Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.558
Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Γιαννακη Βου μεχρι προχτες φιλαρακι μου ποτε δεν ειχα γραψει οτι μου αρεσαν τα διακοπτικα ...μαλιστα εγραφα οτι μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει ποτε μου μια τετοια μηχανη που να μου αρεσει........η να εχω ασπαστει ηχητικα μια τετοια μηχανη!!!!

Απο προχτες την ασπαστηκα μαστορα μου.........και θελω να με πιστεψεις φιλε.......η λεξη αδειος ειδικα στις χαμηλες δεν παιζει ουτε για πλακα.......ποιο σωματωδης απο τα 400 βατ στα 8 ομως παιζει και παραπαιζει μαλιστα με δυο ακροασεις που εγιναν μα τα Νcores σε κοντρα με τον ΚRell.....
kαι ξερω πολυ καλα τι ακουσα και μου ηρθαν τα πανω κατω .....ασε που θιχτηκε και ο εγωισμος μου που τα σνομπαριζα!!!!!

μεγαλη ηττα μαστορα.........και να εισαι πριν την ακροαση τοσο μα ΤΟΣΟ σιγουρος οτι θα ετρωγε φαπα η μηχανη της παλαμης.....βλεπε μεγεθος!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

πως γινεται 4 KVA να τρωνε φαπα απο ενα τροφοδοτικο της χουφτας?

βρε λες το πενταψηφιο νουμερακι στο damping factor να ριχνει f@cking εκει που δεν το περιμενεις???????

Χατζησταμουυυυυυυυυυ για φερε σπιτι τα μονομπλοκια τα Lipinski τα 400αρια να τα καρφωσουμε στα 802 να δουμε τι παιζει!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΙΠΕΣ???????
Αύριο???????????Τί?Ποιός??

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Γιαννακη Βου μεχρι προχτες φιλαρακι μου ποτε δεν ειχα γραψει οτι μου αρεσαν τα διακοπτικα ...μαλιστα εγραφα οτι μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει ποτε μου μια τετοια μηχανη που να μου αρεσει........η να εχω ασπαστει ηχητικα μια τετοια μηχανη!!!!

Απο προχτες την ασπαστηκα μαστορα μου.........και θελω να με πιστεψεις φιλε.......η λεξη αδειος ειδικα στις χαμηλες δεν παιζει ουτε για πλακα.......ποιο σωματωδης απο τα 400 βατ στα 8 ομως παιζει και παραπαιζει μαλιστα με δυο ακροασεις που εγιναν μα τα Νcores σε κοντρα με τον ΚRell.....
kαι ξερω πολυ καλα τι ακουσα και μου ηρθαν τα πανω κατω .....ασε που θιχτηκε και ο εγωισμος μου που τα σνομπαριζα!!!!!

μεγαλη ηττα μαστορα.........και να εισαι πριν την ακροαση τοσο μα ΤΟΣΟ σιγουρος οτι θα ετρωγε φαπα η μηχανη της παλαμης.....βλεπε μεγεθος!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω ότι κάπου έγραψες και εσύ, ότι ο Krell στις μεσαίες, σου ακούστηκε λίγο καλύτερος, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω με τα λίγα που ξέρω...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.558
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.

Αύριο???????????Τί?Ποιός??
μολις τελειωσουν τα monos ετοιμασου να κατεβεις.............κερναω απιστευτο μπασο βαθυ με φρεντακι on the rocks!!!!!

Reaction score
1.685

Μιας και εχουν γινει της "μοδας τα κουρτινα τεστ", γιατι δεν κανουμε καποιο τετοιο, σε συστημα αποδοχης και με 'απονηρευτο' ακροατηριο?

Y

Yiannis_B

Guest

Επίσης διαφωνώ μερικώς στο ότι οποιδήποτε equalizer ή character μπορεί να αντισταθμίσει την υποαπόσβεση ή υπεραπόσβεση του κώνου, του ζεύγους ενισχυτή-ηχεία.

Είναι μια μη γραμμικότητα στο πεδίο του χρόνου, πως να διορθωθεί με εργαλεία στο πεδίο της συχνότητας?

Τα καλώδια από την άλλη, έχοντας διαφορετικό DF στις διάφορες συχνότητες, έχω την υποψία ότι αλλάζουν μη-γραμικότητες στο πεδίο του χρόνου.

:whistling:....ωχ...τι είπα πάλι....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.558

Επίσης διαφωνώ μερικώς στο ότι οποιδήποτε equalizer ή character μπορεί να αντισταθμίσει την υποαπόσβεση ή υπεραπόσβεση του κώνου, του ζεύγους ενισχυτή-ηχεία.

Είναι μια μη γραμμικότητα στο πεδίο του χρόνου, πως να διορθωθεί με εργαλεία στο πεδίο της συχνότητας?
και αν βρε Τζονε το --οποιοδήποτε equalizer--μπορει να βοηθησει σημαντικα τα οποια στραβα -γαμωστραβα εχει ο χωρος σου και θα βοηθηθει αρκετα το ακουσμα σου ενω χωρις αυτο θα εισαι υποχρεωμενος να ακους τα λαθη του ,αυτο δεν λει κατι?
δηλαδη ειναι προτιμοτερο να εχουμε το equalizer(εννοω το fine tuning) σε μια μονιμη ρυθμηση απο τον κατασκευαστη(δηλαδη το δικο του γενικευμενο tuning) και ειτε μας κανει τα κεφια ειτε οχι να πρεπει να ζουμε με αυτο???

εεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Y

Yiannis_B

Guest

Μια χαρά εργαλεία είναι, και απαραίτητα, απλώς έχω αμφιβολία αν μπορούν να διορθώσουν τα προβλήματα μη γραμμικής συμπεριφοράς των ηχείων ή/και τα προβλήματα της οδήγησής τους από τον ενισχυτή.

Πως να λύσεις με EQ, προβλήματα υπεραπόσβεσης π.χ?

...εκτός αν εισάγεις νέες αρμονικές που δεν υπάρχουν στο αρχικό σήμα, για να υγράνεις λίγο την ....ξηρότητα....

...θερμή γυναίκα δεν την λές....:wink:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.558

Νομίζω ότι κάπου έγραψες και εσύ, ότι ο Krell στις μεσαίες, σου ακούστηκε λίγο καλύτερος, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω με τα λίγα που ξέρω...
ναι πραγματι και φυσικα δεν το εκρυψα....εχθες ομως με τον Μανωλη που με ηρεμια ακουσαμε Α Β τις δυο μηχανες θα ελεγα οτι η μεσαια μου περιοχη ηταν ποιο αληθινη με περιγραφη που τσακιζε κοκαλλα.....οχι βεβαια οτι δεν γινεται αυτο και με τον Krell.....σε συνολο ομως τα Ncores βγηκαν νικητες ρε φιλε....και πιστεψε με ξερω τα 802 μου καλλιτερα απο τους κατασκευαστες εχοντας τα 9 χρονια,εχοντας αλλαξει 5 τελικους και 3 προενισχυτες.....

Y

Yiannis_B

Guest

Μωρέ ΄γω σε πιστεύω, αφού είσαι ιθαγενής και σ'αρέσουν τα ταμπούρλα.:rofl:

....και καμπόυς και σ' αρέσουν οι μποτιές....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.558

Αι γεια σου.......γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε που λεει και ο Μητσοτος που εδω και 10 χρονια κανει προπονηση για πτωμα και δεν τον κανουν αλλαγη..........:tongue::laugh:

Y

Yiannis_B

Guest

....εγώ πάλι, μεγάλωσα στα πανηγύρια....άμα δεν ακούγεται σωστά το σαξόφωνο και ο Μάγκας....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.558

ασε που σε εχω προσκαλεσει και δεν λες να μας τιμησεις με την παρουσια σου.........να ακουσεις και την Metric που της εχεις και αδυναμια βρε μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:fuckyou:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.558

....εγώ πάλι, μεγάλωσα στα πανηγύρια....άμα δεν ακούγεται σωστά το σαξόφωνο και ο Μάγκας....
ελα σπιτι που σου λεω.......θα δωσω ενα ψωροντιμπακι στους 700 και θα σου κανω τον Μαγκα να παιζει σαν τον Miles Davis!!!!!!:roflmao:

Y

Yiannis_B

Guest

Αυτόν θα φέρω...αλλά δεν θέλω τσιγκουνιές στο pot.

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest

Λέει το DAC,κοίτα να δεις, ότι μπιτάκια μου δώσανε, στα φτιαξα σένιο αναλογικό σήμα, με τις καμπύλες του και τα πιασίματά του...

Λέει ο ενισχυτής, ....και εγώ την δουλειά μου την έκανα στο ακέραιο, πήρα το νιάνιαρο...και δεσποινίδα σας την παραδίδω, να κοίτα ούτε μουστάκι δεν της έβαλα! Αλλά μέχρι εκεί! Στις μπόρνες του σασί! Ας πάει να βρει τον δρόμο της με τα μεγάφωνα. Τυχερά είναι αυτά.

Και έρχονται τα μεγάφωνα και λεν στην νεαρά...

Δε με λες μανταμ, δεν ξέρω πως σε μάθανε, αλλά δω το μαγαζί το λεν SIRINA, ο ΣΤΑΡ πληρώνεται με την ώρα, τον φέραμε από το Μπόλυγουντ, .....

Περιμένετε προκοπή με τέτοια κενωνία? :smile:

Βέβαια τα Ncore, βγάζουν STAR, αλλά και αυτοί θα προτιμούσαν κάτι λιγότερο κουραστικό....

Reaction score
725

Καλημέρα, αυτό το έργο έχει ξαναπαιχτεί στο site (δεν είναι κακό αυτό).
Όταν ο κος Bruno βγάλει την επόμενη φουρνιά ενισχυτών και κάποιος απ' εδώ τους μοντάρει, όταν θα τους βγάλει στο γκεζί ας κρύψει λόγια, ας μην πεί ότι είναι διακοπτικοί.
Και που ξέρουμε, μπορεί το sequel να είναι πιο ενδιαφέρον από το πρωτότυπο (το έργο).
Ειρωνεία βέβαια θα είναι, να τους έχει φτιάξει να παίζουν με παχιές μεσαίες.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

....the nature of the sound induced listening fatigue
απ'αυτό δεν κινδυνεύει ο Βλάσης.
Ουδέποτε ακούει πάνω από μισή ώρα
Μετά κάποιος "σέλει παιχνιζάκια" .
Η πεινάει και θέλει 2 τοστ .:wink:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Καλημέρα, αυτό το έργο έχει ξαναπαιχτεί στο site (δεν είναι κακό αυτό).
Όταν ο κος Bruno βγάλει την επόμενη φουρνιά ενισχυτών και κάποιος απ' εδώ τους μοντάρει, όταν θα τους βγάλει στο γκεζί ας κρύψει λόγια, ας μην πεί ότι είναι διακοπτικοί.
Και που ξέρουμε, μπορεί το sequel να είναι πιο ενδιαφέρον από το πρωτότυπο (το έργο).
Ειρωνεία βέβαια θα είναι, να τους έχει φτιάξει να παίζουν με παχιές μεσαίες.
Σαφές το "πονοούμενο ".Άμα ζυγίζει και 32 κιλά σε μεγάλο κουτί με δαντελε ψύκτρες θα παίζει οπωσδήποτα καλυτερότερα .

Για την τελευταία σου σκέψη αμφιβάλλω εντόνως .
For me the ideal world is where people use targeted colouration on the music production end to control the sound, safe in the knowledge that the reproduction end doesn't try to do some "remastering" of its own by way of low-feedback amps, NOS dacs etc.
Λόγια του Bruno

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Re: Νκορίασις......πως λέμε ψήχωσις.

H τεχνολογική και η πολιτική ορθότητα είναι δύο έννοιες που δεν ταυτίζονται απαραίτητα.Χάρη στις ελλείψεις ταύτισης αναπτύσσονται και οι διάφορες...ψηχώσεις.:wink:
χαιρομαι παρα πολυ που επανεμφανισθηκες.

κατα τα λοιπα και με ολιγην παραψυχολογιαν, οι αξονες χ και ψ ενιοτε τεμνονται ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.335
Members
38.171
Νεότερο μέλος
Jargy@