Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

Ξέρει κανείς να μας πει για αυτα τα ηχεια και αν υπάρχει αντιπρόσωπος εδω? εκτός το sub στο sub είπαμε svs και τέλος

http://www.jamo.com/speaker-types/home-cinema-systems/?sku=D600

Α βρήκα αλλα δεν ξέρω αν ισχύει

* N.J. Laios S.A.
3rd Septembriou 166

GR-11251 - +30 210 8629513*(phone)
[email protected]
*

Reaction score
152

Παρε Μιραζ αγορι μου οσο προλαβαινεις να βρεις την υγεια σου.....

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Αυτα κανεις?? Εχεις ακουσει να μας πει την γνωμη του?
Σοβαρη εταιρια με αρκετα χρονια στην πλατη της αλλα δεν ετυχε να ακουσω καποιο μοντελο.
Ελλαδα απο οτι ειδα ειναι η directed θα τους παρω ενα τηλ αυριο να ρωτησω μερικα πραγματα.
Παντως το μοντελο που ειδα εχει καλα χαρακτηριστικα με 3x7' γουφερ και λογικη τιμη.

http://www.directed.gr/product_det.asp?prid=168

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Ασχετο... εδω πως μπορουμε να πιασουμε δουλεια και ας με πληρωνουν σε ειδος κανενα προβλημα!!!!!!!:superman:

Enjoy.....
http://youtu.be/oCMQE32VHyA

Reaction score
152

Παρε Μιραζ αγορι μου οσο προλαβαινεις να βρεις την υγεια σου.....
Ναι σε λεω....

http://www.crutchfield.com/brands/Mirage/

15ρια + c1 εμπρος και 5ρια περιφερια ή ολα τα λεφτα σε 5ρια.....

να φανταστεις οτι 2-3 μηνες τωρα που δεν εχω ενισχυτη εμπρος,κανω προβολες με πηγη το πισι και ηχεια τα μικρουλια mx ή με τα νανοσατ που τα αλλαξα προχθες....
5 τετοια ηχεια πισω απο τον καναπε και τα παιζω σαν 5καναλο στερεοφωνικο,δηλαδη ολα μαζι.....
η διασπορα ειναι τετοια που νομιζεις οτι οι διαλογοι ερχονται απο το στομα των ηθοποιων,5 μετρα αντιπερα και οι ηχοι το ιδιο....
ποια αλλα ηχεια το εχουν αυτο; ε;

ασε που τα 5ρια ειναι οτι καλυτερο εβγαλε ποτέ σε δορυφορους...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Αυτα κανεις?? Εχεις ακουσει να μας πει την γνωμη του?
Σοβαρη εταιρια με αρκετα χρονια στην πλατη της αλλα δεν ετυχε να ακουσω καποιο μοντελο.
Ελλαδα απο οτι ειδα ειναι η directed θα τους παρω ενα τηλ αυριο να ρωτησω μερικα πραγματα.
Παντως το μοντελο που ειδα εχει καλα χαρακτηριστικα με 3x7' γουφερ και λογικη τιμη.

http://www.directed.gr/product_det.asp?prid=168
το Α7 που εχω ακουσει μου αρεσε πολυ αλλα για να αποδωσει τελεια χρειαζεται τελικο

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

το Α7 που εχω ακουσει μου αρεσε πολυ αλλα για να αποδωσει τελεια χρειαζεται τελικο
Απο τελικούς να φάνε και κότες.... Απλα να μπορούσα να τα άκουγα...

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Ναι σε λεω....

http://www.crutchfield.com/brands/Mirage/

15ρια + c1 εμπρος και 5ρια περιφερια ή ολα τα λεφτα σε 5ρια.....

να φανταστεις οτι 2-3 μηνες τωρα που δεν εχω ενισχυτη εμπρος,κανω προβολες με πηγη το πισι και ηχεια τα μικρουλια mx ή με τα νανοσατ που τα αλλαξα προχθες....
5 τετοια ηχεια πισω απο τον καναπε και τα παιζω σαν 5καναλο στερεοφωνικο,δηλαδη ολα μαζι.....
η διασπορα ειναι τετοια που νομιζεις οτι οι διαλογοι ερχονται απο το στομα των ηθοποιων,5 μετρα αντιπερα και οι ηχοι το ιδιο....
ποια αλλα ηχεια το εχουν αυτο; ε;

ασε που τα 5ρια ειναι οτι καλυτερο εβγαλε ποτέ σε δορυφορους...

Κανένα η εξέλιξη του Home Cinema και των ηχείων γενικά σταμάτησε στα Mirage. Απλά δεν το έχουν καταλάβει οι άλλες εταιρείες για να κλείσουν πριν αρχίσουν και μπαίνουν μέσα. :whatever:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Σήμερα είδα αυτά τα ηχεια στο μοναδικό κατάστημα που υπάρχει πια στο Ηράκλειο
αλλα δεν πρόλαβα να τα ακούσω μάλλον αύριο.
Το κεντρικό είναι το avance signature 9 MKii

Bass/Midrange: 7" Avance/Scan-speak
Tweeter: 1" Avance/Scan-speak
Freq. Response: 48-20000Hz
Impedance: 4 ohm
Sensitivity: 88dB
Size: (HxWxD): 27 x 54.5 x 30 cm
Weight: 24.5kg

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Και για main τα avance super magnum

http://www.avance-audio.dk/products_show.asp?id=313

Με 2x8' scan speak units 1 mid and 1 bass unit
1 tweeter scan speak revelator
Frequency response 30/20000hz 4 ohm 89.5 db 38kg

Ξέρει κανείς να μας πει κάποια γνώμη και αν αξίζουν?
Τα ηχεια τα βρίσκω καινούργια στις κούτες τους αλλα δεν ξέρω πόσο καιρο τα έχουν η τιμη για τα main είναι 2500
Για το κεντρικό γύρω στα 500.

Reaction score
150
Βρε θα πάρεις ηχείο για Home Cinema με 87db ευαισθησία και 150Watt power handling? Ούτε για το WC δεν κάνει αυτό και να είσαι σίγουρος ότι ακόμα και τα μικρά JBL Control NOW θα παίζουν καλύτερα.

Τα πράγματα είναι απλά και μην κουράζεσαι σε αυτή τη χώρα που ζεις. Είτε παίρνεις Klipsch ή βάζεις πολύ πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη και αρχίζεις τις εισαγωγές από Αμέρικαμε ότι σημαίνει αυτό(μεγάλο μπελά). Φυσικά υπάρχουν λύσεις και στην Ευρώπη σε JBL, Genelec, Adam, PMC και διάφορους άλλους κατασκευαστές με ενεργά και μη ηχεία αλλά δεν μπορείς να τα ακούσεις ειδικά στον τόπο σου. Συνεπώ αγοράζεις βάση του τι διαβάζεις και αυτό είναι ένα ρίσκο που δνε ξέρω αν θες να το πάρεις.

Πάνω απ'όλα όμως πρέπει να καταλήξεις σε budget, τι ήχο θες και τι σηκώνει ο χώρος σου. Επίσης μην πάρεις κάτι που δεν πουλιέται με τίποτα γιατί κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή θα θελήσεις να το πουλήσεις.

Reaction score
5.521
...Είτε παίρνεις Klipsch ή βάζεις πολύ πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη...
+1

Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να προσπερνά κανείς μια ολοκληρωμένη λύση Klipsch για home cinema, που έχει εγγυημένο αποτέλεσμα, και να πειραματίζεται με άλλα ηχεία για ένα budget κάτω από 3.500 ευρώ.

Ένα σύστημα 11 καναλιών Klipsch βγαίνει 3130 + 150 ευρώ τα μεταφορικά της παλέτας από Γερμανία.

2x RB61II main 350 ευρώ
1x RC64II center 930 ευρώ
2x RB61II front wide 350 ευρώ
2x RB61II front height 350 ευρώ
2x RS62II surround 800 ευρώ
2x RB61II surround back 350 ευρώ

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

+2
klipsch τα εχω ολα τα ηχεία και πιστεύω οτι σ`αυτα τα λεφτά παίζουν χωρίς αντίπαλο.
Για σινεμά μιλάω πάντα,στη μουσική... καθαρά θέμα γούστου.

Reaction score
150
Ε γι'αυτό το λέω και μιας και κοιτούσε JBL θηρία στην αρχή αν θέλει στάθμες, που για το HC τις θέλει, η επιλογή Klipsch με την υψηλή τους ευαισθησία είναι ότι πρέπει. Για μουσική μπορεί να κρατήσει και κάποια από τα ηχεία που είδη έχει αν δεν του ταιριάζουν τα Klipsch.

Τώρα αν θέλει να πάει σε άλλα κοστολόγια εκεί υπάρχουν λύσεις πολλές. Επισης τα Klipsch είναι πολύ εμπορικά και αν θελήσει να τα πουλήσει θα δυσκολευτεί λιγότερο από άλλα περίεργα ηχεία.

Άλλη λύση compact που προτείνω και σε φίλους είναι 5 ή 7 JBL Control Now με καλό / καλά subwoofers όπου η τοποθέτηση απαιτεί μικρά τεμάχια και μαζεμένο budget. Απλά θέλουν τα Watts τους για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό αχέτως με τα 120W που προτίνει η JBL.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες!!

Απλα με τα klipsch δεν μου αρεσει ο ηχος τους καθολου εχω τα RF3II και δεν.. στη μουσικη παντα
Το εχω σκεφτει καμποσες φορες να παρω κεντρικο και τα υπολοιπα και να κλεισω με το θεμα
cinema αλλα με ενδιαφερει και η μουσικη.
Αυτη τη φορα ειπα θα κανω αργες και σωστες επιλογες, ηδη περιμενω απαντηση απο πολυ γνωστη εταιρια στην Αθηνα
το ποτε θα μπορεσει να κατεβει για τις μετρησεις του χωρου και φυσικα προτασεις για αυτον.
Εχω σκεφτει πολλες φορες να ανεβω Αθηνα μιας και εχω free tickets (λογω δουλειας) να επιλεξω ηχεια αλλα παντα κατι παει στραβα.
Το θεμα ειναι οτι απο τον αλλο μηνα και μετα αρχιζουν οι πτησεις και τελος για μενα ο χρονος:unsure:

Reaction score
150
Τότε πρέπει να στραφείς αλλού. Τι budget έχεις όμως. Εϊναι το πιο βασικό!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon