Aνακατασκευη θρυλικων JBL 4520 ! Γνωμες και βοηθεια !

Reaction score
3
Απάντηση: Aνακατασκευη θρυλικων JBL 4520 ! Γνωμες και βοηθεια !

φοβαμε οτι κ με τα precision αλα και με τα B&C θαχω θεμα με της χαμιλες γιατι αυτα κατευενουν μεχρι 40 hz

Reaction score
1.549

Καλησπέρα.Ειμαι νέος στην παρέα σας και ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος από εσάς ξέρει σε τι τιμές μπορούμε να βρούμε γνήσια 4520 ή 4530
θα σου απαντησω εγω που θεωρω τον εαυτο μου αρρωστο με αυτα και γενικα με την JBL του τοτε. Η Pro σειρα των 70ς και 80ς δουλεψε πολυ στην Ελλαδα ομως τα μαγαζια μικρυναν και τα ηχεια πεταχτηκαν στις πισω αυλες των μαγαζιων. Καποιοι ακομα τα εχουν σε αποθηκες αλλα ακομα και αυτοι τα εχουν ξεχασει εκει. Δυσκολο να βρεις οριτζιναλ αλλα ακομα και αν το βρεις οριτζιναλ οριτζιναλ δεν θα ειναι εκτως και αν εννοεις οριτζιναλ μονο την καμπινα... θα πρεπει να εχει και το οριτζιναλ μεγαφωνο και το οριτζιναλ κροσοβερ κλπ κλπ. Η κοπια δεν ειναι παντα κακη να ξερεις! σε αρκετες περιπτωσεις ειναι καλυτερη απο την οριτζιναλ που ηταν και μια καμπινα μαζικης παραγωγης απο mdf κατα βαση. Πχ οι κοπιες που εχω στο σαλονι (κοντρα πλακε) δεν συγκρινονται σε καμια περιπτωση με τις οριτζιναλ τις οποιες εχω στο υπνοδωματιο μου. Τωρα τιμες τι να πω αυτο παιζει απο αυτον που τις πουλαει κ γιατι τις πουλαει

Reaction score
1.549

φοβαμε οτι κ με τα precision αλα και με τα B&C θαχω θεμα με της χαμιλες γιατι αυτα κατευενουν μεχρι 40 hz
ετσι και αλλιως η καμπινα δεν κατευενει πιο κατω! δεν ειναι σαμπ... ειναι μια χαμηλομεσαια καμπινα και αυτο το ξεχναμε συχνα !

Reaction score
3

οποτε λογικα παντα η καμπινα θα και γενικοτερα το ολο κολπο θα παιξει καλιτερα πιο καθαρα και θα φυγουν και καπια στασιμα που παρατιρω απο το 2226?

Reaction score
1.549

οποτε λογικα παντα η καμπινα θα και γενικοτερα το ολο κολπο θα παιξει καλιτερα πιο καθαρα και θα φυγουν και καπια στασιμα που παρατιρω απο το 2226?
καταρχην τα Bnc εχουν 99 ντι μπι οποτε δεν θα σπας τους ενισχυτες για ενταση. επισης ειναι και για κορνατες καμπινες... δεν χανεις κατι να τα δοκιμασεις!

Reaction score
3

θα το κοιταξω αυτο που λες και εχεις και δικιο γιατι τα 2226 παιζουνε καλα η νομιζω οτι παιζουνε καλα οταν τα ταιζεις με κανα κιλοβατ και δεν ειναι και οτι το καλητερο αυτο

Reaction score
1.549

θα το κοιταξω αυτο που λες και εχεις και δικιο γιατι τα 2226 παιζουνε καλα η νομιζω οτι παιζουνε καλα οταν τα ταιζεις με κανα κιλοβατ και δεν ειναι και οτι το καλητερο αυτο
τα 2226 φημιζονται στο οτι καταβροχθιζουν βατ

Reaction score
22

Eίναι λογικό να μην παίζουν σωστά τα 2226 σε αυτή τη καμπίνα
Δείτε και τα 18s π.χ. http://www.eighteensound.com/index.aspx?mainMenu=view_product_simple&pid=335
εχουν δύο μεγάφωνα που κάνουν για αυτη τη δουλειά
αν θυμαμαι καλά βγάζει και ενα η ΒΜS.

Reaction score
1.549

Ναι φυσικα κανει το PD158 οπως και το PD1550.

Αν δεν θες εντασεις club, πολυ καλο ειναι το altec 416 ή το 515.

http://www.greatplainsaudio.com/downloads/416_8C.pdf
τα αλτεκ ισως δουλευουν πιο σωστα σε φροντ λοαντιντ κορνες

Reaction score
3

μια ερωτισουλα στα μεγαφωνα 2226 μου εχει κοπει ακροδεκτις 2 φορες απο τοτε που τα δουλευω με τον crown xls 5000 νανε απο την πολη χριση ? απο τα watt ? η πεταει ρευματα ο ενισχητης ? γιατι τα εχω σε live και στιν μποτα απτο ντραμς χτυπαει κοκκινα ο ενισχητης

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik