- Reaction score
- 139.783
Μετά από εκκλήσεις επιφανών μελών του φόρουμ μας (πφφφφ), αναγκάζομαι να έρθω στη δυσάρεστη θέση να σας εξηγήσω πόσο εύκολα μπορείτε να τη δείτε να σας σηκώνεται με τη μέτρικ.
Τι; Δε σας σηκώνεται εύκολα;
Για την τρίχα στο βραχίονά σας εννοώ, κατά την ακρόαση μουσικής με συνοδό ευμεγέθη συναισθηματική εμπλοκή, αλλά τέλος πάντων μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε...
Λοιπόν, γι'αυτό είμαι δω, να σας δείξω πόσο απλό είναι να σας σηκωθεί.
Θα χτυπήσει κόκκινα το σηκωμαροτριχόμετρο, σας το εγγυώμαι!
Πάμε λοιπόν:
ΥΓ 1:
Το "σηκωμαροτριχόμετρο" είναι το σημαντικότερο μετρητικό εργαλείο του χα(ρ)ϊεντά, καθώς μετράει πόσο του σηκώνεται (είπαμε, η τρίχα στο βραχίονα).
ΥΓ 2:
το ενσφηνωμένο (ρ) άνωθεν, στην μεσότητα της γνωστής κατά τα άλλα λέξης "χαϊεντά", είναι ξεκάθαρα κλόπιράιτ μπάι μεσιέ μπούτχιας.
Τι; Δε σας σηκώνεται εύκολα;
Για την τρίχα στο βραχίονά σας εννοώ, κατά την ακρόαση μουσικής με συνοδό ευμεγέθη συναισθηματική εμπλοκή, αλλά τέλος πάντων μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε...
Λοιπόν, γι'αυτό είμαι δω, να σας δείξω πόσο απλό είναι να σας σηκωθεί.
Θα χτυπήσει κόκκινα το σηκωμαροτριχόμετρο, σας το εγγυώμαι!
Πάμε λοιπόν:
ΥΓ 1:
Το "σηκωμαροτριχόμετρο" είναι το σημαντικότερο μετρητικό εργαλείο του χα(ρ)ϊεντά, καθώς μετράει πόσο του σηκώνεται (είπαμε, η τρίχα στο βραχίονα).
ΥΓ 2:
το ενσφηνωμένο (ρ) άνωθεν, στην μεσότητα της γνωστής κατά τα άλλα λέξης "χαϊεντά", είναι ξεκάθαρα κλόπιράιτ μπάι μεσιέ μπούτχιας.