ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ

Το τριτο δεν εχει σχεση με τα αλλα 2 καλε μου φιλε απλα γιατι ειναι αλλου προσανατολισμου. Ειναι επαγγελματικο, για εντασεις σε μεγαλους χωρους κλπ και οχι ποιοτητα ηχου, τα αλλα 2 ειναι περισσοτερο υψηλης πιστοτητας και για χρηση σε δωματιο με πιο φινετσατο ηχο, δεν μπορω να το πω πιο σαφως με λογια. Προτεινω το Tannoy για τους λογους που ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ που προτεινα τα tannoy. Το 2031 που αναφερεις ειναι value for money ενεργο, ακουσε το να χεις ιδιαν αποψη, οπως και τα υπολοιπα αν μπορεις. Κατα τη γνωμη μου αν πας σε ενεργα παρε και ενα παθητικο ποτενσιομετρο volume http://www.skroutz.gr/c/349/diafora-aksesouar-dj.html?keyphrase=fostex+pc-1 για να ελεγχεις την ενταση απο αυτο μιας και απο τα windows ειναι πιο δυσκολο.

Reaction score
1.988

Θα έλεγα και εγώ τα Tannoy.
Το Behringer πάρτο αν θές για παρτάκια κλπ τετοια, όχι για να κάθεσενα ακούς μουσική στο δωμάτιο σου.

Reaction score
1

Καταλαβα τι εννοητε..αμα παρω τα Tannoy η τα 2031(λογο μικροτερου κοστους)μπορω κατευθειαν να τα συνδεσω με τιν καρτα ηχου του υπολογιστη μου?εχω μια ον μποαρντ θελω να αγορασο αλλα παλι οχι να δωσω 100 ευρω αν γινετε.

Reaction score
1

Και κατι αλλο..μου εχεις προτεινει και αλλη φορα να ακουσω πρωτα τα ηχεια μου.ξερεις καποιο μερος στιν θεσσαλονικη που μπορω να το κανω αυτο για να εχω ποιο ολοκληρωμενη εικονα?

Reaction score
2.566
Παρε τα ΤΑΝΝΟΥ 501Α δίχως 2η σκέψη...είναι απλά εξαιρετικά για τα λεφτά τους και σαφώς ανώτερα οποιουδήποτε παθητικού ηχείου με ενισχυτή σε παρόμοιο κόστος...
Τοποθέτησέ τα σωστά στο δωμάτιο και δε θα το πιστεύεις!!

Reaction score
1

Απλα εγω σαν ατομο που δν ξερω σχεδον τιποτα απο αυτα βλεπω οτι τα behringer ta 2031 εχουν 225 watt το καθε ηχειο ενω τα tannoy μονο 60 και λεω πος γινετε να ειναι τοσο καλυτερα τα tannoy...

Reaction score
1

ακουω house,electro μουσικη και θα ηθελα να εχει δυναμη και μπασο το ηχειο μου...και με τρομαζουν εμενα που δν ηερω τα λιγα watt του tannoy.

D

Deleted member 8307

Guest
ακουω house,electro μουσικη και θα ηθελα να εχει δυναμη και μπασο το ηχειο μου...και με τρομαζουν εμενα που δεν έχω τα λιγα watt του tannoy.
αυτό που πρέπει να διαβάζεις είναι το μέγιστο SPL που δίνουν αυτά τα ηχεία καθώς και η παραμόρφωση που έχουν σε αυτή την στάθμη στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αν υπάρχει.

http://www.soundimage.gr/product.php?id_product=4139 αυτα σε σχεση με τα tannoy???
Όλες οι εταιρίες που σου προτείνουν τα παιδιά, όπως και η Adam, είναι πολύ καλές, και το μόνο που χρειάζεται είναι να πας κάπου, εφόσον δεν μπορείς να πάρεις την απόφαση, να τα ακούσεις και να τα δεις από κοντά - άμα είναι εφικτό.

Reaction score
2.566
Αφού ακούς ηλεκτρονική μουσική τί να το κάνεις το ανταμ το μικρό? εκτός του ότι η τιμή που βλέπεις είναι ανά τεμάχιο, έχει πολύ μικρό γούφερ και δεν κατεβαίνει χαμηλά... πήγαινε στο ταννόυ το 601Α ή κάποιο μπέρινγκερ με 6.5άρι γούφερ ή με 8άρι καλύτερα. Και τα 2 είναι οικονομικά και αρκετά καλά, το μπέρινγκερ ίσως και καλύτερο για τη μουσική που θες...εξαρτάται και από την απόσταση που θα ακούς και το μέγεθος του χώρου σου...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ

ακουω house kai rnb.ηθελα να παρω τα tannoy γτ εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα πηρα σε ενα καταστημα και μου προτεινε τα krk rp-5 και μου ειπε οτι ειναι καλυτερα για house.τι λετε?

Reaction score
2.566
Βασικά πολύ πιθανόν να σου πρότεινε αυτά που έχει...αλλά πέρα από αυτό, μια χαρά είναι και τα κρκ για τη μουσική που ακούς, ίσως και καλύτερα, αλλά πήγαινε σε μεγαλύτερο γούφερ είπαμε!!

Reaction score
31.962

στο πλαίσιο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (gatethrou )Α. παπανδρεου -νομίζω είχαν κάποια ενεργά ηχεία μπέρινγκερ

Reaction score
1

αυτα που ειναι σαν σφουγαρια κατω απο τα ηχεια ειναι απαραιτητα?θα καταλαβω διαφορα στον ηχο αμα τα αγορασω?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514