Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Το μόνο χαρακτήρα που κυνηγάω είναι το πραγματικό μουσικό γεγονός ...
...
Αυτο εννοω αγαπητε μου, γιατι αυτο ειναι το μουσικο γεγονός!!!!
Κάθε ζωντανό μουσικό γεγονός αποτελεί από μόνο του μιά ολοκληρωμένη καλλιτεχνική οντότητα.Η μορφή αυτής είναι μεν ΄΄κεκλεισμένη΄΄-αφού κάθε ζωντανή οργανική απόδοση χαρακτηρίζεται από ανεπανάληπτη ισορροπία- αλλά συνιστά ταυτόχρονα ένα ΄΄ανοικτό΄΄ προϊόν-αφού επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες,οι οποίες δεν παραβλάπτουν την αρχική ιδιαιτερότητά του ως έργο τέχνης.Το ίδιο συμβαίνει στις διαδικασίες ηχοληψίας,μίξης & mastering προκειμένου ένα μουσικό γεγονός ν'αποτυπωθεί σε αναπαράξιμη φόρμα.

Συνεπώς,κάθε ζωντανή απόδοση ή αναπαραγωγή μουσικού έργου αποτελεί ταυτόχρονα και μιά ξεχωριστή παράσταση κι ερμηνεία,αφού με κάθε υποδοχή αυτού-είτε από μηχανικό ήχου είτε από ακροατή- το έργο αναλαμβάνει καινούριες αντιληπτικές σκοπιές ως προς τον εαυτό του.

Είναι κατ'επέκταση άτοπη η απαίτηση από συγκεκριμένο μέσο αναπαραγωγής να περικλείει στατικά-δηλαδή κάποια υποδοχή που ο ακροατής έχει εξιδανικεύσει- δεδομένο μουσικό γεγονός.Και αυτό διότι όσο και να μην αλλάζει το αποτυπωμένο σήμα,η αντίληψη αυτού αναλόγως των βιωμάτων του ακροατή βρίσκεται σε κατάσταση δυναμικής ισορροπίας.:612:

http://www.slideshare.net/csidiras/ss-6974675

http://lossenderosstudio.com/stereo-microphone-techniques.php

gonis

Luger
Reaction score
12.443
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Η σύγχυση είναι...διαδικαστικού χαρακτήρα.Οι ηδονιστές ικανοποιούνται εάν πεθάνουν έχοντας πρώτα αποκομίσει τις μέγιστες δυνατές εμπειρίες,ενώ οι πραγματιστές εάν έχουν πρώτα αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά πρακτικά οφέλη στη ζωή.

Αυτό που τείνει να παραβλέπεται είναι ότι έτσι και αλλιώς...θα πεθάνουν αργά ή γρήγορα,τη στιγμή που είναι ιδιαιτέρως αμφίβολο κατά πόσον η οποιαδήποτε ικανοποίηση θα χρησιμεύσει κατόπιν...:126:
Bhutia δεν εισαι ενταξει,εμεις ξενυχτουσαμε ολο το βραδυ με οτι συνεπειες εχει αυτο και συ σηκωθηκες φρεσκαδουρα και επιασες κατευθειαν τα πληκτρα.
Anyway...
Ενα σχολιο σχετικα με τα γραπτα σου
Δυο Νομπελιστες (Λογοτεχνιας μαλιστα) που εβγαλε αυτη η χωρα ο Οδυσσεας Αλεπουδελλης και ο Γιωργαρας ο Σεφεριαδης εγραφαν σε απλη κατανοητη δημοτικη. Ενταξει δε χρησιμοποιουσαν αυτο το λεπτοηχο,στεγνο, περιορισμενου φασματος,χωρις ακρα διαφορετικα επιπεδα κ.α λεξιλογιο των 100-200 λεξεων αλλα μονο αυτοι το καταφεραν.
Βεβαια και ο λογος του Γιωργαρα ειναι συμβολικος και υπαινικτικος οπως και ο δικο σου αλλα αυτος το πηρε το γ#μημενο!
Χωρις να αμφισβητω στο ελαχιστο την παιδεια σου να προσδοκω σε μια λεκτικη σου αναβαθμιση;
Y.Γ.Προσωπικα πιστευω οτι ο πιο σωστος και εντιμος τροπος γραφης στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ειναι ο βιωματικος.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

........Προσωπικα πιστευω οτι ο πιο σωστος και εντιμος τροπος γραφης στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ειναι ο βιωματικος.
Ακριβως!!! Ο "επιστημονικος..." και "τεχνοκρατικός..." τρόπος γραφής ειναι αποδοτικος ΜΟΝΟΝ στα επιλεγμενα ακροατηρια των ΤΕΙ και των ΑΕΙ, οπου υπαρχει βαση συνεννοησης αλλα και γονιμου ελεχχου και προβληματισμου....

gonis

Luger
Reaction score
12.443

Ακριβως!!! Ο "επιστημονικος..." και "τεχνοκρατικός..." τρόπος γραφής ειναι αποδοτικος ΜΟΝΟΝ στα επιλεγμενα ακροατηρια των ΤΕΙ και των ΑΕΙ, οπου υπαρχει βαση συνεννοησης αλλα και γονιμου ελεχχου και προβληματισμου....
Το ξεχειλωσες!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!! Ειναι το ιδιο με το φαινομενο που ολοι οι δημοσιογραφοι γνωριζουν επακριβως με το ποσο πετρελαιο εχει το Ελληνικο υπέδαφος... λεω κατι επικαιρο....

Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ' Ω ΕΤΑΧΘΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ....

ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ειτε ακουστικες, ειτε ερωτικές.... :116:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903

ερωτικές; αναφέρεσαι στο δεσμό του αβγδ με το ζαπ;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.551

Πρώην δεσμό...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σωστά. Εδώ κάποιος (ονόματα δε λέμε) νόμιζε ότι σε όσο πιο μακρινό server βρίσκονται τα ψηφιακά αρχεία υψηλής ανάλυσης που κατεβάζουμε από το internet, τόσο περισσότερο jitter έχουν. Γαλλία, μισό κιλό jitter. Αγγλία, τρία τέταρτα. Αμερική, 2,5 κιλά και βάλε. :116:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Σωστά. Εδώ κάποιος (ονόματα δε λέμε) νόμιζε ότι σε όσο πιο μακρινό server βρίσκονται τα ψηφιακά αρχεία υψηλής ανάλυσης που κατεβάζουμε από το internet, τόσο περισσότερο jitter έχουν. Γαλλία, μισό κιλό jitter. Αγγλία, τρία τέταρτα. Αμερική, 2,5 κιλά και βάλε. :116:

...
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!

gonis

Luger
Reaction score
12.443
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

...
Παντως εγω μετα απο δικη σου μεταμεσονυχτια προταση το γυρισα στο ψηφιακο αλλα τιποτα...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Άμα το λήξετε "αναίμακτα" θα είναι το πλεον γκει θρεντ των τελευταίων μηνώνε...

:138:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Παντως εγω μετα απο δικη σου μεταμεσονυχτια προταση το γυρισα στο ψηφιακο αλλα τιποτα...
Πως φαίνεται ο άμπαλος...
Δεν σου την είπα για το μέσο αλλά για τη μουσική. Με δαύτα μόνο σταφιδιασμένη γεροντοκόρη ρίχνεις. Άντε και κανένα χαϊεντοέμπορα.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ωραια μερα σημερα...για παρειτσα ,καλο κρασακι ,ματι και αραγμα.......

Πιειτε το λοιπον

http://

βαλτε κανα μαυρο πλακιδιο με το κοριτσι σας και ακουστε

και αν βρειτε χρονο...καθαριστε και λιγουλακι κανα καλωδιο,κανα βυσμα .....να τα κανετε να αστραφτουν......

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ωραια μερα σημερα...για παρειτσα ,καλο κρασακι ,ματι και αραγμα.......

Πιειτε το λοιπον

Ποσων δεκαετιων πρεπει να ειναι αυτο το μανουλι σημερα..... :121::116:

gonis

Luger
Reaction score
12.443
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Πως φαίνεται ο άμπαλος...
Δεν σου την είπα για το μέσο αλλά για τη μουσική. Με δαύτα μόνο σταφιδιασμένη γεροντοκόρη ρίχνεις. Άντε και κανένα χαϊεντοέμπορα.

...
Καλα ντε μη βαρας!Αλλωστε αργοτερα το γυρισα σε ...Ψαραντωνη...αλλα παλι τιποτα,ουτε δειγμα της δευτερης φυλης εμφανιστηκε!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Τελικα κατι πρεπει να γινει...........

πρεπει να βρεθει μια ακρη......

πρεπει να παρουμε μια αποφαση.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef