D
deleted user 10898
Guest
Η ασθενής μνήμη των διαχειριστών και των σκληρό πυρηνικών μελών του σάιτ (audio) εκτός από την αύξηση των θεάσεων σε τι άλλο εξυπηρετεί;
Ολοι δικαιουνται μιας...ογδοης ευκαιριας...Η ασθενής μνήμη των διαχειριστών και των σκληρό πυρηνικών μελών του σάιτ (audio) εκτός από την αύξηση των θεάσεων σε τι άλλο εξυπηρετεί;
Ρε Νικόλα , δεν είμαστε κακοί άνθρωποι και ξέρουμε να συγχωρούμε.:612::612:Δηλαδή ο μόνος λόγος που ξεχνάμε έιναι για να αυξήσουμε την θέαση;
Οκ δεκτό.
Μου έστειλε πακέτο στη Κύπρο τα ηχεία του. Δεν μπορούσα να αρνηθώ.Η ασθενής μνήμη των διαχειριστών και των σκληρό πυρηνικών μελών του σάιτ (audio) εκτός από την αύξηση των θεάσεων σε τι άλλο εξυπηρετεί;
έχεις πρωί πρωί κάτι κ@βλες και συ ρε παιδί μου.... :138::137::135:Η ασθενής μνήμη των διαχειριστών και των σκληρό πυρηνικών μελών του σάιτ (audio) εκτός από την αύξηση των θεάσεων σε τι άλλο εξυπηρετεί;
Συμφωνώ κι ας μη γουστάρω τις παρέες γενικά. :116:Στους σκατόκαιρους που διανύουμε οποιαδήποτε ενωτική πράξη είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Τουλάχιστον απο μένα.
Πιο εύκολο είναι να είμαστε μαλωμένοι από το να κάνουμε παρέα.
Ας κάνουμε το δύσκολο λοιπόν.
Σσσσωραίος!Στους σκατόκαιρους που διανύουμε οποιαδήποτε ενωτική πράξη είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Τουλάχιστον απο μένα.
Πιο εύκολο είναι να είμαστε μαλωμένοι από το να κάνουμε παρέα.
Ας κάνουμε το δύσκολο λοιπόν.
Φίλος μου, ο οποίος αποκαλεί τον ΣΚΑΪ, ΣΚΑΤΑΪ, γουστάρει με χίλια να βλέπει δελτία ειδήσεων στα οποία συμμετέχει ο Άρης Πορδοσάλτε και "δίνει τα φώτα του" ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μόνο και μόνο για να γελάσει με καραγκιόζηδες τους οποίους κατά τα άλλα σιχαίνεται.Η ασθενής μνήμη των διαχειριστών και των σκληρό πυρηνικών μελών του σάιτ (audio) εκτός από την αύξηση των θεάσεων σε τι άλλο εξυπηρετεί;
ποίος ενισχυτης εχει την μικροτερην παραμορφωσιν να οδηγησει τα κουαντ? ε? που να στα λεω πως παιζουν με αυτον...Και γράψε και τίποτα για τα Quad βρε αgλήτη... :114:
“Τα μέλλοντα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει” Αριστοτέλης :109:«ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ»