Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

Παιδιά πειτε μου την γνώμη σας
Έχω 2 Rotel 1091 mono http://www.rotel.com/UK/products/ProductDetails.htm?Id=4&Tab=2&Pic=1
Αν αγοράσω ένα από τα 2 sub
http://www.jblpro.com/catalog/General/Product.aspx?PId=70&MId=1

http://www.jblpro.com/catalog/General/Product.aspx?PId=204&MId=1

Θα παίξει καλύτερα απο ένα svs PB12 NSD? θα χρειαστεί και κάτι άλλο για να παίξει σωστά ?

Ευχαριστω

Reaction score
150
Αν θα παίξει καλύτερα? Θα του πετάξει τα μάτια έξω του PB12NSD αλλά ναι θα χρειαστείς δουλειά και EQ για να το μαζέψεις στο χώρο σου αλλιώς θα ακούς λάσπη και θα τα καλύψει όλα εκεί μέσα. Επίσης δεν κατεβαίνει τόσο χαμηλά αλλά τι να το κάνεις αφού "τ'απόνερα" του κάτω από τους 25 κύκλους (που με EQ πέφτει κι άλλο) θα είναι ισχυρότερα απ'ότιδήποτε μπορέσει να βγάλει το PB12 NSD στη ζωή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατι αν δεν μπορείς να το δαμάσεις δεν θα σου αρέσει. Μιλάω για το 4641. Επίσης είναι γαϊδούρι στο μέγεθος και όχι ιδιαίτερα όμορφο όπότε να το προσέξεις κι αυτό αν το πάρεις όσον αφορά την τοποθέτηση.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Αν θα παίξει καλύτερα? Θα του πετάξει τα μάτια έξω του PB12NSD αλλά ναι θα χρειαστείς δουλειά και EQ για να το μαζέψεις στο χώρο σου αλλιώς θα ακούς λάσπη και θα τα καλύψει όλα εκεί μέσα. Επίσης δεν κατεβαίνει τόσο χαμηλά αλλά τι να το κάνεις αφού "τ'απόνερα" του κάτω από τους 25 κύκλους (που με EQ πέφτει κι άλλο) θα είναι ισχυρότερα απ'ότιδήποτε μπορέσει να βγάλει το PB12 NSD στη ζωή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατι αν δεν μπορείς να το δαμάσεις δεν θα σου αρέσει. Μιλάω για το 4641. Επίσης είναι γαϊδούρι στο μέγεθος και όχι ιδιαίτερα όμορφο όπότε να το προσέξεις κι αυτό αν το πάρεις όσον αφορά την τοποθέτηση.
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια για eq εχεις κατι στο νου σου?
Δεν εχω βεβαια τις γνωσεις αλλα ολο και καποιος θα με βοηθησει απο εσας!!!:114: τι λες?
Τωρα για την ομορφια εχεις ενα δικιο γιατι προσπαθω να τα συνδιασω και τα 2 αλλα ελεγα να κανω μια εξαιρεση.
Θα παω αυριο σε 2-3 μαγαζια που ξερω νομιζω μου ειπε ενας οτι εχει το 3635 Αυτο το ξεχναμε?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Με την 3 αδα που σκεφτομουν να παρω για μπροστα τι γνωμη εχεις?

http://www.jblpro.com/catalog/General/Product.aspx?PId=72&MId=1

Θα παιξουν η θα ζοριστω και εδω? Μηπως κατι σε μικροτερες ιντζες?
Εδω η ομορφια πηγε σπιτι της αλλα τι θα ακουω ειναι η ουσια!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Πρώτα απ όλα θες μια σωστή μέτρηση του χώρου για να ξέρεις που βαδίζεις.
Ναι τα jbl είναι θεριά,ειδικά όσον αφορά το πόσο αβιάστα μπορούν να βγάλουν δυναμικά και ξεσπάσματα αλλά παρ' όλη την ευαισθησία τους θέλουν δύναμη για να δείξουν τις πραγματικές χάρες τους.
Πχ για το sub καλύτερο θα ήταν κάτι τέτοιο.

Φυσικά εννοείτε ότι το 4641 θα το καταπιεί αμάσητο το svs αλλά θέλει πολύ προσοχή στο στήσιμο και την ισοστάθμιση του,όπως σου είπε και ο Σωτήρης αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ανομοιόμορφο και κουραστικό.

Δες τι κάνει το 4645:

σε σχέση με το PB-12

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Μια καλή λύση είναι το MiniDSP αλλά πρέπει ν'ασχοληθείς αρκετά. Το 3635 απλά δεν κατεβαίνει τόσο χαμηλά οπότε δεν θα το προτιμούσα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Με την 3 αδα που σκεφτομουν να παρω για μπροστα τι γνωμη εχεις?

http://www.jblpro.com/catalog/General/Product.aspx?PId=72&MId=1

Θα παιξουν η θα ζοριστω και εδω? Μηπως κατι σε μικροτερες ιντζες?
Εδω η ομορφια πηγε σπιτι της αλλα τι θα ακουω ειναι η ουσια!

Θα ζοριστείς κι εκεί ενώ εντελώ πληροφοριακά θα σου ξυρίσουν το κεφάλι αν δεν δουλέψεις της αρκούδας το EQ και δεν προσθέσεις και Room Treatments. Έχουν 90Χ90 μοίρες κάλυψη κι αν τα βάλεις κοντά σε τοίχους θα θέλουν πολύ μάζεμα για τη δύναμη που βγάζουν.

Το να πας σε επαγγελματικά για ατέρμονα δυναμικά είναι μια λύση αλλά το πως θα παίξουν και τη δουλειά θέλουν είναι άλλο θέμα.

Στα πόσα μέτρα από την οθόνη κάθεσαι κι αν μπορείς θύμισε μας τις διαστάσεις του χώρου σου Μ Χ Π Χ Υ.

Reaction score
150

Τώρα που τα κοιτάω τα JBL 3678 ξανά βλέπω ότι έχουν ύψος 1 μέτρο. Σου χωράει κάτω απο την οθόνη κι αν ναι θέλεις την οθόνη τόσο ψηλά?

Επίσης: Το EQ της Behringer δεν θα το αγόραζα γιατί είναι πολύ βασικό και για να το ρυθμίσεις θέλεις μετρήσεις και μετρήσεις σωστές αλλιώς θα κάνεις ζημιά. Και με μετρήσεις όμως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν συσκευή.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

Τώρα που τα κοιτάω τα JBL 3678 ξανά βλέπω ότι έχουν ύψος 1 μέτρο. Σου χωράει κάτω απο την οθόνη κι αν ναι θέλεις την οθόνη τόσο ψηλά?

Επίσης: Το EQ της Behringer δεν θα το αγόραζα γιατί είναι πολύ βασικό και για να το ρυθμίσεις θέλεις μετρήσεις και μετρήσεις σωστές αλλιώς θα κάνεις ζημιά. Και με μετρήσεις όμως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν συσκευή.
μπορεις να πας και στα 3677 που εχουν 76,5 υψος και η κορνα εχει διασπορα 90χ40.

Reaction score
150
Θα ήταν καλύτερα γιατί προσωπικά δεν θα ήθελα την οθόνη τόσο ψήλα και το 3677 θα τον καλύψει ούτως ή άλλως σε στάθμες.

Εναλλακτικά θα μπορούσε να κοιτάξει κι άλλες εταιρείες αλλά θα πρέπει να ξέρουμε τι είναι διατεθιμένος να ξοδέψει γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει απότομα μετά.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Πρώτα απ όλα θες μια σωστή μέτρηση του χώρου για να ξέρεις που βαδίζεις.
Ναι τα jbl είναι θεριά,ειδικά όσον αφορά το πόσο αβιάστα μπορούν να βγάλουν δυναμικά και ξεσπάσματα αλλά παρ' όλη την ευαισθησία τους θέλουν δύναμη για να δείξουν τις πραγματικές χάρες τους.
Πχ για το sub καλύτερο θα ήταν κάτι τέτοιο.

Φυσικά εννοείτε ότι το 4641 θα το καταπιεί αμάσητο το svs αλλά θέλει πολύ προσοχή στο στήσιμο και την ισοστάθμιση του,όπως σου είπε και ο Σωτήρης αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ανομοιόμορφο και κουραστικό.

Δες τι κάνει το 4645:

σε σχέση με το PB-12

Μάλλον θα πρέπει να έρθει κάποιος να τα ρυθμίσει πάντως το σκέφτομαι σοβαρά και εχω ήδη βάλει προς πώληση διάφορα ηχεια και θα βάλω και αλλά γιατί έχει γεμίσει ο τόπος...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Μια καλή λύση είναι το MiniDSP αλλά πρέπει ν'ασχοληθείς αρκετά. Το 3635 απλά δεν κατεβαίνει τόσο χαμηλά οπότε δεν θα το προτιμούσα.
Ναι διάβασα ξανά τα χαρακτηριστικά τους καλύτερα το 4641

Reaction score
150

Πρόσεξε όμως και τις παραμορφώσεις του JBL σε σχέση με το SVS για να είμαστε και ειλικρινείς.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Σκεφτεσαι να ασχοληθεις με κατεδαφισεις?:139:
Λες να τα καταφέρω??
Είναι χρόνια αυτή η καψουρα με την JBL το 94 αν θυμάμαι κάλα ήθελα να αγοράσω ένα μοντέλο απο την σειρά M με το 15 γουφερ αλλά δεν τα κατάφερα μιας και εμένα τότε με τους γονείς και θα με πέταγαν έξω απο το σπίτι.....
Την τρέλα μου αυτή την πλήρωσε ο ξαδερφος μου όταν πήγα διακοπές στην Χίο (Η Μητέρα μου είναι απο εκεί).
Φραγκατος με μονοκατοικία δεν χρειάστηκε και πολυ να τον πείσω.... Τα αγορασαμε μαζί με το δοξασμενο MKii eq και ενίσχυτη που δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο .
Κόντεψαμε να κουφαθουμε οκ δεν ξέραμε να το ρυθμισουμε όπως έπρεπε αλλά μας έφτανε που τα παίζαμε τέρμα!!!!!!
Και να ξέρεις τα έχει ακόμα και δεν έχουν πάθει τίποτα σκυλιά μιλάμε!!!
Τώρα που έχω το χώρο θέλω να φτιάξω κάτι ξεχωριστό χωρίς να χρειάζεται να δοκιμάζω κάθε λίγο και αλλα ηχεια μια και έξω... Λέω τώρα
Θα πούλησω ότι ηχεια έχω να αδειάσει ο χώρος και ελπίζω να τα καταφέρω να μου φύγει και η κ......α

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Στα 25τμ που είναι ο χώρος του εύκολα με αυτά!
Πρέπει να είναι 6,9x3,6x2.2
Ο καναπές απο την οθόνη περίπου στα 3,5 μέτρα

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Πρόσεξε όμως και τις παραμορφώσεις του JBL σε σχέση με το SVS για να είμαστε και ειλικρινείς.
Ναι οντως εχεις δικιο μεγάλες διαφορες!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Θα ήταν καλύτερα γιατί προσωπικά δεν θα ήθελα την οθόνη τόσο ψήλα και το 3677 θα τον καλύψει ούτως ή άλλως σε στάθμες.

Εναλλακτικά θα μπορούσε να κοιτάξει κι άλλες εταιρείες αλλά θα πρέπει να ξέρουμε τι είναι διατεθιμένος να ξοδέψει γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει απότομα μετά.

Με το ύψος έχετε δίκιο βγαίνει όντως πολυ ψηλά και δεν λέει με τίποτα το μετρησά πριν.:110:
Βέβαια δεν τα βρήκα σε κάποιο μαγαζί εδώ στο Ηράκλειο αλλα μου πρότειναν τα παρακάτω
http://www.jblpro.com/catalog/general/Product.aspx?PId=267&MId=3
Σαν πιο οικονομική και εύκολη λύση .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.050
Members
38.286
Νεότερο μέλος
JohnnyDD