- Reaction score
- 76.803
Σταμάτη, καλοάκουστα τα εργαλεία! :615:
Καλορίζικα τα εργαλεία σου Σταμάτηηηηηηη! :607: :607:
Kαλοριζικα τα νεα εργαλεια φιλαρακο!!
Περιμενω ακροαση!
Παίδες σας μερσώ πολύ!Τρελά & πανέμορφα πρωτοχρονιάτικα δώρα σου έφερε ο Άι Βασίλης.
Καλοάκουστα!
Εννοείται!Υ.Γ. Τηλεόραση πήρες βρε????????αν δεν έχεις πάρει ακόμα να πας να αγοράσεις Samsung να ξενιάσεις
Σ' ευχαριστώ πολύ!Ωραία εργαλεία Σταμάτη... καλοάκουστα...
Υ.Γ.2 Σαν λίγο στριμωγμένος είναι ο τελικός...
Αντώνη, αυτά τα κλαμπ έχουν "πόρτα"? :145:Ελπιζω τωρα να γινεσαι αποδεκτος απο χαι εντ κλαμπ........:138:
Aντουάν σ' ευχαριστώ πολύ!Σταματη μου να χαιρεσαι την συστηματαρα σου,χαιρομαι πολυ που τελειοποιεις το συστημα σου κατα αυτον τον τροπο.
Καλοριζικο και καλοακουστο φιλε!!!
Ελπιζω τωρα να γινεσαι αποδεκτος απο χαι εντ κλαμπ........:138:
Γιάννη έχουν Windows για να φεύγεις ευκολότερα!:143:Αντώνη, αυτά τα κλαμπ έχουν "πόρτα"? :145:
Πιστευω ναι,εφοσων υφισταται το κλαμπ.....:126:Αντώνη, αυτά τα κλαμπ έχουν "πόρτα"? :145:
Χαιρομαι που μπορεσα και βοηθησα καπου εστω και χωρις να μου ζητηθει η να το επιδιωξω.Aντουάν σ' ευχαριστώ πολύ!
Να ξέρεις ότι είσαι ένας από αυτούς που με μύησαν στις «χροιές ακουσμάτων αναφοράς».
Με βάση των ηχητικών αποτελεσμάτων σου δούλεψα την αναβάθμιση και με το Βασίλη παρέα, φέραμε το αποτέλεσμα στα επιθυμητά επίπεδα.
Το χόμπυ μας είναι ένα παιχνίδι αναζήτησης και φλερταρίσματος με τον καλό ήχο.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται από την πλευρά του διαφορετικά το πώς θα ακούει.
Λάθος ή σωστό δεν υπάρχει. Ούτε και «πρέπει».
«Μου αρέσει να ακούω έτσι?», είμαι ΟΚ. «Δε μου αρέσει?», προχωράω σε αλλαγές.
Απλά πράγματα που όλοι μας τα ακολουθούμε.
Αποκτούμε προϊόντα όχι γιατί μας είπαν ότι είναι καλά, δεδομένης της αναγνωρισιμότητας προς τους άλλους, αλλά γιατί αρέσουν πρώτα σʼ εμάς και κατόρθωσαν να μας πουν: «Πάρε με!».
Ποτέ δε μου άρεσαν τα κλειστά κλάμπ!
Πχ, όταν θα πήγαινα για ποτάκι (τα παλιά τα χρόνια):116:, δεν προτιμούσα club αλλά κουτούκια!
Δεν έμπαινα σε Goodyʼs να φάω club sandwich!
Δεν έκανα ποτέ μου διακοπές στα «Robinson Club», «Club Mediteranneo» κλπ...
Επίσης όταν ένα «club» λειτουργεί υπό μορφή «His Masterʼs Voice» και όχι με τη δέουσα προσοχή προς τα μέλη του, τότε και εκεί γυρίζω την πλάτη μου.
Εξαίρεση αποτελούν το AVclub, καθώς και το «Golf Club» της Γλυφάδας!:204: