DNM Reson Καλώδιο IC 3,5mm->RCA

Reaction score
18
Πωλείται DNM Reson Καλώδιο IC 3,5mm->RCA είναι το καινούργιο καλώδιο της DNM τετρακαναλικό απο στερεοφωνικο καρφί 3,5mm σε στερεοφωνικα RCΑ μήκους 1 μ.Κατάσταση σαν καινούργιο.Τιμή 45€

Attachments

Reaction score
1.048
Απάντηση: Re: Απάντηση: DNM Reson Καλώδιο IC 3,5mm->RCA

τελικά το κράτησα
ok, εισαι ευχαριστημενος με αυτο; στο βελβετ το εφτιαξες; γιατι θελω να παρω κ εγω κ δεν το βρηκα στο ιντερνετ...(ποσο σου πηγε;)
ευχαριστω πολυ - στελιος
υ.γ. το αλλο το ιντερκονεκτ υπαρχει;;

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DNM Reson Καλώδιο IC 3,5mm->RCA

ok, εισαι ευχαριστημενος με αυτο; στο βελβετ το εφτιαξες; γιατι θελω να παρω κ εγω κ δεν το βρηκα στο ιντερνετ...(ποσο σου πηγε;)
ευχαριστω πολυ - στελιος
υ.γ. το αλλο το ιντερκονεκτ υπαρχει;;
Στέλιο γειά σου.Η απόδοση του με ικανοποιεί αρκετά σε σχέση με την τιμή του. Η αντιπροσωπεία όταν το ζήτησα μου διαβεβαίωσε οτι δεν ηταν πρόθυμη να φέρει την νέα σειρά μιάς και αυτή κατα την δική της γνώμη ήταν υποδεέστερη.Το παρήγγειλα απο hifi cables uk ατερμάτιστο και το τερμάτισα εγώ,το άλλο για το οποίο μιλάς είναι η προηγούμενη σειρά και είναι αγορασμένο απο την αντιπροσωπεία

Reaction score
1.048
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DNM Reson Καλώδιο IC 3,5mm->RCA

το άλλο για το οποίο μιλάς είναι η προηγούμενη σειρά και είναι αγορασμένο απο την αντιπροσωπείαώ,
Τουλαχιστον μηπως και πουλας αυτο;;;αν ναι να το παρω.. Πιστευω να ισχυει και η τιμη...

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DNM Reson Καλώδιο IC 3,5mm->RCA

Τουλαχιστον μηπως και πουλας αυτο;;;αν ναι να το παρω.. Πιστευω να ισχυει και η τιμη...
ναι ισχύει κανονικα άμα το θές ένα τηλ. με π.μ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988