Είναι απαραίτητος ο προενισχυτής ?Η όχι

Reaction score
8.905
Απάντηση: Είναι απαραίτητος ο προενισχυτής ?Η όχι

Και που ξέρετε ότι ένας εξωτερικός προενισχυτής χαλάει ή φτιάχνει τον ήχο... και δηλαδή ποιο ντάκ είναι φυσικό (μην χέσω)....όταν όλα τα ντάκ ακούγονται τόσο διαφορετικά μεταξύ τους (και ειδικά εάν χρησιμοποιείς τον πρέ τους) και έχουν του κάθε κατασκευαστή τον ηχητικό χαρακτήρα που τους δίνει...
Το λεω εγώ που παίζω με ντάκ απευθείας πάνω σε τελικούς.... και απλά νιώθω ότι είμαι τυχερός από το αποτέλεσμα που παίρνω.... απλά κούμπωσε το συγκεκριμένο ντάκ σε όλη την υπόλοιπη αλυσίδα...

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300

Και που ξέρετε ότι ένας εξωτερικός προενισχυτής χαλάει ή φτιάχνει τον ήχο... και δηλαδή ποιο ντάκ είναι φυσικό (μην χέσω)....όταν όλα τα ντάκ ακούγονται τόσο διαφορετικά μεταξύ τους (και ειδικά εάν χρησιμοποιείς τον πρέ τους) και έχουν του κάθε κατασκευαστή τον ηχητικό χαρακτήρα που τους δίνει...
Το λεω εγώ που παίζω με ντάκ απευθείας πάνω σε τελικούς.... και απλά νιώθω ότι είμαι τυχερός από το αποτέλεσμα που παίρνω.... απλά κούμπωσε το συγκεκριμένο ντάκ σε όλη την υπόλοιπη αλυσίδα...
Ποιο DAC εαν επιτρέπεται?

Reaction score
1.772

κανενα dac δεν ειναι 100% αλλα αμα του βαλης προ τι θα γινη δηλαδη;

καλυτερo;

δυο λαθη δεν κανουν ενα σωστο αλλα ενα μεγαλυτερο λαθος.

Reaction score
8.905

καλυτερo;

Όταν όμως δεν χρησιμοποιείς τον πρό του... η λάθος πληροφορία... δεν είναι χροιά!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλυτερo;

Αν το δεις στο κομματι ηλεκτρονικων το ζητημα, ναι ειναι ενα εξτρα κυκλωμα στην αλυσιδα.

Στο πως συμπεριφερεται ηχητικα τωρα, ειναι ενα αλλο θεμα. Καποιος μπορει να το θελει εναν συγκεκριμμενο χρωματισμο ή χαρακτηριστικο που του δινει ενας προ γιατι του δινει το αποτελεσμα που θελει. Και μπορει να του αρεσει τοσο που να μην τον ενδιαφερει το μειονεκτημα παραπανω.

Reaction score
1.772

Όταν όμως δεν χρησιμοποιείς τον πρό του... η λάθος πληροφορία... δεν είναι χροιά!
δεν μπορεις να μην τον χρησιμοποιεις.

αναγκαστικα θα περναη και απο τους δυο το σημα.

το πολυ πολυ να εχει δυνατοτητα να παρακαμψης το volume και αυτο

μονο αν ειναι αναλογικο.

Reaction score
1.772

Αν το δεις στο κομματι ηλεκτρονικων το ζητημα, ναι ειναι ενα εξτρα κυκλωμα στην αλυσιδα.

Στο πως συμπεριφερεται ηχητικα τωρα, ειναι ενα αλλο θεμα. Καποιος μπορει να το θελει εναν συγκεκριμμενο χρωματισμο ή χαρακτηριστικο που του δινει ενας προ γιατι του δινει το αποτελεσμα που θελει. Και μπορει να του αρεσει τοσο που να μην τον ενδιαφερει το μειονεκτημα παραπανω.
ε περι ορεξεως.......

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Τώρα που απαντήθηκε το ερώτημα κατά κ. Αυτιά... να ξαναπεράσουμε στο θέμα "μπλαιντ τεστς" μεταξύ... συσκευώνε;;;
:135: :135: :136:

Reaction score
8.905

καλυτερo;
Τα λέω όλα καθαρά στο αρχικό μου μήνυμα... εγώ ήμουν (έτσι πιστεύω) τυχερός... γιατί οι χροιές του ντάκ κούμπωσαν με όλη την υπόλοιπη αλυσίδα, μπορεί λοιπόν ένας εξωτερικός αναλογικός προενισχυτής (που έχει τις δικές του χροιές) να αλλάξει την τονική του ισορροπία (του ντάκ) και να ακουστεί στα αυτιά του καθενός “καλύτερα”.

Στην υπόλοιπη αλυσίδα ανήκουν και τα χιτάτσι

Reaction score
1.772

Τα λέω όλα καθαρά στο αρχικό μου μήνυμα... εγώ ήμουν (έτσι πιστεύω) τυχερός... γιατί οι χροιές του ντάκ κούμπωσαν με όλη την υπόλοιπη αλυσίδα, μπορεί λοιπόν ένας εξωτερικός αναλογικός προενισχυτής (που έχει τις δικές του χροιές) να αλλάξει την τονική του ισορροπία (του ντάκ) και να ακουστεί στα αυτιά του καθενός “καλύτερα”.

Στην υπόλοιπη αλυσίδα ανήκουν και τα χιτάτσι
αφου σ`αρεση εσενα μη το πεις ουτε του παπα:107:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.301
Re: Απάντηση: Είναι απαραίτητος ο προενισχυτής ?Η όχι

οι χροιές... κούμπωσαν ...χροιές... ισορροπία ...καλύτερα... χιτάτσι

:136:

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι απαραίτητος ο προενισχυτής ?Η όχι

Για σένα το έγραψα φίλε μου γιατί θα το σχολίαζες... και ήμουν σίγουρος...:410:

Reaction score
8.905

αφου σ`αρεση εσενα μη το πεις ουτε του παπα:107:
:446:

Φαντάζομαι ότι αυτό το λάθος κρατάει χρόνια... πάνω στον προενισχυτή συνδέουμε (ανέκαθεν) όλες τις πηγές μας.... όπου και αυτές είχαν και έχουν τον δικό τους ηχητικό χαρακτήρα... Και μετά έχουμε τον τελικό.... καλώδια (zizik :405:).... ηχεία.... χώρος... Ζαλίστηκα τέλος.:139:

Reaction score
8.905

... και δηλαδή ποιο ντάκ είναι φυσικό (μην χέσω)...
Αυτό.
Καταρχήν Κώστα έπρεπε να βγάλεις το “μην χέσω” γιατί θα μας παρεξηγήσουν... η το άφησες επίτηδες...

Αυτό θέλει μεγάλη κουβέντα και θα επανέλθω*... και δεν έχει να κάνει με την ηχητική ποιότητα του αλλά με όλα τα υπόλοιπα... γνώση... τιμή.... χρόνος... και πολλά άλλα! Και μην ξεχνάς ότι απευθύνεσαι σε έναν μη Χαιεντά!

*πάω να βάλω ανεμιστήρες στους τελικούς μου που ψήνονται...:412:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.154

Αυτό.

άσε που οδηγεί το σύμπαν όλο (και κάτι ψιλά) όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματικών μηχανών....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

*πάω να βάλω ανεμιστήρες στους τελικούς μου που ψήνονται...:412:
ακομα βρε απο κεινη την ωρα?

Reaction score
150
Αμ θα το γυρίσω σε τελείως Pro Audio σύντομα και θα ησυχάσω! Να έχω τα Gain Controls μου και να φτιάχνω το Gain Structure μου όπως γουστάρω.

Μου φαίνεται το Home High End Audio είναι για να παίζεις.

Pro Audio! Τέρμα τα παιχνίδια.:116:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.814
Members
38.616
Νεότερο μέλος