Το όνειρο (PPG)

Reaction score
1.559
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

τωρα ειδα αυτα αλλα την λενε απο ηχο δεν ξερω καθολου...

Να το χαιρεσαι το πανεμορφο συστημα σου
Σε οτι αφορα το παραπανω ηχειο εχει αποσο ξερω επιλογη να τα δοκιμασεις στον χωρο σου και εαν δεν σου κανουν να τα επιστρεψεις
Εαν σου αρεσουν πολυ και καποιος εχει ακουστικη αποψη δεν εχεις παρα να το ψαξεις

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

Εγώ πάντως θα έβαφα ταβάνι και τοίχους μπορντό χρώμα, για να διατηρίσω τη cinema αίσθηση, αλλά και για να δέσει με το φωτισμό και το χρώμα, περιμετρικά της οθόνης...

Ωραια η ιδεα σου θα το σκεφτω σε ευχαριστω..

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Να το χαιρεσαι το πανεμορφο συστημα σου
Σε οτι αφορα το παραπανω ηχειο εχει αποσο ξερω επιλογη να τα δοκιμασεις στον χωρο σου και εαν δεν σου κανουν να τα επιστρεψεις
Εαν σου αρεσουν πολυ και καποιος εχει ακουστικη αποψη δεν εχεις παρα να το ψαξεις
Σε ευχαριστω πολυ Κυριακο να εισαι καλα ,δεν εχεις αδικο το τσεκαρω και να μου αρεσει το κραταω.
Μολις δωσω και τα υπολοιπα ηχεια θα το σκεφτω σοβαρα το front/center setup περιμενω και τις συμβουλες των ειδικων.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.249

Εγώ πάντως θα έβαφα ταβάνι και τοίχους μπορντό χρώμα, για να διατηρίσω τη cinema αίσθηση...
Σωστά, αλλά για την ποιότητα εικόνας νομίζω είναι καλύτερα το γκρι χρώμα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Ηρθε καποιος ειδικος να το πω? χωρις να κανει μετρησεις και μου προτεινε να βαλω Absorbers
στους πλαινους τοιχους που ειναι τα ηχεια στον μπροστα και πισω τοιχο και επισης πανω απο τον καναπε.
Στο thomann βρηκα αυτα και ειναι το σχεδιο οπως μου το προτεινε οι τιμες ειναι παρα πολυ καλες και σκεφτομαι
να τα παραγγελιω αμεσα μιας και το βαψιμο θα τελιωσει το ΣΚ αν πανε ολα καλα.
Το δωματιο περα απο την μοκετα δεν εχει κατι αλλο περα απο τα ρομαν που εχω στα παραθυρα που να αποροφα
Μηπως να βαλω και στα παραθυρα η καθολου?
Για πειτε καμια συμβουλη..
http://www.thomann.de/gr/eq_acoustics_classic_wedge_foam_tiles_grey.htm
http://www.thomann.de/gr/media_bdbviewer_AR_298706.html?image=4
Όχι.
Χωρίς μετρήσεις μπορεί να τα κάνεις χειρότερα.
Εξάλλου diffusors χρειάζεται πρώτα απ όλα και όχι absorbers.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Όχι.
Χωρίς μετρήσεις μπορεί να τα κάνεις χειρότερα.
Εξάλλου diffusors χρειάζεται πρώτα απ όλα και όχι absorbers.
Σαν αυτα εδω λες? αυτα πανε μονο στις γωνιες http://www.thomann.de/gr/the_takustik_cbt_37.htm
και αλλα για τον υπολοιπο χωρο?
Αλλα παλι πρεπει καποιος να μετρησει να τελιωνουμε...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Ναι καταλαβα ποια λες εγω εβαλα λαθος λινκ

Reaction score
3.332

Μιχάλη πάρα πολύ όμορφος χώρος να χαίρεσαι κάθε στιγμή !!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Μιχάλη πάρα πολύ όμορφος χώρος να χαίρεσαι κάθε στιγμή !!!
Νίκο σε ευχαριστω παρα πολυ να είσαι καλα!!!

Μάκης

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Βρε παιδια μια φλασια που εφαγα.. και θελω την γνωμη σας
Το ξερω το εχω κουρασει το θεμα sub αλλα θελω να κανω σωστη κινηση αυτη τη φορα, εχω σχεδον αποφασισει (svs)
Αλλα ψαχνοντας βρηκα αυτο το πακετο ηχεια με 2 sub, η τιμη του πακετου συμφωνα με το site τους ειναι καλη
και φορανε μοναδες seas και τα 2.
Δινω και το κεντρικο μου και παιρνω το αναλογο της xtz ωστε να ειναι τα ιδια μπροστα.

http://www.xtz.se/en/products/subwoofers/99w10-17p
Ριξτε μια ματια στις φωτο απο τον συνδιασμο που μπορει να γινει.
Απο θεμα ενισχυτων για τα sub εχω τους 2 μονο rotel rb1091(500wrms 8Ω η 1000wrms 4Ω)
οπου θα τα δουλεψουν μια χαρα και τα μικρα ο adcom 7500.
Το αποτελεσμα αραγε θα ειναι καλυτερο απο το να παρω ενα svs PB12-PLUS και να κρατησω τα ηχεια που εχω??
Βεβαια συμφωνα με τo site της xtz μπορεις να τα αγορασεις να τα δοκιμασεις για 3 βδομαδες και αν δεν send!!!
Δεν ξερω βεβαια αν αυτο γινεται εδω μιας και απο οτι ξερω υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Βρε παιδια μια φλασια που εφαγα.. και θελω την γνωμη σας
Το ξερω το εχω κουρασει το θεμα sub αλλα θελω να κανω σωστη κινηση αυτη τη φορα, εχω σχεδον αποφασισει (svs)
Αλλα ψαχνοντας βρηκα αυτο το πακετο ηχεια με 2 sub, η τιμη του πακετου συμφωνα με το site τους ειναι καλη
και φορανε μοναδες seas και τα 2.
Δινω και το κεντρικο μου και παιρνω το αναλογο της xtz ωστε να ειναι τα ιδια μπροστα.

http://www.xtz.se/en/products/subwoofers/99w10-17p
Ριξτε μια ματια στις φωτο απο τον συνδιασμο που μπορει να γινει.
Απο θεμα ενισχυτων για τα sub εχω τους 2 μονο rotel rb1091(500wrms 8Ω η 1000wrms 4Ω)
οπου θα τα δουλεψουν μια χαρα και τα μικρα ο adcom 7500.
Το αποτελεσμα αραγε θα ειναι καλυτερο απο το να παρω ενα svs PB12-PLUS και να κρατησω τα ηχεια που εχω??
Βεβαια συμφωνα με τo site της xtz μπορεις να τα αγορασεις να τα δοκιμασεις για 3 βδομαδες και αν δεν send!!!
Δεν ξερω βεβαια αν αυτο γινεται εδω μιας και απο οτι ξερω υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα.
IMHO για υψηλες σταθμες και cinema χρηση παρε το svs
για μουσικη παρε τα 2 xtz

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Σας ευχαριστω όλους
Και μια διευκρίνηση..ότι το όλο θέμα είναι το cinema και οχι η μουσική.. Οχι ότι δεν ακούω αλλα πρώτα το cinema!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.046
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon