ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY AUDIO

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.810
Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY

Σύγγαυρε, να το χαίρεσαι το σύστημα. :thumbsup:

Κι αυτά τα...ηχειάκια, χάλια βρε παιδί μου...:tongue:

Reaction score
2.248
Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY

Πάρα πολύ όμορφο και δεμένο σύστημα και από ότι διαβάζω παίζει υπέροχα. Να το χαίρεσαι

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK L

Αντιγραφοντας τον EAR ........

View attachment 24713

Εμένα αντιγράφεις...αλλά δεν το ξέρεις....μπουκάλια άδεια έχω και γω, γεμάτα δεν προκόβουν για πολύ...:roflmao:

Σκεφτόμουνα τις προάλλες αυτούς που έχουν κάβα.....θα πρέπει ο ρυθμός εισόδου γεμάτων μπουκαλιών > ρυθμό κατανάλωσης......δύσκολο! :errwhat:

Ωραίο σύστημα!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MA

Εμένα αντιγράφεις...αλλά δεν το ξέρεις....μπουκάλια άδεια έχω και γω, γεμάτα δεν προκόβουν για πολύ...:roflmao:

Σκεφτόμουνα τις προάλλες αυτούς που έχουν κάβα.....θα πρέπει ο ρυθμός εισόδου γεμάτων μπουκαλιών > ρυθμό κατανάλωσης......δύσκολο! :errwhat:

Ωραίο σύστημα!
εξαρταται αν εχουν καλο τρανσπορτ ολα γινονται .....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON -

Σύγγαυρε, να το χαίρεσαι το σύστημα. :thumbsup:

Κι αυτά τα...ηχειάκια, χάλια βρε παιδί μου...:tongue:
για να απολαμβανουμε τα παιδια της 7 απο μακρυα ....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON -

Πάρα πολύ όμορφο και δεμένο σύστημα και από ότι διαβάζω παίζει υπέροχα. Να το χαίρεσαι
ευχαριστω πολυ ...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MA

Τα μηχανημα αναπαυονται σε καστομ ρακ κατασκευης ζαντις μποι απο κοντρα πλακε θαλασσης και ειναι οπωσδηποτε στιβαρο χωρις τριξιματα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464

Πφφ , καλά παίζει , , τι παίζει? πφφ καλά , έχετε ακούσει το hitachi μου ? με φωνή original Πες την πω την λεν? αααα γειά σου Νονη Δούνια.
Πσσσσσσσςςςς.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Αν μου επιτρεπετε, θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια τα φιλαρακια μου ΙΣΟΒΙΤΗΣ - ΚΟΨ - ΝΤΟΛΦΟΝ για την βοηθεια τους στο στησιμο και στις κατα καιρους μετακομισεις ανταλλαγες δοκιμες κλπ ...

Εννοειται πως και ολα τα παιδια που συμμετεχουν στο avsite με βοηθησαν ειτε το ξερουν ειτε οχι, μεσα απο τις παρουσιασεις αλλα κυριως μεσα απο τις μονομαχιες και τις ανταλλαγες και καταγραφες αποψεων και εμπειριων .....
Φιλαρακια μου σας ευχαριστω ολους σας, να ειμαστε ολοι καλα να αεροπλανιζομαστε ..............

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Πφφ , καλά παίζει , , τι παίζει? πφφ καλά , έχετε ακούσει το hitachi μου ? με φωνή original Πες την πω την λεν? αααα γειά σου Νονη Δούνια. Πσσσσσσσςςςς.
Δωσε χιτατσι στον λαο ............

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Κάνε κορτε στον Βασίλη..
Έφερα και τα δικά μου για να κάνεις δοκιμή με διπλοκαλωδίωση.
Τώρα αν σου αρέσουν ...........θα ζητηθεί "θύρα 13":biggrin::roflmao::biggrin:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK L

Δωσε χιτατσι στον λαο ............
Πσσσσσσ δλδ οτι και αν ακούσοιυμε νααμ είναι όλα ιδια , εεε/?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464

Προς θεού δεν πάει στον Μανο αυτό.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464

Επςιδή έλειπα , και αυτό το πόστ δεν το αναγνωρίζω ως δικό μου , μήπως θα μπορούσαμε να δούμε απο που έχει προκύψει?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.464

Αν κάποιος έχει χακέψει την γραμή μου ,,,,,, να τουκαεί το βίντεο , το σόι του μέσα.................

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa