Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

Reaction score
0
Απάντηση: Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

καταρχην ξεκιναω απ το οτι εχεις δικιο !
δε το συζηταμε πως ο καθενας οσο θελει πουλαει οχι 10 αλλα 1000 ευρο πανω απ την αξια του !
ομως δε καταλαβες το νοημα της συζητησης με ολο το σεβασμο !
Α. θελεις να τσεκαρεις , να κανεις τραμπες κτλ βαλτειν οσο θελεις!
Β . θελεις πραγματικα να φυγει το προιον σου ? σκεψου κ λιγο σαν αγοραστης !
απλα τα πραγματα ! αν μιλαω λαθος σορρυ !
λοιπον την κανω καλοπουλητα φιλε opsimist

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Εχω την εντυπωση πως ειναι και τα μονα σφραγισμενα αυτην την στιγμη στην Ελλαδα.
Προσφορα και ζητηση βλεπεις, ο νομος της αγορας.
Αν ελθει ενα καλο παιδι και μου πει 600 ευρω δεν εχω αλλα και μου ειναι συμπαθης ,θα του τα δωσω !

Reaction score
0

Εχω την εντυπωση πως ειναι και τα μονα σφραγισμενα αυτην την στιγμη στην Ελλαδα.
Προσφορα και ζητηση βλεπεις, ο νομος της αγορας.
Αν ελθει ενα καλο παιδι και μου πει 600 ευρω δεν εχω αλλα και μου ειναι συμπαθης ,θα του τα δωσω !
ειδατε ?? εφυγε το ''αδιαπραγματευτα'' απ την μεση !
καλη λοιπον πολλες φορες η ''παρενοχληση'' της αγγελιας !
και για τον αγοραστη που θα τα παρει πιο φτηνα και για τον πωλητη που λογικευεται κ τα δινει !
φιλικα παντα ..

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Καλα το παιξαμε το παιχνιδι συνεταιρακι!

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Για να σοβαρευτουμε , στην χωρα πο η εγγυηση του Ελληνικου Δημοσιου εχει εκπτωση 80 % απο αλλο πλανητη πρεπει να εισαι για να με κατηγορεις για το αδιαπραγματευτο της αγγελιας

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Φίλε enantia αρκετά σχολίασες, οι απόψεις σου έχουν καταγραφεί και θα ήθελα να σταματήσει εδώ κάθε περαιτέρω σχόλιο.
Να αφήσουμε την αγγελία να κυλήσει.

Reaction score
0

Φίλε enantia αρκετά σχολίασες, οι απόψεις σου έχουν καταγραφεί και θα ήθελα να σταματήσει εδώ κάθε περαιτέρω σχόλιο.
Να αφήσουμε την αγγελία να κυλήσει.
ωπα ρε προεδρε μεγαλο αρχηγοπουλο χαλαρωσε λιγακι!
εσυ και το συνετερακι σου που ανεβασε την αγγελια ειστε απατεωνες !
σβησε με γιατι δε σε συμφερει - μπορει να τα παρω και να βγαλω την φορα τα pm που μου ηρθαν απ τις συναλαγες του κυριου κου καληπτεις !! και ειναι πολλα σε πληροφορω προεδραρα !!! αντε γεια που θα μας κανεις ντα κι ολας

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

σβησε με γιατι δε σε συμφερει - μπορει να τα παρω και να βγαλω την φορα τα pm που μου ηρθαν απ τις συναλαγες του κυριου κου καληπτεις !! και ειναι πολλα σε πληροφορω προεδραρα !!! αντε γεια που θα μας κανεις ντα κι ολας
ΣΚΟΥΜΠΛΑΟΥΖ και ΓΟΥΑ ΔΑ ΦΑΚ μαζί!

Reaction score
2

εγω πιστευω οτι τα σχολια στις αγγελιες ειναι παντα επικοδομητικα εαν γινονται με σωστο υφος και οχι απο κακια
και προστατευουν καποιον ασχετο/αφελη απ το να πιαστει κοροιδο. (Δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη αγγελια - γενικολογω).

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

τι γινεται εδω ρε παιδια?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.669
Re: Απάντηση: Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

Πάρε ένα ολιγοήμερο ban για ύβρι προς συντονιστή.

Reaction score
208
Παιδιά ηρεμίστε θεωρώ ότι κανείς δεν θέλει να καλύψει κανένα απατεώνα ούτε και είμαστε μικρά παιδιά σε δημοτικό που αρμόζουν τιμωρίες, από την άλλη και εμένα μου κάνει περιέργεια ένα ζευγάρι ηχεία ανέγγιχτα που κάνουν βόλτα χωρίς να τα εχει ανοίξει ο ιδιοκτήτης τους να τα ακουσει και μάλιστα στο σινάφι μας

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.669
Ανοίξτε αλλού θέμα γενικής συζήτησης περί αγγελιών.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

Ανοίξτε αλλού θέμα γενικής συζήτησης περί αγγελιών.
καλησπερα .. παρακολουθω την συζητηση σαν απλος θεατης και εκανα εγγραφη μονο για να πω κατι !
εχουμε και λεμε λοιπον .. ο χρηστης εναντια εκφραζει καποιες αποψεις τεκμηριωμενα , ολες με επιχειρηματα και σωστα διατυπομενες , ο ανθρωπος ξερει συντακτικο .. και το κυριοτερο ? οσο και να του την εχετε πεσει ολοι εδω μεσα (τι να κανουμε η αληθεια ποναει οσους εχουν οφελος) αυτος ειναι ευγενικοτατος !! ολα του τα μηνυματα κλεινουν με την ευχη να πουληθουν τα ηχεια ! κατα την γνωμη μου ολα οσα εχει πει ειναι 100% σωστα ! αν διαφωνει καποιος ας μου δειξει μια προταση του εστω που λεει κατι λαθος .. με επιχειρηματα ομως , οχι του τυπου 'εγγυηση ειμαι εγω' που αναφερει ο πωλητης ! και μιας και ηρθε η κουβεντα και σε αυτον για πες μας ρε φιλε .. αφου στην ελλαδα ολα ειναι διαπραγματευσιμα γιατι στην αρχη γραφεις αδιαπραγματευτα ?? δε σκεφτεσαι πως ριχνοντας μετα μονος σου την τιμη μηπως γελοιοπoiησαι λιγακι?
'Αν ελθει ενα καλο παιδι και μου πει 600 ευρω δεν εχω αλλα και μου ειναι συμπαθης ,θα του τα δωσω !'
αν ειναι ξανθος με γαλανα ματια πεφτει στο πεντακοσαρικο ?????
ε ρε κατι πονηροι ...
φιλε εναντια τελικα δεν ανεβηκε η επισκεψιμοτητα της αγγελιας μονο αλλα και του σαιτ !
απο μενα ?? εναντια respect !

Reaction score
0

ps. πριν μου πεις γιατι εστειλα εδω , πως ειναι ασχετο το μηνυμα μου κτλ , σε προλαβαινω και σου λεω πως ο μονος λογος που εκανα εγγραφη ηταν αυτη η παρεμβαση..
το θεμα το εκλεισες γι αυτο απαντησα εδω ..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.914

Σε λίγο θα φας μόνιμο ban stasinop-enantia...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Ε, ρε σκάλωμα ο Μεσσίας....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Αγαπητέ enantia.
Καλά το κατάλαβα ότι είσαι πολύ έξυπνος.
Μας ξεσκέπασες, έκανες την αποκάλυψη ότι εγώ και ο OPTIMIST είμαστε συνεταιράκια και τον καλύπτω.
Παίρνω και ποσοστό αν πουλήσει τα ηχεία του.
Δεν είπα ότι θα σε κάνω ντα, δεν μπορώ. Απλά σου ζήτησα να σταματήσεις τις διαμαρτυρίες.
Μπήκες και έγραψες μόνο σε αγγελίες για να διαμαρτυρηθείς σε όλες.
Κι έλεγα γιατί έχει τέτοιο ψευδώνυμο, είναι προφανές.
Ενάντια σε όλα.
Άντε γεια.

Reaction score
30.455

καλησπερα .. παρακολουθω την συζητηση σαν απλος θεατης και εκανα εγγραφη μονο για να πω κατι !
εχουμε και λεμε λοιπον .. ο χρηστης εναντια εκφραζει καποιες αποψεις τεκμηριωμενα , ολες με επιχειρηματα και σωστα διατυπομενες , ο ανθρωπος ξερει συντακτικο .. και το κυριοτερο ? οσο και να του την εχετε πεσει ολοι εδω μεσα (τι να κανουμε η αληθεια ποναει οσους εχουν οφελος) αυτος ειναι ευγενικοτατος !! ολα του τα μηνυματα κλεινουν με την ευχη να πουληθουν τα ηχεια ! κατα την γνωμη μου ολα οσα εχει πει ειναι 100% σωστα ! αν διαφωνει καποιος ας μου δειξει μια προταση του εστω που λεει κατι λαθος .. με επιχειρηματα ομως , οχι του τυπου 'εγγυηση ειμαι εγω' που αναφερει ο πωλητης ! και μιας και ηρθε η κουβεντα και σε αυτον για πες μας ρε φιλε .. αφου στην ελλαδα ολα ειναι διαπραγματευσιμα γιατι στην αρχη γραφεις αδιαπραγματευτα ?? δε σκεφτεσαι πως ριχνοντας μετα μονος σου την τιμη μηπως γελοιοπoiησαι λιγακι?
'Αν ελθει ενα καλο παιδι και μου πει 600 ευρω δεν εχω αλλα και μου ειναι συμπαθης ,θα του τα δωσω !'
αν ειναι ξανθος με γαλανα ματια πεφτει στο πεντακοσαρικο ?????
ε ρε κατι πονηροι ...
φιλε εναντια τελικα δεν ανεβηκε η επισκεψιμοτητα της αγγελιας μονο αλλα και του σαιτ !
απο μενα ?? εναντια respect !
Και συντακτικό και ορθογραφία!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas