Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Reaction score
3.513
Απάντηση: Σκαλουμπαξ...Τhere will be Blood

μπορεί κάλλιστα να τα κρατήσει ο κάτοχος έστω και αν δεν αποκτήσει ποτέ του πικάπ.

Θα μπορούσε κιόλας να περιεργαζόταν εκάστοτε βινυλιακό άλμπουμ ακούγοντας ταυτόχρονα το ψηφιακό αρχείο που θα περιείχε το ομόλογο μουσικό υλικό,
:623:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Γιατί σου φαίνεται περίεργο ρε Χομπιτάκι? Δε λερώνεται ο δίσκος, δε φθείρεται η βελόνα, κάνεις οικονομία, ακούγεται και καλύτερα!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

.....ακούγεται και καλύτερα!
Το είπες σιγανά αυτό ρε κοτάρα:410:

Reaction score
3.513
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Δε λερώνεται ο δίσκος, δε φθείρεται η βελόνα, κάνεις οικονομία, ακούγεται και καλύτερα!
lol
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό:204:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τα κάνουμε πατέ .........κατά το κοινώς λεγόμενο:114:

Reaction score
8.905

Αλλά τι γίνεται με τα ψηφιοποιημένα βινύλια made in Russia VS original δικά σου?

Καταρχήν είναι γνωστό ότι συχαίνομαι τα άγνωστου ταυτότητας VR (Vinyl Rip) και όσα είχα κατεβάσει το έκανα για να δω (και μόνο) τι – και πως παίζουν τα Πικάπ τους... προσέξτε τι λέω για να μην παρεξηγηθώ. Διαπίστωσα λοιπόν (μιας και που τα αναφέρουν οι σωστοί ρίπερς, με τι κεφαλές, φόνο, προγράμματα κλπ) ότι των 50% είναι απαράδεκτα, το 30% συμπαθητικά και το 20% άριστα (φανταστείτε ότι είμαι επιεικής) φυσικά αυτό έχει να κάνει με το πως ακούγονται τα πικάπ τους και μόνο! Άρα και η μετατροπή είναι ανάλογη. Αυτό το φαινόμενο είναι παρατηρημένο και σε εγχώριες ακροάσεις.... ότι το 50% νομίζει ότι το αναλογικό τους παίζει σωστά... και ούτω κάθε εξής...

Το μεγάλο γέλιο το είχα ρίξει με το Unforgettable Fire των U2 (180gr) ο τύπος είχε ξοδέψει ένα κάρο λεφτά στα αναλογικά...

VasilisM καλορίζικοι οι δίσκοι! Να θυμάσαι ο protractor της Western Digital είναι ο καλύτερος! :D
Κώστα σε ευχαριστώ... και οι 12 είναι WD!.

Reaction score
2.248

400 αγόρασα το πρώτο LP των Led Zeppelin στην πρώτη έκδοση. Πικάπ δεν θα έπαιρνα όμως σε αυτά τα χρήματα.....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
δηλαδη ενα πραμα, απο που να ξεκινησω να γραφω κ που να τελειωσω...δεν εχω κουραγιο...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Γράψε κι εμείς θα χτυπάμε:607: σε τέμπο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

μου κοβετε τον ειρμο και τη λιμπιντο ετσι οπως τα λετε...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Με 200 ευρω ολα τα ακους μονοφωνικά......
Αν ακούς με την τσέπη, σίγουρα. :109:

Η γνώμη σου για τα αναλογικά έχει βαρύτητα Κώστα.

Θα ζητήσουμε συμβουλές οσονούπω όταν αγοράσουμε πικάπ και δίσκους
Σας καλοπιάνω για να μου δώσετε τα φώτα σας στα ψηφιακά! :114:

400 αγόρασα το πρώτο LP των Led Zeppelin στην πρώτη έκδοση. Πικάπ δεν θα έπαιρνα όμως σε αυτά τα χρήματα.....
Ένας φίλος μου δίνει το LP12 σε αυτά τα χρήματα. Μάπα δηλαδή; :116:

Ευτυχώς γιατί με 80 είχα πάρει το Systemdek που είναι ίδιας φιλοσοφίας και σκεφτόμουν να κάνω την υπέρβαση (το χρώμα ξύλου στο Lynn πάει καλύτερα με τα έπιπλά μου - το Systemdek είναι κατάμαυρο)!

Reaction score
2.248

Διαπίστωσα λοιπόν (μιας και που τα αναφέρουν οι σωστοί ρίπερς, με τι κεφαλές, φόνο, προγράμματα κλπ) ότι των 50% είναι απαράδεκτα, το 30% συμπαθητικά και το 20% άριστα (φανταστείτε ότι είμαι επιεικής) φυσικά αυτό έχει να κάνει με το πως ακούγονται τα πικάπ τους και μόνο! Άρα και η μετατροπή είναι ανάλογη.
Δηλαδή με τι μηχανάκια και έδωσες άριστα με βάση το Victor/Technics ECP 205MKII/Technics titanium και το stage σου?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγώ πάντως ακούω TUTU - Miles Davis με Z1S Victor ΤΤ81 και γράφω ψηφιακά στο PC .
Πέστα όλα......

Reaction score
8.905

Δηλαδή με τι μηχανάκια και έδωσες άριστα με βάση το Victor/Technics ECP 205MKII/Technics titanium και το stage σου?
Καταρχήν δεν έχω την MK2 έχω την MK4 (τα ρεκόρ της και οι καινοτομίες της πολλές) και κάποιες Shibata και SAS... αυτην την περιοδο.

Το Victor TT-101 είναι ένα πλατό που το έχουν εικόνισμα στο Audiogon.

Για τον Βραχίωνα EPA-100 τι να σχολιάσω... μέχρι και ο Kavi Alexander τον προτιμά...

Τώρα το πως παίζουν αυτά το ξέρουν αρκετοί. Το θέμα είναι οι άλλοι που έχουν πληρώσει ένα σκασμό λεφτά και δεν γνωρίζουν...

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Ένας φίλος μου δίνει το LP12 σε αυτά τα χρήματα. Μάπα δηλαδή; :116:
Ακριβά το δίνει. Να σου δώσει και τον EKOS μαζί με το PSU και νομίζω ότι είναι ΟΚ :105:

Αλλά καλύτερα να πάρεις αυτό το stanton με τον ίσιο βραχίονα και να του βάλεις μία κεραμική κεφαλή

Reaction score
2.248

Καταρχήν δεν έχω την MK2 έχω την MK4 (τα ρεκόρ της και οι καινοτομίες της πολλές) και κάποιες Shibata και SAS... αυτην την περιοδο.

Για τον Βραχίωνα EPA-100 τι να σχολιάσω... μέχρι και ο Kavi Alexander τον προτιμά...

Τώρα το πως παίζουν αυτά το ξέρουν αρκετοί. Το θέμα είναι οι άλλοι που έχουν πληρώσει ένα σκασμό λεφτά και δεν γνωρίζουν...
Στο 20% έδωσες άριστα.
Με τι μηχανάκια κάνανε VR?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Στην κατηγορία του ειναι πολύ καλό!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.566
Re: Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Στην κατηγορία του ειναι πολύ καλό!!!
Σε άλλες κατηγορίες είναι μούφα? :138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv