Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Λαθος μεσιέ.
το quad στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων τους είναι οτι πρέπει για να δείξει τον φοβερό έλεγχο των ncore χαμηλά, την ταχύτητα και την έλλειψη ουσιαστικά παραμόρφωσης παντού. Τεχνικά εξηγείται όπως φυσικά ξέρεις.
τωρα τα πολυδρομα ενεργά είναι άλλη συζήτηση είπαμε....
τον φοβερό έλεγχο, την ταχύτητα και την έλλειψη παραμόρφωσης, νομίζεις πως την άκουσες.
Το έχω ξαναγράψει:

http://www.avsite.gr/vb/showthread....F8%F9%F1%DF%E1%F3%E9%F2&p=1633755#post1633755

μυρουδιά παίρνεις. μέχρι εκεί. και φυσικά εξηγείται τεχνικά, όπως πολύ σωστά λες.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Όλοι έχουν μιλήσει και έχουν πει την άποψη τους, για πες μου και εσύ την ακουστική σου εμπειρία εν συγκρίσει με τον Pass 150?
:gamer:

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

τον φοβερό έλεγχο, την ταχύτητα και την έλλειψη παραμόρφωσης, νομίζεις πως την άκουσες.
Αυτη την ταση του θεσφατου να μην ειχες βρε Κωστα.....τι να πω. :thumbsdown:
Υπαρχουν και οι αποχρωσεις του γκρι, ξερεις.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Το έχω ξαναγράψει:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?122616-%CD%EA%EF%F1%DF%E1%F3%E9%F2-%F0%F9%F2-%EB%DD%EC%E5-%F8%F9%F1%DF%E1%F3%E9%F2&p=1633755#post1633755

μυρουδιά παίρνεις. μέχρι εκεί. και φυσικά εξηγείται τεχνικά, όπως πολύ σωστά λες.
Τι μυρωδιά βρε Κώστα, χαμηλα είναι μέρα νύχτα. Τεσπα, έστω, μυρωδιά απο μυρωδιά διαφέρει...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Μάλιστα... μου έλυσες την απορία. :roflmao:
Ειμαι της σχολής του εαρ.
οι ακουστικες εντυπώσεις είναι άχρηστες.
να πω πχ για το χαμηλό όταν εχω 3 γειτονικούς ρυθμούς που παλεύουν, τι νόημα εχει;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ιδου η ανακριβεια αγαπητε Κωστα.
Βαζεις λογια που δεν εχω πει.

νδιαφέρον έχει η παραδοχή σου πως σε μικρής ισχύος ενισχυτικά στάδια (πχ 100 βατ) ή προενισχυτικές βαθμίδες (από φόνο στέιτζ μέχρι ντακ και προ) υπάρχουν άφθονες υλοποιήσεις διαθέσιμες, από μεγάλες φίρμες, μεγάλα ονόματα μηχανικών, σε υψηλότατα κοστολόγια και με εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές (και ανάλογες επιδόσεις), οπότε δικαίως θεωρούνται τα διακοπτικά τροφοδοτικά η ορθότερη επιλογή, και όχι για λόγους βάρους ή κόστους, αλλά για λόγους σαφέστατης τεχνικής υπεροχής. Εύγε. Χαίρομαι για την παραδοχή σου, είσαι στο σωστό δρόμο."

Τα υπολοιπα αφορουν προσωπικες σου αποψεις τις οποιες πρεπει να σεβομαι (ως αποψεις), εστω κι αν δεν με εκφραζουν.

Δε "βάζω λόγια" που δεν έχεις πει, συνάγω σαφή συμπεράσματα από αυτά που έχεις πει. Δηλαδή:

Είπες:

Δεν εχει νοημα, δεν βγαινει ακρη !!!

Βεβαια δεν εχω δει (ακομα) διακοπτικο τροφοδοτικο σε καποιον μεγαλο και επωνυμο τελικο ενισχυτη.
Μπορει και να ειναι "βλακες" που δεν το εχουν κανει, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Το οποίο σημαίνει (συμπέρασμα από τα γραφόμενά σου) πως έχεις δει διακοπτικά τροφοδοτικά σε άλλα μηχανήματα από επώνυμους κατασκευαστές, όπως πχ σε προ και μικρής ισχύος ενισχυτές (και τονίζεις πως σε μεγάλο τελικό δεν έχεις δει διακοπτικό - άρα σε όλα τα άλλα έχεις δει)
Φυσικά δεν είναι "βλάκες" οι κατασκευαστές που σε αυτές τις συσκευές βάλανε διακοπτικό τροφοδοτικό.

και πάμε και σε άλλο κείμενό σου:

Η παρατηρηση μου για τους μεγαλους ενισχυτες, ειναι οτι δεν εχω δει μεγαλο κλασικο ενισχυτη με διακοπτικη τροφοδοσια - και οχι μεγαλο ενισχυτη πληρως διακοπτικο (μοναδα και τροφοδοσια).

Ο Anthem Statement M1 ειναι πληρως διακοπτικος, οποτε δεν εχει σχεση με αυτα που λεω.
Άρα, τα διακοπτικά τροφοδοτικά (που κατακλύζουν συσκευές υψηλής πιστότητας) ανέφερες και πάλι πως δε τα έχεις δει σε ενισχυτή τάξης Α/ΑΒ μεγάλης ισχύος, άρα πιθανά θεώρησες πως εκεί να υπάρχει κάποιο θέμα χρήσης διακοπτικών τροφοδοτικών.

Ουδέποτε ανέφερες "θέμα" χρήσης διακοπτικών τροφοδοτικών σε διακοπτικούς ενισχυτές ή σε dac, προ, phono stage. Άρα, λογικά, είναι σαφές πως έχω δίκιο να γράψω αυτό που έγραψα, ότι δηλαδή

νδιαφέρον έχει η παραδοχή σου πως σε μικρής ισχύος ενισχυτικά στάδια (πχ 100 βατ) ή προενισχυτικές βαθμίδες (από φόνο στέιτζ μέχρι ντακ και προ) υπάρχουν άφθονες υλοποιήσεις διαθέσιμες, από μεγάλες φίρμες, μεγάλα ονόματα μηχανικών, σε υψηλότατα κοστολόγια και με εξαιρετικές τεχνικές προδιαγραφές (και ανάλογες επιδόσεις), οπότε δικαίως θεωρούνται τα διακοπτικά τροφοδοτικά η ορθότερη επιλογή, και όχι για λόγους βάρους ή κόστους, αλλά για λόγους σαφέστατης τεχνικής υπεροχής. Εύγε. Χαίρομαι για την παραδοχή σου, είσαι στο σωστό δρόμο."

Αν τώρα το "γυρίσεις" και μας πεις πως θεωρείς προβληματική τη χρήση διακοπτικών τροφοδοτικών όχι μόνο σε κλασσικούς ενισχυτές μεγάλης ισχύος, αλλά και σε DAC, ή σε ενισχυτές (κλασσικούς) μικρότερης ισχύος (όπως οι 100 βατ τελικοί της λιν) ή σε διακοπτικούς ενισχυτές, ή ψηφιακούς ενισχυτές, τότε τι να πω...
Πάντως και η μέτρικ, διακοπτικό τροφοδοτικό έχει (αυτό το κουτάκι που είναι απέξω από το σασί της μέτρικ). Και είδες πως μετράει, ιδίως σε θέματα θορύβου, όπου ακόμα και στο phono stage ο σταματάκος μέτρησε νούμερα άστα να πάνε...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

να πω πχ για το χαμηλό όταν εχω 3 γειτονικούς ρυθμούς που παλεύουν, τι νόημα εχει;

απόλυτα ορθός τρόπος σκέψης. σε συγχαίρω.

μπορείς να ενημερώσεις για τις διαφορές πραγματικής ανάλυσης που άκουσες, ιδίως στο χαμηλό. ασχέτως αν σου "άρεσε" η ανάλυση, αν "ένιωσες" λιγότερο "όγκο" και άλλες αηδίες ή ψυχοακουστικές διαφοροποιήσεις, αναμενόμενες και πλήρως ερμηνεύσιμες από τα αμιγώς τεχνικά δεδομένα του ηχοσυστήματός σου.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Ειμαι της σχολής του εαρ.
Σε καταλαβαίνω... και εγώ τον τελευταίο καιρό ανοίγω τα μηχανήματα και μετά διαβάζω specs και μετρήσεις.... όταν τελειώνω το διάβασμα τα κλείνω...:tongue:

Reaction score
1.685

Δε "βάζω λόγια" που δεν έχεις πει, συνάγω σαφή συμπεράσματα από αυτά που έχεις πει. Δηλαδή:
Προτιμω να το εκλαβω ως αστειο , το να συναγεις συμπερασματα συμφωνα με την δικη σου λογικη.

Κανενα απο τα συμπερασματα σου δεν αντιπροσωπευουν τα λεγομενα μου - κανενα._

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652

Σε καταλαβαίνω... και εγώ τον τελευταίο καιρό ανοίγω τα μηχανήματα και μετά διαβάζω specs και μετρήσεις.... όταν τελειώνω το διάβασμα τα κλείνω...:tongue:
κάτι κάνεις λάθος.

ανοίγεις τα μηχανήματα για να ακούσεις μουσική.

μουσική μπορείς να ευχαριστηθείς, να συγκινηθείς, να νιώσεις ευτυχισμένος, και στο αυτοκίνητο μέσα στην κίνηση, και από ένα τίβολι στο σπίτι, και από τα ηχειάκια του υπολογιστή που παίζουν μέσω γιου-τιουμπ.

μηχανήματα αναπαραγωγής υψηλής πιστότητας, αγοράζεις διαβάζοντας σπεκς και μετρήσεις.

οκ?

:tongue:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.652

Προτιμω να το εκλαβω ως αστειο , το να συναγεις συμπερασματα συμφωνα με την δικη σου λογικη.

Κανενα απο τα συμπερασματα σου δεν αντιπροσωπευουν τα λεγομενα μου - κανενα._
δηλαδή από τα γραφόμενά σου να υποθέσω το αντίθετο από αυτό που συμπέρανα;

πως δηλαδή θεωρείς λάθος και (υποδεέστερη τεχνικά) τη χρήση διακοπτικού τροφοδοτικού οπουδήποτε στο audio;

πως δηλαδή όλοι όσοι χρησιμοποιούν διακοπτικά τροφοδοτικά είναι βλάκες και δε ξέρουν τι τους γίνεται, δε τους ενδιαφέρει το καλύτερο τεχνικό αποτέλεσμα, ακόμα του μπρούνο συμπεριλαμβανομένου;

πως μόνο στους διακοπτικούς ενισχυτές έχει νόημα η χρήση διακοπτικής τροφοδοσίας; γιατί άραγε;

πες μου, αλήθεια, ποια είναι τελικά η πραγματικότητα; (αν είναι άλλη από αυτή που συμπέρανα)

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρία

απόλυτα ορθός τρόπος σκέψης. σε συγχαίρω.
.
Σε ευχαριστώ πραγματικά για τις κατευθύνσεις.
Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.

Reaction score
8.905

κάτι κάνεις λάθος.

ανοίγεις τα μηχανήματα για να ακούσεις μουσική.

μουσική μπορείς να ευχαριστηθείς, να συγκινηθείς, να νιώσεις ευτυχισμένος, και στο αυτοκίνητο μέσα στην κίνηση, και από ένα τίβολι στο σπίτι.

μηχανήματα αναπαραγωγής αγοράζεις διαβάζοντας σπεκς και μετρήσεις.

οκ?

:tongue:
Ευχαριστώ ρε Κώστα... και εγώ νόμιζα ο βλάκας, ότι το καλύτερο player στο πισί μου (όταν άνοιγα τα μηχανήματα) ήταν το pdf reader... :tongue:

Πρέπει να γίνει μια εξόρμηση προς τα βόρεια... να είσαι έτοιμος.... έλεγχος στα αναλογικά!:laugh:

Reaction score
3.912
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως

Σε ευχαριστώ πραγματικά για τις κατευθύνσεις.
Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω.
+1000

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αν δεν σου αρεσει ο ηχος τους γιατι να τα αγορασεις?
Για να εισαι τεκνικλι κορεκτ?

Reaction score
8.905

Αν δεν σου αρεσει ο ηχος τους γιατι να τα αγορασεις?
Για να εισαι τεκνικλι κορεκτ?
Η σχολή (IEK) EAR... είναι ήδη φουλ αυτή την περίοδο... εσύ να πας σε άλλη... :tongue:

Reaction score
1.685

δηλαδή από τα γραφόμενά σου να υποθέσω το αντίθετο από αυτό που συμπέρανα;
Εντελως !

Και μονο στους τομεις που σαφεστατα αναφερθηκα, πουθενα αλλου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.579
Members
38.344
Νεότερο μέλος
fotisd