- Reaction score
- 35.460
ετσι!
το χωμα βαφτηκε κοκκινο...!
:116:
το χωμα βαφτηκε κοκκινο...!
:116:
συγκριση που εκανε με ενα ακριβο σετ ενος πικαπ και ενα μηχανημα 15 και βαλλε ετων.......ποσο σοβαρα καποιος μπορει να παρει αυτον τον τυπο ?
γιατι παντα θα υπαρχουν τετοιοι μαλ@κες στον χωρο?
βεβαια θα μου πεις ετσι δουλευουν και καποια μαγαζακια.........ναναι καλα αυτοι οι τυποι λοιπον.......!!!!!
Φυσικά και κάνει μάστερινγκ. Είναι εμφανές οτι η βελόνα λειτουργεί ώς ένα άγριο equalizer πάνω στο δίσκο. Απόδειξη αυτού είναι οτι κάθε βελόνα παίζει και διαφορετικά. Έχει "άποψη" πώς το λένε. Αν σε αυτό αθροίσουμε και την ισοστάθμιση RIAA τότε πολύ απλά έχουμε κάτι το οποίο όχι μόνο δέν συμπίπτει με το purity που απαιτεί η υψηλή πιστότητα αλλα ούτε καν με το purity που απαιτεί το "hi-end".
δηλαδή μέχρι τώρα άκουγες πολύ χάλια, ε; Μόλις τώρα "έστρωσε" το πράγμα και ακούς "ας πούμε" "ισορροπημένα στο ακουστό φάσμα". ("ας πούμε" γιατί δε μιλάμε για καμιά τρελή ακρίβεια, ε; 2 db από την πηγή, είναι - όπως και να το κάνεις - 2 db απόκλισης, όχι 0,01...- και δε ξέρω οι εν λόγω μετρήσεις με ποιο φόνο έγιναν και με ποια καβλώδια, όπως επίσης δε ξέρω - και δε ξέρεις ούτε συ - τι απόκριση έχει στο δικό σου σύστημα με το δικό σου φόνο και τα δικά σου καβλώδια. δι φακτς οφ λάιφ - εκτός κι αν έβαλες δίσκο με ροζ θόρυβο και έχεις μετρήσεις από την έξοδο του φόνο, αν έχεις, να τις δούμε, θα έχει πολύ ενδιαφέρον!)Παραδιπλα σας εχω βαλει διαγραμματα 4 κεφαλών Goldfinger για να δειτε τη βελτιωση που υπέστη σε 5 χρονια!!!!
θες να σου απαντήσω;δηλαδη με την ελευση του cd και μετα εχουμε Υψηλη Πιστοτητα?
πριν το cd και τα dac δεν ειχαμε?
τωρα εγινε, ξαφνικα?
λαθος ολα δηλαδη μεχρι τωρα?
Ο δικος μου φιλος?????????δεν θελει δεσιμο????Μα στη αναπαραγωγη της μουσικης ο στοχος ειναι το συναισθημα που υπάρχει στην ηχογραφηση!!!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!!!!!
ΥΓ Κωστα, ειμαι πιο τεχνοκρατης απο σενα.... οσον αφορα το φιλο σου, χρειαζεται ΔΑΦΝΙ!!!!!!
Φυσικά αγνοείς το βασικότερο κατά την ακρόαση ενός μουσικού έργου είτε απευθείας ζωντανά είτε αναπαραγόμενο από κάποια μέσα όπως ένα αναλογικό σύστημα π.χ.. Και ποιό είναι αυτό; Η συναισθηματική εμπλοκή κατά την μουσική ακρόαση. Αν δεν την αισθάνεσαι ...... κάτι δεν πάει καλά!!! Λ.Σ.... στο Hi-End παιδί μου, το "purity" είναι ένα πράγμα που κατατάσσεται στην κατηγορία "ότι δηλώσεις είσαι" και είναι μετρήσιμο με ποσότητα συναισθήματος. Ή δέχεσαι αυτό το αξίωμα, ή ....περάστε έξω κύριε!
Για να γλυτώσω το μπαν.......:120: πρέπει να γίνω Μάτσας δηλαδή...Ρεμάλια, έτσι και πάρω χαμπάρι ότι ξέρετε κι άλλες τέτοιες ιστορίες με "φίλους" και δεν μας τις λέτε, θα σας μπανάρω όλους! :114:
Αυτός που δεν την κατανοεί πως λέγεται ;Αυτός που θεοποιεί την τεχνολογία λέγεται τεχνολολάγνος. Λ.Σ.
Ρώτα κάποιον που δεν την κατανοεί. Λ.Σ.Αυτός που δεν την κατανοεί πως λέγεται ;
Μου ήρθε στο μυαλό το παράδειγμα του Γαλιλαίου....:422: