Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

αυτό το μπουρδέλο δουλεύει; και μόνο αν δουλεύει, είναι θαύμα! απορώ με την χαζομάρα του σχεδιαστή, δε μπορούσε ρε παιδί μου να το κάνει λίγο πιο πολύπλοκο;

και πως στο διάλο το ξεσκονίζει η καθαρίστρια;
Ειναι πολυμηχανημα! ανοιγει και φυλλο χωριατικο.:114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.029

φύλλο χωριάτικο; μμμ, και εσπρέσο να κάνει, με άρωμα μέντας, πάλι δε δικαιολογείται η ανοησία του σχεδιαστή!
εγώ και μια φωτογραφία να προσπαθούσα να το βγάλω, δε θα ήξερα που να εστιάσω, τι λες τώρα...
θα μου πεις "παίζει καλά". ε, είχα μια φαγούρα... τες πα, όποιος πάρει αυτό το πράμα γιατί "παίζει καλά", χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.029

κοίτα πόσο "συμμαζεμένο" είναι το πικάπ του τιμ: (και έχει και τεχνολογία πάνω του...)

http://ear-usa.com/ear_sources.htm

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

αυτό το μπουρδέλο δουλεύει; και μόνο αν δουλεύει, είναι θαύμα! απορώ με την χαζομάρα του σχεδιαστή, δε μπορούσε ρε παιδί μου να το κάνει λίγο πιο πολύπλοκο;

και πως στο διάλο το ξεσκονίζει η καθαρίστρια;
Αυτο ειναι φαιδρο δεν μιλαω για τετοιες κατασκευες!!!

Ο στοχος μια καλης υλοποίησης ενος πικαπ είναι κατα την γνωμη μου τριπλός!

1. Ελαχιστη διακυμανση στροφων του πλατώ.
2. Μεγαλη αδρανεια πλατω.
3. Ελαχιστη επίρροια και καταλληλη γειωση δονησεων του περιβαλλοντος απο το σημειο που "διαβαζει" η κεφαλή.

Αν καποιος κασκευαστης εξηγει επαρκως πως υλοποιει αυτα τα προαπαιτουμενα, τον θεωρω σοβαρο, ανεξαρτητα απο το μεγεθος της επιχειρησης του...

gonis

Luger
Reaction score
12.454

Μου χαλασαν τα πληκτρα,δεν σας προλαβαινω!
abcd???? ενα σφυρι επειγοντως

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.029

Αυτο ειναι φαιδρο δεν μιλαω για τετοιες κατασκευες!!!

Ο στοχος μια καλης υλοποίησης ενος πικαπ είναι κατα την γνωμη μου τριπλός!

1. Ελαχιστη διακυμανση στροφων του πλατώ.
2. Μεγαλη αδρανεια πλατω.
3. Ελαχιστη επίρροια και καταλληλη γειωση δονησεων του περιβαλλοντος απο το σημειο που "διαβαζει" η κεφαλή.

Αν καποιος κασκευαστης εξηγει επαρκως πως υλοποιει αυτα τα προαπαιτουμενα, τον θεωρω σοβαρο, ανεξαρτητα απο το μεγεθος της επιχειρησης του...

σωστός.

τι έχεις να πεις για το "φτηνιάρικο" EAR που έβαλα παραπάνω;

Retail: $17,000! τζάμπα σε σχέση με την κόμπρα του βλάση!

κι όπως λέει ένα τυχαίος:

"
The table is quite compact at under 50 lbs …no 700 lbs. here and no double hernias either. It also looks like a turntable should look and is super sturdy made of very thick metal bits. There are no crystal or glass sections, no carbon fiber pillars or retro juke box look a likes. Its adjustments are intuitive and it has small bubble levels built into key pieces to guide you as you set it up. If it sold for $30k or $40K, I'd not be surprised based on the top flight construction and engineering. At under $20k, it's a fabulous bargain and a lifetime keeper for anyone that loves LPs."

http://www.positive-feedback.com/Issue41/ear_diskmaster.htm

κι ένα ακόμα τμήμα κριτικής:

The Absolute Sound Review of EAR Disc Master
"...This design represents a breakthrough in turntables, and as such is probably the forerunner of a revolution in LP reproduction. What this means in terms of sound is that, for the first time, you don’t hear the LP, an experience akin to riding in a car whose wheels do not touch the road. Make no mistake . . . this is the future!"

Reaction score
1.788

σωστός.

τι έχεις να πεις για το "φτηνιάρικο" EAR που έβαλα παραπάνω;

Retail: $17,000! τζάμπα σε σχέση με την κόμπρα του βλάση!

κι όπως λέει ένα τυχαίος:

"
The table is quite compact at under 50 lbs …no 700 lbs. here and no double hernias either. It also looks like a turntable should look and is super sturdy made of very thick metal bits. There are no crystal or glass sections, no carbon fiber pillars or retro juke box look a likes. Its adjustments are intuitive and it has small bubble levels built into key pieces to guide you as you set it up. If it sold for $30k or $40K, I'd not be surprised based on the top flight construction and engineering. At under $20k, it's a fabulous bargain and a lifetime keeper for anyone that loves LPs."

http://www.positive-feedback.com/Issue41/ear_diskmaster.htm

κι ένα ακόμα τμήμα κριτικής:

The Absolute Sound Review of EAR Disc Master
"...This design represents a breakthrough in turntables, and as such is probably the forerunner of a revolution in LP reproduction. What this means in terms of sound is that, for the first time, you don’t hear the LP, an experience akin to riding in a car whose wheels do not touch the road. Make no mistake . . . this is the future!"

ρε μπαγασα εφτιαξες και πικαπιο;;;;;;;;;;;; :116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.029

ρε μπαγασα εφτιαξες και πικαπιο;;;;;;;;;;;; :116:
χαχαχαχα, μπα, αλλά είμαι οπαδός του Tim. Πολύ τον πάω! Και συ αν τον γνωρίσεις από κοντά, θα τον λατρέψεις! είναι ο κύρος γρανάζης, ο "γλόμπος" που είχαμε παλιά στα κόμικ!

Reaction score
239
Αμα βρεθουν 100000 και αγορασουν ενα τετοιο θα πηγαινει πανω απο ενα δυο χιλιαρικα? συγκρινοντας το με οποιαδιποτε μηχανη αυτοκινητου

Sent from my iPad mini using Tapatalk HD

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

χαχαχαχα, μπα, αλλά είμαι οπαδός του Tim. Πολύ τον πάω! Και συ αν τον γνωρίσεις από κοντά, θα τον λατρέψεις! είναι ο κύρος γρανάζης, ο "γλόμπος" που είχαμε παλιά στα κόμικ!
Αυτο σε κανει να εισαι λιγο υποκειμενικος, αυτο δε σημαινει οτι η κατασκευη δεν ειναι εντυπωσιακη και πρωτοπόρα, π.χ. η μεταδοση της περιστροφης μεσω μαγνητικης συζευξης αν καταλαβα καλά, πραγμα που σημαινει "dead quiet".
Αυτη ομως η μεταδοση βαζει ενα περιορισμο στην μαζα του πλατω που θα την ηθελα λιγο μεγαλύτερη για να εξυπηρετεί μεγαλύτερη αδρανεια, θα ειχα δηλαδη περισσότερα δυναμικα.

Τα υπόλοιπα ομως προσωπικα με ικανοποιουν πληρως..... αντε γιναμε και κριτες του Paravicini.... :120:

Reaction score
1.788

παθαινω κατι με την τεχνολογια!!!0http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.epipla-home.gr/images/detailed/4/gramofono.jpg&imgrefurl=http://www.epipla-home.gr/grammofwna.html&h=609&w=809&sz=50&tbnid=KqaX19bD8RqbqM:&tbnh=102&tbnw=135&zoom=1&usg=__l-oTDG5i2LxBYe3vg-fjddSGALY=&docid=oq-SX5r2q1QAUM&sa=X&ei=6RHzUKzaO4n04QTp3oH4CA&ved=0CDsQ9QEwAw&dur=1925

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

τελικα βρε παλλικαροπουλα μετα απο τοσα και τοσα που εχουν γραφτει για φθηνα και ακριβα πικαπ,για υπερκατασκευες μαρμαρινες-σιδερενιες-πλαστικες.....απο καθαρη περιεργεια ρωταω ,αν ενας χριστιανος θελει να στησει ενα πικαπι ,ποσα φραγκα σαν μεσο ορο θα πρεπει να ριξει?μας ενδιαφερει ενα πικαπ να μπορει να αναβαθμηστει?και να το πω και αλλοιως και ειλικρινα δεν κοροιδευω....απο τι θα πρεπει να χαρακτηριζεται μια τετοια μηχανη?πως θα πρεπει να ειναι στημενη?
Δηλαδη ενας καταναλωτης που ενδιαφερεται να το παει σωστα απο την αρχη τι ειναι αυτο που θα πρεπει να προτιμησει για ενα καλο ξεκινημα και στο μελλον να παιξει με αλλη κεφαλη?
Δηλαδη ο καποιος πρεπει να δωσει μεγαλυτερη βαση στο καλο πλατω η στο σασι παραδειγμα?

Ρωταω γιατι ρε σεις εχω τρομαξει με τις τιμες που βλεπω(τα 20χιλιαρα πανε συννεφο) και αναρωτιεμαι αν για παραδειγμα καποιος που μπορει να δωσει 4000 για ενα πικαπ θα εχει η μηχανη του τοσο μεγαλες διαφορες απο αυτην των 15-20000 ευρω!!!

Μηπως απο ενα σημειο και μετα κοσκιναμε το αλευρι και στην τελικη γινομαστε θυματα ενος extreme design ?????

για πειτε.....τιιιιιιι παιζει??????

Reaction score
8.905

....απο καθαρη περιεργεια ρωταω ,αν ενας χριστιανος θελει να στησει ενα πικαπι....
Καλά βρε Βλάση, δεν διαβάζεις αυτά που γράφουμε, έχει ειπωθεί ήδη, αυτό!

Εάν είσαι έξυπνος πας στα λημέρια του γείτονά σου...

Reaction score
8.905

Εγώ πάλι θα έλεγα... ενδιαφέρον δεν έχει μια κουρτίνα μεταξύ αναλογικού & ψηφιακού...

Ενδιαφέρον έχει μια κουρτίνα στα αναλογικά μόνο, δηλαδή μεταξύ:

1. Πλατό
  2. Βραχίωνα
  3. Κεφαλή/Βελόνα
Για να δούμε επιτέλους εάν σήμερα πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες... η όχι!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ πάλι θα έλεγα... ενδιαφέρον δεν έχει μια κουρτίνα μεταξύ αναλογικού & ψηφιακού...

Ενδιαφέρον έχει μια κουρτίνα στα αναλογικά μόνο, δηλαδή μεταξύ:

1. Πλατό
  2. Βραχίωνα
  3. Κεφαλή/Βελόνα
Για να δούμε επιτέλους εάν σήμερα πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες... η όχι!
Κατι προσπαθεις να μας πεις αλλά δεν το πετυχαινεις..... :121:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Καλά βρε Βλάση, δεν διαβάζεις αυτά που γράφουμε, έχει ειπωθεί ήδη, αυτό!

Εάν είσαι έξυπνος πας στα λημέρια του γείτονά σου...
Τι αλλο κρυβει το κουτι,αγιασμο,παλουκια?σκορδα? πολυ vintage πραμα!!!!!!

Reaction score
1.685

Ρωταω γιατι ρε σεις εχω τρομαξει με τις τιμες που βλεπω(τα 20χιλιαρα πανε συννεφο) και αναρωτιεμαι αν για παραδειγμα καποιος που μπορει να δωσει 4000 για ενα πικαπ θα εχει η μηχανη του τοσο μεγαλες διαφορες απο αυτην των 15-20000 ευρω!!!
Η ιδια απαντηση στην ιδια ερωτηση ισχυει και για τα ψηφιακα μηχανακια. !!! - πιστευω οτι συμφωνεις.

Η κλιμακα τιμων που αναφερεις ειναι ενδεικτικη, αλλα αναλογικα σωστη και για την κατηγορια των ψηφιακων.

Y

Yiannis_B

Guest

Μηπως απο ενα σημειο και μετα κοσκιναμε το αλευρι και στην τελικη γινομαστε θυματα ενος extreme design ?????

για πειτε.....τιιιιιιι παιζει??????
extreme design είναι η κορμάρα σου! :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut