Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

τι στα διαλα ρε....53 σελιδες με 520 απαντησεις σε 5 μερες?

δεν βαρεθηκατε να γραφετε ακομα?

:143::143::204:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.551
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

(ασε ομως πρωτα να παρω κι εγω μεριδιο απο το AVSite..... :114: )
Ο όρος για να γίνεις μέτοχος, εκτός του προφανούς φυσικά, είναι ένας: Πρέπει να πετάξεις τα πικάπια και τα frisbees!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

εγω δεν κιοτεψα ποτε στη ζωη μου, δεν θα κιοτεψω τωρα..... :611:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
αιντε παμε για υπνο, κι αυριο μερα ειναι..μας πηρε ο υπνος πανω απ τα πικαπια...
καληνυχτα σας...

Reaction score
8.905

τωρα πια δεν παταω κανενα κουμπακι........μια φορα τα φτιαχνεις οπως σου ταιριαζει και μετα μονο το ON-OF......
Και μετά ξύπνησες?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903

Τελικά δηλαδή το τεκνικς το 1200 που πήρα δε μπορεί να παίξει δίσκο; Τόσο άχρηστο είναι; (και με ψηφιακια ρια ακόμα χειρότερα, ε;)

Reaction score
8.905

Τελικά δηλαδή το τεκνικς το 1200 που πήρα δε μπορεί να παίξει δίσκο; Τόσο άχρηστο είναι; (και με ψηφιακια ρια ακόμα χειρότερα, ε;)
Μόνο άχρηστο δεν είναι... απλά θέλει “άλλα κόλπα” να λαλήσει... :610:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

11 μέλη....9 ονόματα
Υπάρχουν κρυφές κότες εδώ μέσα

Reaction score
1.788

εκτος απο κρυφοκοτες εχουμε και φανερες πλεον σαλιαρες!!!

Reaction score
1.788

....και να φανταστει κανεις οτι ημουν ο μοναδικος που πιστευα οτι μπορει να συνυπαρχουν το club μακρυ λουκανικοκαι μαυρο χαβιαρι!!!

τελικα καποιοι με πολυ αυστηρο τροπο γραφης εδω μεσα , τιμουν τα παντελονια τους!!!

Reaction score
8.905

....και να φανταστει κανεις οτι ημουν ο μοναδικος που πιστευα οτι μπορει να συνυπαρχουν το club μακρυ λουκανικο και μαυρο χαβιαρι!!!

gonis

Luger
Reaction score
12.443

Μόνο άχρηστο δεν είναι... απλά θέλει “άλλα κόλπα” να λαλήσει... :610:
Προφανως εννοεις ιμαντα και flywheel ;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Καλημερα κοριτσια!

ΑΚομα να ξυπνησετε??

ΠΑντως, για να μαστε κι επιτου θεματος, μιας κ τιθεται ζητημα το ποσο πια καλυτερα θα παιζει το πικαπι αυτο των 120.000 ευρω απο ενα αλλο των 10,000 ευρω (σημειωτεων πρεπει να υπαρχουν 2 τετοια ηδη στην Ελλαδα, νομιζω , το ενα σιγουρα, το χω δει..) να ρωτησω κατι αλλο...

Ποσο καλυτερα μπορει να παιζει ενα cd player τερας , αντιστοιχης τιμης, 100,000 ευρω πχ εκεινα τα Metronome, που ειναι ολοκληρα επιπλα κ τα ομοια τους , με ενα cd player των 10.000 ευρω?

Μηπως μας πιανουν τον ποπο κι εκει?

Γιατι τοτε κυκλοφορουν κ πουλανε κι εκεινα? Δεν εχουν κοινο?

Ποσο καλυτερα να παιζουν δηλαδη αντιστοιχα?

Αυτα για την ωρα...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

ο λπεμπορας και ο ειδικος του νεττζιτερ ειναι τα παραδειγματα προς αποφυγην σε οποιον θελει να ακολουθησει τον μαγικο κοσμο του μαυρου δισκου.
ευτυχως ειναι τρανταχτα και ευκολα αναγνωρισιμα.
τα πικάπ παίζουν όλα λάθος, και μάλιστα τόσο λάθος, όλα μα όλα, που είναι αδύνατο να βρεις έστω 2 που να παίζουν ακριβώς το ίδιο λάθος!

γι'αυτό οι "παλαιότεροι στο σπορ" αναλογικοί "άρχοντες" του χώρου, έχουν ήδη κατασταλάξει (πολλά χρόνια πείρας είναι αυτά, δεν είναι "παίξε γέλασε") με ποιο τρόπο κάνεις τις καλύτερες "μετρήσεις" σε αναλογική πηγή για να βρεις την "καλύτερη":

ο ένας με το σήκωμα της τρίχας, και ο άλλος με τη γεύση του παγωτού και του κρασιού. αυτές νομίζω πως είναι και οι πιο "αντικειμενικές μετρήσεις" στο χώρο του "αναλογικού ήχου", καθώς οι γραντ μέτρ του είδους μιλάνε ξεκάθαρα!
:135:

D

deleted user 10898

Guest
Johny τα ψηφιακα θα εχουν μικρες διαφορες για τις οποιες συνηθως δεν αξιζει η διαφορα τιμης. το ultra high end αλλωστε ειναι 99% απατη και στα ψηφιακα οπως και στα αναλογικα.
αντιθετα, τα πικαπ απο το ποιο φτηνο μεχρι το ποιο ακριβο, κανουν mastering στο μαυρο δισκο.
τα πικαπ ειναι mastering engineears, διαλεγεις αυτον που σου ΑΡΕΣΕΙ και πορευεσαι με το mastering του.
Αν αυτο γινει κατανοητο, ειναι πληρως αποδεκτη η αγορα και η συντηρηση βινυλιων, καθως η αντιστοιχη διαδικασια σε ψηφιακο επιπεδο θελει τρομερες γνωσεις και επαγγελματικα εργαλεια.
Για να παρεις με την μετρικ αυτο που σου δινει η αλλαγη μιας κεφαλης θελει γνωση, διαβασμα, χρονο, δοκιμες, μετρησεις, διαβσμα, διαβσμα, δοκιμες αυτα.
αν εχει και linn οπως εγω ειναι απολαυση να ακους τις αλλαγες των ρυθμισεων.
αν εισαι τεμπελης μαζας σαν και εσενα, αντε να παιξεις λιγακι με τον βραχιονα....

Καλημερα κοριτσια!

ΑΚομα να ξυπνησετε??

ΠΑντως, για να μαστε κι επιτου θεματος, μιας κ τιθεται ζητημα το ποσο πια καλυτερα θα παιζει το πικαπι αυτο των 120.000 ευρω απο ενα αλλο των 10,000 ευρω (σημειωτεων πρεπει να υπαρχουν 2 τετοια ηδη στην Ελλαδα, νομιζω , το ενα σιγουρα, το χω δει..) να ρωτησω κατι αλλο...

Ποσο καλυτερα μπορει να παιζει ενα cd player τερας , αντιστοιχης τιμης, 100,000 ευρω πχ εκεινα τα Metronome, που ειναι ολοκληρα επιπλα κ τα ομοια τους , με ενα cd player των 10.000 ευρω?

Μηπως μας πιανουν τον ποπο κι εκει?

Γιατι τοτε κυκλοφορουν κ πουλανε κι εκεινα? Δεν εχουν κοινο?

Ποσο καλυτερα να παιζουν δηλαδη αντιστοιχα?

Αυτα για την ωρα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Καλημερες στα παιδια.........αντε...για παμε σιγα σιγα!!!!!!!
Ποιο παιζει καλλιτερα τελικα?
Το σκεφτηκατε ολο το βραδυ?

:116:

Reaction score
1.788

metric με goldfinger νομιζω οτι θα ειναι ο τελειος συνδιασμος!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef