia..
Οι δικαναλοι γενικα ειναι καλυτεροι απο τους πεντακαναλους, ειδικα οταν κινουνβται στην ιδια κατηγορια τιμης.

ΕΧΩ 2 ΗΧΕΙΑ ΣΟΝΥ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΟΗΜ ΜΙΝ60 ΚΑΙ ΜΑΧ 100 WATT.ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΑ ΟΓΙ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΗΧΟΣ.ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Ο DALI ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ.
Δεν ξερω ποια ειναι η εμπειρια σου μεχρι τωρα και τι χαρ/κα περιμενεις να ακουσεις απο τα καινουρια σου ηχεια, το σιγουρο ειναι οτι τα ηχεια που αναφερθηκαν ειναι καλυτερα απο οποιοδηποτε Σονυ. Eαν ομως στα δικα σου αυτια δεν παιρνεις τον ηχο που θες, πραγματικα μην ξοδεψεις χρηματα για οποια ηχεια δεν σου δινουν αυτο που θες.

Αν περιεγραφες λιγο πως θες να ακουγονται τα υπο αναζητηση ηχεια, ισως σε βοηθουσαμε περισσοτερο.

D

Deleted member 23222

Guest

Εγώ θα σου πρότεινα να μαζέψεις κι άλλα λεφτά...
Άλλα τόσα και λίγο παραπάνω...
Μπες σε entry level καταξιωμένων κατασκευαστών.
Αν έχεις και σχετικά μικρό χώρο...θα έχεις καλό ήχο.
Προσωπικά δεν έτυχε να ακούσω κάτι στη κατηγορία τιμής που περιγράφεις,που να είχε καλό ήχο.

Αλλά φυσικά γούστα είναι αυτά...

Reaction score
1

Entaksei Exw empeiria apo kala eixha Kai Mporw na ktlv AMA akougontai kala I oxi.autin tin stigmh Exw Evan enisxuth technics Gia tin epoxi tou top alla einai palios giauto there na parw allon.kai 4 hxeia sony kai ena mpaso.alla dn eimai ikanopoihmenos apo ton hxw.epsaksa ston internet Kai katalava Oti Gia mousikh einai kalutera stereo hxeia.exw ena dwmatio peripou 15 tetragwnika.peite mou eseis pou kseretai kalutera Ti mou proteinete na kanw?na parw polukanalo enisxyth Kai na sundesw 5.1 Kai otan akouw mousikh na to Exw se stereo?i na parw 2kanalo Kai na agoraso 2 kl hxeia?

D

Deleted member 23222

Guest

Εγώ θα πήγαινα σε δικάναλο...δαγκωτό.
15 τ.μ είναι χώρος που εύκολα μπορεί να γεμίσει από ένα ηχείο βάσης...
Από αυτή τη σκοπιά είσαι μάλλον τυχερός,ως προς την οικονομική διάσταση του θέματος...
Με τον XTZ και το ΑΤC SCM7 κάνεις μια καλή αρχή.
Ο ενισχυτής μπορεί και να σου μείνει,θα σε καλύψει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα...κι αν ποτέ θες να αναβαθμίσεις στο μέλλον τα ηχεία σου, θα το κάνεις πολύ εύκολα,γιατί το ηχειάκι είναι πολύ καλό κι εμπορικό...

Πρακτικά τώρα αντίστοιχες υλοποιήσεις υπάρχουν πάρα πολλές.
Ξεκίνα λίγο διάβασμα,να εστιάσεις σε ένα target group και άκου τι σου αρέσει...

Απέφυγε τον εντυπωσιασμό στον ήχο,σε χαμηλή κατηγορία τιμής...δεν μπορούμε να τα χουμε όλα!!!

Reaction score
2.248

Καλή σας μέρα!!!
Τα μικρά ηχεία βάσης της Geometric Harmony που άκουσα στην έκθεση στο περίπτερο του Τσακιρίδη μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τις ίδιες καλές εντυπώσεις νομίζω ότι έχουν και όσοι τα ακούσαν.

Βάλτα στην λίστα ακρόασής σου και αυτά.

http://www.geometricharmony.com/Products_Basic

Reaction score
1

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΕΛΥΞΑ ΣΕ 2ΚΑΝΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ..

Reaction score
1

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ?.ΕΠΙΔΕΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ WATT ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΡΟΜΩΝ Ι 3.

Reaction score
1

TO Dali Zensor 1 ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ?ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΕΜΕΝΑ..

Reaction score
1

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

Ρε φίλε, έλεος με τα κεφαλαία! Απαγορεύονται στο avsite, εκτός εάν ΦΩΝΑΖΕΙΣ συνέχεια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut