Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Προτού εμφανιστούν τα αποτελέσματα να πώ το παρακάτω

Και εννοείται οτι παράμετροι τύπου "στρωσίματα καλωδίων", "θερμοκρασίες και κουραφέξαλα" θα είναι εκτός συγκριτικού.:116:
Το τέστ είναι άκυρο εφ όσον δέν έγινε όπως έπρεπε. Τί εστί άστρωτο καλώδιο???Είσαι τρελός???????

Πώς παίζεις με άστρωτο καλώδιο?Δέν καταλαβαίνεις οτι το ακριβό μπορεί να είναι άστρωτο ενώ το φθηνό στρωμένο και να ... κερδίσει???

Δέν την παλεύετε εσείς οι καλωδιάκηδες...Μισές δουλειές.Θέλετε να κάνετε κάτι κάντε το τουλάχιστον σωστά!!!

Reaction score
777
Επίσης όπως πολύ ορθά έθεσες εκτός απο τη θερμοκρασία σημασία έχει και η υγρασία αφού το κάθε μέταλλο αντιδρά διαφορετικά σε άλλες θερμοκρασίες/υγρασίες.
Και φυσικά σε ένα εξτρίμ υπερ-αναλυτικό σύστημα η διαφορά είναι άμεσα αντιληπτή ακόμα και απο ένα απαίδευτο αυτί...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.981
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Το τεστ είναι άκυρο λόγω Fix. H Fix πάει σε τεστ καλωδίων ηχείων, όχι ρεύματος. Ούτε τα βασικά δεν έχετε μάθει ακόμα...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μου λύθηκαν πολλές απορίες από την εικόνα .
ο Ζαπάντης δεν απαντάει στο ΑΒΓΔ
Ο Ζαπάντης πίνει coca-cola συνέχεια
Άρα ο Ζαπάντης πήγε κρυφά στο τεστ καλωδίων.
καλή καλωδιόκοτα είναι κι αυτός :137:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Αναβληθηκε το σημερινο παιχνιδι λογω χιονοπτωσης στην Κομοτηνη

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.471

Πάρε ένα σχετικό, βαζελούλη!:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αν υποψιαστώ οτι τα καλώδια ρεύματος προκάλεσαν τέτοια κοσμογονική αλλαγή...........θα ξαναγοράσω λάμπες και NOS dac

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.167

Ρε δεν αγοράζεις και τον ολυμπιακό ? το ίδιο μας κάνει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.822
Έχουμε νέα ή πήγατε κατευθείαν για φαγητό? :roflmao:

Το ράδιο περιμένει.

Reaction score
1.815

Tην καλημέρα μου σε όλους!:hi:

Κατ' αρχήν να πω ότι το θρεντ είναι μια «ιστορία» που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε περάσει.
Μια πορεία με τα up και τα down που ο καθένας μας ακολουθεί στο χόμπυ, προσπαθώντας άλλοτε να κοντρολάρει τον εαυτό του για διάφορους λόγους (ο κυριότερος η «τσέπη») κι άλλοτε αφήνεται στα «θέλω», ικανοποιώντας τις ανησυχίες του.

Έχω την εντύπωση ότι είναι όλοι «στημένοι» για να μάθουν τα συμπεράσματα από αυτό το συγκριτικό!

Να ξεκαθαρίσω ότι όλοι μας είχαμε την ίδια απορία για το πόσο μπορεί να επηρεάζει ένα καλώδιο ρεύματος το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα, αλλά και το πώς καταλήξαμε στο τέλος ομόφωνα σε τελικά συμπεράσματα!
Δε γνωρίζω αν έχει γίνει ποτέ στο forum άλλο «ακουστικό» συγκριτικό καλωδίων, αλλά είμαι βέβαιος ότι βοηθήθηκα να μάθω αρκετά.

Πριν ξεκινήσουμε να σχολιάζουμε τα αποτελέσματα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή του Παντελή, του Κώστα, του Βασίλη και του Βλάσση που συμμετείχαν με διάθεση στην ακρόαση και που πραγματικά έδωσαν αμερόληπτα αποτελέσματα.

Παίδες RESPECT! :thumbsup:

Reaction score
460

Aντεεεεεεεε..................... ξεκινατεεεεεε..................!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.156
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla