Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Αυτό ήταν?
Δεν το ξέρεις φίλε μου... οι γνωριμίες και οι παρέες που κάνουμε... αυτά τα αποτελέσματα φέρνουν...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- Απαγορεύονται οι Συγκεντρώσεις - Εκδηλώσεις μεταξύ των μελών, από εδώ και πέρα -

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Πραγματι εχουμε γινει ολες φιλες και χασαμε την βαρβατιλα ............

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.880
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψήχωσις.

Αν δεν σου αρεσει ο ηχος τους γιατι να τα αγορασεις?
Για να εισαι τεκνικλι κορεκτ?
H τεχνολογική και η πολιτική ορθότητα είναι δύο έννοιες που δεν ταυτίζονται απαραίτητα.Χάρη στις ελλείψεις ταύτισης αναπτύσσονται και οι διάφορες...ψηχώσεις.:wink:

Y

Yiannis_B

Guest

Θα πάρω μία γεννήτρια και αυτό το μαραφέτι από την δουλειά και θα αρχίσω δικές μου μετρήσεις, από UPS μέχρι εξόδους Ncore και παλμοτροφοδοτικά.

Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι όλα ρόδινα....

http://www.hypex.nl/docs/papers/AES124BP.pdf

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψήχωσις.

H τεχνολογική και η πολιτική ορθότητα είναι δύο έννοιες που δεν ταυτίζονται απαραίτητα.Χάρη στις ελλείψεις ταύτισης αναπτύσσονται και οι διάφορες...ψηχώσεις.:wink:
Ακούς vet? :smile:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψήχωσις.

Που είσαι βρε χαμένε;
:party:

Y

Yiannis_B

Guest

Η πιο σουρεάλ υποδοχή μυνήματος που έχει πάρει ο Bhutia. :thumbsup:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ενα απο τα 40 συστηματα που ακουσα το κομματι ειναι το συστημα με τα μεγαλα Focal στο event του Avsite στην Ηχοδομη.
Ισως να ηταν κι αυτο ενα απο τα συστηματα που παιζουν λαθος.

Ακουστηκε (ο χαρακτηρας του - η αποσβεση κ.λ.π) ακριβως οπως και στα περισσοτερα αλλα, οπως και με τον SPL του Μανου.....
Έχω μία εντύπωση πάντως οτι το focal της ηχοδομής είχε το χαρακτηριστικό της έλλειψης ουράς όταν έπαιζε με τον ML. Ένας καλύτερος διακοπτικός είναι λογικό να "κόψει" ακόμα παραπάνω ουρές...Το τέλειο θα ήταν να μήν υπήρχαν καθόλου, κάτι το αδύνατο.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Έχω μία εντύπωση πάντως οτι το focal της ηχοδομής είχε το χαρακτηριστικό της έλλειψης ουράς όταν έπαιζε με τον ML. Ένας καλύτερος διακοπτικός είναι λογικό να "κόψει" ακόμα παραπάνω ουρές...Το τέλειο θα ήταν να μήν υπήρχαν καθόλου, κάτι το αδύνατο.
Γιατί?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

με 5ψηφια damping factor τα "φρενα" ενος ενισχυτη μαλλον ακουγονται εξωπραγματικα σε σχεση με τις πιο συμβατικες ΑΒ σχεδιασεις που εχουμε συνηθισει.

Y

Yiannis_B

Guest

Θα σας φέρω ένα παράδειγμα από τον χώρο της οδήγησης επαγωγικών κινητήρων από VSDs. για να δείτε πόσο πίσω είναι το audio.

Τα αudio συστήματα δεν διαφέρουν και πολύ, έχουμε οδήγηση και πάλι οδήγηση επαγωγικού φορτίου (πηνίου φωνής).

Σκέφτείται να μπορούσατε να ελέγξετε την κινητική κατάσταση του μεγαφώνου ελέγχοντας απόλυτα σε λιγότερο από μs, την ροπή του.

Αυτά είναι λυμένα θέματα στα VSDs εδώ και δεκαετίες.

http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_torque_control

High efficiency & low losses - switching losses are minimized because the transistors are switched only when it is needed to keep torque and flux within their hysteresis bands
Δεν χρειάζεται συμβατική PWM διαμόρφωση, χρειάζεται το μεγάφωνο να ακολουθεί το μουσικό σήμα, με έλεγχο ροπής (εφόσον γνωρίζουμε την θέση είτε έμμεσα -από θεωρητικό μοντέλο και μετρήσεις, είτε άμεσα με encoder)
Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά θα το πω ξανά:

To πρόβλημα του audio είναι ότι ακόμη και σήμερα παραμένει Σύστημα Ανοικτού Βρόχου. (Χωρίς ανάδραση από τα ηχεία και τον Χώρο Ακρόασης)

Y

Yiannis_B

Guest

Ναι, τα ίδια λέγανε και πριν πατήσουμε στο φεγγάρι....η τεχνολογία είναι εδώ.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ναι, τα ίδια λέγανε και πριν πατήσουμε στο φεγγάρι....η τεχνολογία είναι εδώ.
Το οτι το τέλειο δέν υφίσταται δέν αναιρεί οτι ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρία

Αν μια open loop μ@λ@ία παίζει "τραγικοαπίστευτα" σύμφωνα με μερικούς, σκέψου που μπορούμε να φτάσουμε...

Reaction score
1.685

Και γιατι να τις κοψει βρε Alex?

Κανε το απλο πειραμα που εκανα κι εγω - ξερεις, λεγε λεγε, σου γεννιεται μια απορια βρε παιδι μου...
Βαλε το ψηφιακο σου αρχειο και χρησιμοποιησε στο dac σου α κ ο υ σ τ ι κ α.
Ουτε ενισχυτες, ουτε ηχεια, ουτε χωρος, ουτε τιποτα..................."κατι μου λεει" οτι κι εκει θα την ακουσεις την "ουρα" με ιδια χαρακτηριστικα.

Καλυτερος ενας διακοπτικος απο τον ML ειπες? :laugh:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Και γιατι να τις κοψει βρε Alex?
Συμφωνώ!!!!Δέν υπάρχει κανένας λόγος εφόσον σε κάποιον αρέσει η πλαδαρότητα να μπεί στη νοοτροπία να πάρει κάτι "ταχύ".

Κανε το απλο πειραμα που εκανα κι εγω.
Βαλε το ψηφιακο σου αρχειο και χρησιμοποιησε στο dac σου α κ ο υ σ τ ι κ α.
Ουτε ενισχυτες, ουτε ηχεια, ουτε χωρος, ουτε τιποτα..................."κατι μου λεει" οτι κι εκει θα την ακουσεις την "ουρα" με ιδια χαρακτηριστικα.
Καταρχάς δέν ξέρω τί ουρά ακούς. Εγώ αυτή που ακούω είναι μπόλικη σε φθηνά συστήματα ή σε συστήματα με λάμπες και μηδαμινή σε πολύ ακριβά και καλά συστήματα. Οπότε εγώ το τέλειο (π.χ. kef, wilson audio κτλ) άκουσμα το είχα πάντα συνδυασμένο χωρίς ουρές.
Παρ όλ αυτά απο προσωπικές παρατηρήσεις συνήθως αυτό που αρέσει στον κόσμο είναι το άκουσμα με ουρές. Όμως αυτό δέν έχει σχέση με υψηλή πιστότητα.

Καλυτερος ενας διακοπτικος απο τον ML ειπες? :laugh:
Αν το πάμε με "άκουσμα" εμένα μου αρέσουν οι διακοπτικοί...2-3 που έχω ακούσει δηλαδή.καλούς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.336
Members
38.171
Νεότερο μέλος
Jargy@