Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Reaction score
1.685
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Λοιπόν αφού δεν μιλάτε θα πω τον πόνο μου :204:

Παρόλο καθιστός μιλάς ορθά.
Και ενώ ακούς πολύ καλά με την ελλειπτική ΜΜ κεφαλή, βάζεις micro ridge πάνω σε ΜC και ακούς άλλα πράγματα..... Την βρωμολεπτομέρεια που ο μηχανικός την άκουγε στο 15ips tape, γραφόταν στο παλιοβινύλιο λόγω κεφαλής κοπής, αλλά........ οι τότε ακίδες αναπαραγωγής δεν την έπιαναν. Αυτή η λεπτομέρεια όμως ήταν εκεί στο αυλάκι και περίμενε υπομονετικά κάποια ακίδα να μπει βαθιά για να την διαβάσει.
Και την βγάζεις δεν λέω, την θες και την θες πολύ..... αλλά μαζί βγάζεις και το λάθος (που δεν ήταν λάθος τότε) μάστερινγ που κάνει η νέα σου κεφαλή. Και ακούω ο έρμος τον Ian να μου τραγουδά πάνω αριστερά και μπροστά "if you ve been bad. Lord ibet you have" και την ανάσα... αλλά του Paice τα πιατίνια είναι από κρύσταλλο (?), αέρινα (?). Μπούρδεεεεες ολκής!!!! δεν υπάρχουν τέτοια πιατίνια. Και βάζω και καλώδιο ηχείων να το φέρω και έχω τον Σταμάτη, Βασίλη και τον Παπά να μου λένε "σκληρή είναι η μεσαία".
Φτου και πάμε για troika με shibata (αντί ελλειπτική) και boron (αντί αλουμίνιο αλλά καρφωμένο μέσα του)..... και ήρθαν δεν λέω αλλά μαζί ήρθε και έδεσε το βαρύ της shibata με το βαρύ του linn και έγινε αχταρμάς στα μεσοχαμηλά. Είναι και ο χώρος... είναι και τα ηχεία... κλάψε και παρακάλα τον αι Βασίλη να σου φέρει μάζας........ Και την φορτώνεις ψηλά μπας και σιάξει και λίγη VTA ακόμα και στο κατώτατο όριο η VTF και καλά μεν αλλά χωρίς σώμα.... και τα 80uN στο όριο τα περνάς δεν τα περνάς. Τσιμπάς 2 db τους 40-140hz μπας και..... και χάνεις τις υψηλές. Τσάμπα τα ευρά της αναβελόνωσης δηλαδή. Πάλι καλά που έσπασε και ηρέμησα.... δεν φτιάχνει κιόλας και ηρέμησα παραπάνω.
Τι να κάνω, θέλω και την λεπτομέρεια της σύγχρονης ακίδας μαζί με τον χαρακτήρα τις παλιάς και λες μετά....... ρε συ να έφτιαχνα την riaa όπως μου αρέσει μπας και πατσίσω τον τότε μηχανικό ή να του βάλω ένα λαμπάτο stage να το στρογγυλέψω λίγο?
Μπα θα πάω για Arkiv B έστω και λιωμένη. :140:
Κατι εχεις εσυ σημερα !!!

Ολα μπορουν να ερθουν σωστα και με τα σημερινα δεδομενα (πλατω - κεφαλες), αρκει να ακολουθησεις καποιους κανονες πιστα.
Κανονες, οχι τρικ, χωρις κοστος, χωρις "χαρακτηρα".

Μπορουμε να κανουμε τα test στο δικο μου πλατω - να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις την ιδια αποψη με τωρα.

Υ.Γ
Για την troika, στο ειπα απο την πρωτη στιγμη...... μεγαλο σφαλμα η αγορα της.

Reaction score
2.248

Κατι εχεις εσυ σημερα !!!
Ναι έβαλα την clearaudio beta και τα έχω πάρει. Κέρδισα πολλά, έχασα λίγα και καλά.

Reaction score
1.685

Ναι έβαλα την clearaudio beta και τα έχω πάρει. Κέρδισα πολλά, έχασα λίγα και καλά.
Ειναι τοσο ασωμη που με το Linn και τον χωρο σου δενει μια χαρα.

Αναμενομενο !

Reaction score
2.248

Μάλλον εδώ είσαι και ακούς !!
Επ ακριβώς

Reaction score
1.685

Μάλλον εδώ είσαι και ακούς !!
Επ ακριβώς
Eμ....

Θα τα πουμε αυριο απο κοντα Γιωργο, το βραδακι να εισαι active.

Reaction score
2.248

Ναι δέν εννοούσα αν υπάρχει κάποια μελέτη γύρω απο το θέμα. Ρώτησα αν υπάρχει κάποια "στάνταρ" μέτρηση που δίδεται απο όλες τις εταιρείες και αφορά την απορρόφηση κραδασμών και την ηχητική ανάδραση. Πώς π.χ. τα ηχεία έχουν απόκριση συχνότητας και τη δίνουν όλα. Αυτό εννοώ. Αν υπάρχει κάτι στον χώρο των πικάπ που μπορώ έτσι να τα συγκρίνω μεταξύ τους στον τομέα των κραδασμών...
Δεν έχω υπ'όψην μου κάτι τέτοιο. Μόνο σε εργαστηριακές συνθήκες υποθέτω αλλά και αυτό εξαρτάται από πάρα πολλές παραμέτρους με βασικότερη αυτή της στήριξης, της θέσης του πλατώ και την ένταση τουλάχιστον όσο αφορά τους εξωγενείς κραδασμούς.

Για τους ενδογενείς πάλι είναι γνωστά

ΙΜΗΟ προχωράμε στην πρόληψη για αποφυγή παρά στον εφησυχασμό ότι το πλατώ μας τα καταφέρνει.΄(κάτι που δεν κάνω ούτε εγώ βασιζόμενος στις δυνατότητες του πικάπ μου φορτώνοντας στην αναρτησή του όχι μόνο το βάρος της απορόφησης των ενδογενών κραδασμών αλλά και μέρος των εξωγενών λόγο κακής στήριξης.....)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.563

Ακομα????????????
Εστω να βγει κανενας φιλος σου με ακριβο συστημα και να μας τα πει αυτος μιας και εσυ εγινες Λουης........

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Μην ανεβάζεις τσάμπα ρε φιλαράκο .
Κουβέντες του αέρα....μην δίνεις σημασία.
Αλλοίμονο εάν ένα μηχάνημα σαν την Μετρικ χρειαζότανε Χαϊεντική αποδοχή .
Εδώ κάποιοι ακούνε με καμμένα τουίτερ και νομίζουν οτι έχουν γλυκιά μεσαία.
Για να μην πούμε για τα ενισχυτικά και τα λοιπά αξεσουάρ .
Οσοι γνωρίζουν σε ζηλεύουν για την επιλογή σου.Οι υπόλοιποι ..........:409:

Reaction score
1.685

Κουβέντες του αέρα....μην δίνεις σημασία.

Οσοι γνωρίζουν σε ζηλεύουν για την επιλογή σου.Οι υπόλοιποι ..........:409:
Γιατι τι αλλο θα μπορουσε να ηταν? ..... συνηθες.

Να διαμορφωσω λιγο σε .. 'οσοι σε γνωριζουν' οχι μονο ζηλευουν τις επιλογες σου αλλα και το μερακι και την αποψη.

Αλλα ειπαμε........το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να παμε για κανενα ............. λουκανικο... :)

Reaction score
1.815

Οι κοτούλες κάτω αριστερά δε σου αρέσουν?:204:

Reaction score
1.815

Μπα δε νομίζω!
Τα αυγά είναι από ...τζάκι χάι έντ!
Γι αυτό και είναι ολίγον ...τσιμπημένα!:410:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Ακομα????????????
Εστω να βγει κανενας φιλος σου με ακριβο συστημα και να μας τα πει αυτος μιας και εσυ εγινες Λουης........
Κάτσε ρε φίλε. Μετά τα άσπρα είχε και χρωματιστά. Τι ήθελες; Να τα βάλει όλα μαζί και να ξεβάψουν;
Σήμερα μόλις τελειώσει ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα και τα πιάτα, θα ξαναμπεί.

...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Λοιπόν αφού δεν μιλάτε θα πω τον πόνο μου :204:

Παρόλο καθιστός μιλάς ορθά.
Και ενώ ακούς πολύ καλά με την ελλειπτική ΜΜ κεφαλή, βάζεις micro ridge πάνω σε ΜC και ακούς άλλα πράγματα..... Την βρωμολεπτομέρεια που ο μηχανικός την άκουγε στο 15ips tape, γραφόταν στο παλιοβινύλιο λόγω κεφαλής κοπής, αλλά........ οι τότε ακίδες αναπαραγωγής δεν την έπιαναν. Αυτή η λεπτομέρεια όμως ήταν εκεί στο αυλάκι και περίμενε υπομονετικά κάποια ακίδα να μπει βαθιά για να την διαβάσει.
Και την βγάζεις δεν λέω, την θες και την θες πολύ..... αλλά μαζί βγάζεις και το λάθος (που δεν ήταν λάθος τότε) μάστερινγ που κάνει η νέα σου κεφαλή. Και ακούω ο έρμος τον Ian να μου τραγουδά πάνω αριστερά και μπροστά "if you ve been bad. Lord ibet you have" και την ανάσα... αλλά του Paice τα πιατίνια είναι από κρύσταλλο (?), αέρινα (?). Μπούρδεεεεες ολκής!!!! δεν υπάρχουν τέτοια πιατίνια. Και βάζω και καλώδιο ηχείων να το φέρω και έχω τον Σταμάτη, Βασίλη και τον Παπά να μου λένε "σκληρή είναι η μεσαία".
Φτου και πάμε για troika με shibata (αντί ελλειπτική) και boron (αντί αλουμίνιο αλλά καρφωμένο μέσα του)..... και ήρθαν δεν λέω αλλά μαζί ήρθε και έδεσε το βαρύ της shibata με το βαρύ του linn και έγινε αχταρμάς στα μεσοχαμηλά. Είναι και ο χώρος... είναι και τα ηχεία... κλάψε και παρακάλα τον αι Βασίλη να σου φέρει μάζας........ Και την φορτώνεις ψηλά μπας και σιάξει και λίγη VTA ακόμα και στο κατώτατο όριο η VTF και καλά μεν αλλά χωρίς σώμα.... και τα 80uN στο όριο τα περνάς δεν τα περνάς. Τσιμπάς 2 db τους 40-140hz μπας και..... και χάνεις τις υψηλές. Τσάμπα τα ευρά της αναβελόνωσης δηλαδή. Πάλι καλά που έσπασε και ηρέμησα.... δεν φτιάχνει κιόλας και ηρέμησα παραπάνω.
Τι να κάνω, θέλω και την λεπτομέρεια της σύγχρονης ακίδας μαζί με τον χαρακτήρα τις παλιάς και λες μετά....... ρε συ να έφτιαχνα την riaa όπως μου αρέσει μπας και πατσίσω τον τότε μηχανικό ή να του βάλω ένα λαμπάτο stage να το στρογγυλέψω λίγο?
Μπα θα πάω για Arkiv B έστω και λιωμένη. :140:
τελικα κανει "μαστερινκ" η κεφαλή,ε?
αυτο πρεπει να το εχουν καταλαβει ολοι εκτος απο τους δυο γερους του μαπετ (καμια σχεση με προσωπα εδω φυσικα..)
και για πες για πες..... μαζας? μααζααας? πεσαν τα καστρα!!! αντε και με direct drive...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.563
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Κάτσε ρε φίλε. Μετά τα άσπρα είχε και χρωματιστά. Τι ήθελες; Να τα βάλει όλα μαζί και να ξεβάψουν;
Σήμερα μόλις τελειώσει ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα και τα πιάτα, θα ξαναμπεί.

...
εχεις δικιο......ηταν σε προπλυση τα μαλλινα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.445
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

εχεις δικιο......ηταν σε προπλυση τα μαλλινα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλάση, άστο, το θέμα πλυντήριο δεν το 'χεις...:116:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.336
Members